RE: HRONO ISHRANA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (11.9.2012 23:33:44)

[sm=smiley14.gif]

Jugoslavija -> RE: HRONO ISHRANA (12.9.2012 7:44:45)

I ja bih da pocnem da se hranim ovako. Stalno imam oscilacije 5kg gore 5kg dole. To me nervira. Iscitala sam i iskopirala primer jelovnika koji je Tanjica85 napisala. E sad, zanima me sledece. Posto ide zima i izbor svezeg povrca nece biti bas veliki, mogu li ja za veceru da jedem tursiju? To bas volim, a mislim da n ije kaloricno.

NadaR -> RE: HRONO ISHRANA (12.9.2012 9:01:35)

Divno GG , samo naprijed! [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (12.9.2012 9:31:31)

Bravo GG! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley32.gif[/image]

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (12.9.2012 9:46:42)

GG,[sm=bravo.gif] svaka cast, samo napred.
Moram da pitam dr. za "zimski' jelovnik. [sm=smiley36.gif]
cim saznam, javljam

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (12.9.2012 12:32:43)

Dodjoh da vidim kako ti ide GG, suuuuper, BRAVO![sm=bravo.gif]

Sesilija 83 -> RE: HRONO ISHRANA (12.9.2012 12:41:27)

GG svaka cast a mm nikako da se smisli da zakazemo pregled...

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (24.9.2012 10:03:48)

jel saznao neko za zimski jelovnik? ne znam da li je dozvoljena zimnica

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (24.9.2012 10:20:17)

11. ili 12. oktobra idem na kontrolu pa ću da pitam...

cani -> RE: HRONO ISHRANA (24.9.2012 10:34:17)

Gae aj ako te ne mrzi napisi sta najcesce veceravas ? Zeleno i sta jos uz to ? I je l ima neko ogranicenje u kom periodu treba da bude ta vecera ?

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (24.9.2012 11:20:20)

Što se vremena za večeru tiče ono zavisi od toga kad si ručala zbog preporučenog razmaka između obroka jedino mora da prođe bar sad vremena od večere do odlaska u krevet.

Za večeru jedem pečenu, dinstanu, barenu ili grilovanu piletinu, musaku od tikvica ili kelja sa mlevenom ćuretinoim, grilovanu ribu ili tunjevinu ili omlet od belanaca. Sad su mi odobrili i pečurke umesto mesa pa jedem pečurke i nešto zeleno. moram da na pomenem da je meni to odobreno zato što imam višak mišićne mase inače, ko nema drugog viška sem masnih naslaga mora uveče jesti meso da održi mišićnu masu.

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (24.9.2012 12:37:57)

da i ja tako veceram. Uglavnom dinstano, bareno zeleno povrce ili kao salata, riba ili zivinsko meso, beli omlet jako retko. samo da mi za veceru ne bude ista namirnica kao i za rucak.

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (24.9.2012 15:09:57)

na netu sam nasla zanimljiv recept po hrono ishrani.

ČIPS OD CVEKLE

Materijal: cvekla, so, biber, maslinovo ulje, začini po želji: origano, timija, čili, ...

Priprema

Cveklu oguliti i narezati na jako tanke ploške (najbolje na neki ribež). Staviti kolutove cvekle na masni papir za pečenje, lagano posoliti i pobiberiti. U ovoj fazi može se eksperimentisati začinima (origano, timijan, čili...). Pošpricati maslinovim uljem. Peći u pećnici na 80 C oko 30 minuta (ovisi o debljini šnita). Izvaditi iz pećnice i pustiti da se ohladi.

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (12.10.2012 22:25:58)

Još jedna kontrola i opet dobri zezultati, povećala se kondicija, ubrzao metabolizam, smanjili se svi obimi a najviše struk, skinula sam još 4,4 kg masnih naslaga, dobila 0,3 kg mišićne mase i negde zadržala pola litra vode te je ukupna telesna masa manja za 3.6 kg.

mayaoceans -> RE: HRONO ISHRANA (14.10.2012 15:42:52)

Cao svima, meni super ide sa ovim nacinom ishrane, osim sto mi je jako tesko da se odricem slatkisa. A posto dojim, stalno sebi govorim da sad kao mogu! Pa me onda grize posle savest sto sam jela i tako stalno! Kad bih mogla da se zadrzim na samo par zalogajcica, nego se to uvek pretvori u pomamu za slatkim. I jos sto nam svi donose u kucu te bombonjere, te cokolade, te kolace! Ma mislim se ljudi sto mi stajete na muku!? I tako meni zao da to bacim jer nema ko drugi u kuci to da jede, deca su mala, a muz ume da se savlada i retko jede slatko, te sve lepo sama smazem, i to tamo sat vremena posle rucka kad kao mogu [sm=zmeden.gif]
Pa onda imam uzasne gasove, a citala sam da se to desava kad se konzumira slatko, uzas..

Ima li neko slicnih problema?

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (14.10.2012 16:07:04)

Jedan od suplemenata koji sam dobila i pijem redovno je upravo da bi mi ubio želju za slatkim - hrom. U početku posle doručka i večere po 1, sad samo posle večere. Ne znam sme li se uzimati tokom dojenja. Inače ako se ne varam voće i slatkiši ne sat nego minimum 2 sata posle ručka.

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (16.10.2012 10:17:08)

Gae, [sm=bravo.gif] jel ti se promenio meni?

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (16.10.2012 10:29:53)

Ne, rekla mi je da ako mi baš fali voće dva puta nedeljno mogu po grejp popodne al sam joj rekla da neću, ne fali mi toliko, miliji su mi dobri rezultati od grejpa. [sm=jezicek.gif] Za večeru mogu ponekad pečurke umesto mesa jer ću prokvocati od piletine a riba mi je davno dojadila... Punom parom dalje, sad mam 30 kg manje nego prošle godine u ovo vreme... Slikaću se ovih dana da vidite pre i sad (17 kg sam izgubila hrono ishranom a ostalo drugim dijetama)... Kad dođem do idealne težine postaviću konačne pre i posle...

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (16.10.2012 10:33:12)

svaka cast, gae! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mihi -> RE: HRONO ISHRANA (16.10.2012 10:49:46)

Dajte još neke primere za doručak i ručak.

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (16.10.2012 11:15:18)

Juče i danas za ručak medaljoni sa pohovanim tikvicama i plavim patlidžanom (pohovano samo u jajetu)

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (17.10.2012 11:54:36)

meni je vecera kriticna, vise ne znam sta da spremam

Anoniman -> RE: HRONO ISHRANA (17.10.2012 11:58:57)

I meni, probaj musaku od tikvica sa mlevenom ćuretinom...

Danas ,mućkalica sa junetinom za ručak a za doručak prženice od ražanog hleba sa sremskim sirom.

mihi -> RE: HRONO ISHRANA (17.10.2012 14:37:50)

Pa jel smeš prženice od ražanog hleba? Smem li da ispržim paradajz papriku i dodam jaje u to za ručak?
Ja sam jutros jela pitice od heljdinih kora na pek papiru pržene.
Za ručak piletina na teflonu i paprika

A vecera mogu li povrce bez mesa ili pržena paprika sa belancima?

tanjica85 -> RE: HRONO ISHRANA (17.10.2012 14:45:58)

moze belance i zelena paprika. to znam, a za ostalo nisam sigurna

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>