miracleB -> RE: Azoospermija (18.5.2022 14:05:41)
|
IZVORNA PORUKA: Prolecee Zdravo, opet da dosadjujem 😀 Odgovorio je dr Emre na poruku. Bicessuper, htela sam najpre tebe da pitam jer ste skoro isli. Kada bukiram smestaj, sta mislis na koliko je potrebno da to uradim? 21 dan? Ili koji je tvoj savet, s obzirom da ste i vi isli na paralelnu stimulaciju? Takodje, samo jos jednu stvar da te pitam i necu te vise opterecivati, izvini. Da li je tebe Emre spojio sa nekim ginekologom sa kojim si mogla da se konsultujes po pitanju rezultata analiza pre odlaska tamo?Meni je sinoc rekao da ce brigu o nasem IVF tretmanu preuzeti kolege iz njegovog tima, a da cu biti u rukama ginekolaga koji u tom vremenskom periodu bude slobodan. To mi je malo nejasno, u smislu, sta ako nesto od analiza ne bude ok, ne mogu da cekam da odem tamo pa da mi pregleda rezultate i da terapiju, kad tamo treba da odem spremna za IVF proces. Evo i ja da pomognem ako mogu, mi smo stimulaciju poceli u Srbiji a onda posle nedelju dana nastavili u Istanbulu. Ja sam kod ginekologa Numana Bayazita, obojica su dobri da ne brines, samo zamoli dr.Emre da te spoji da jednim od njih kako bi ti rekli sta tacno od analiza trebas da odradis kako bi na vreme ukljucila nesto od terapije ako slucajno bude bilo potrebno. Da li ti znas jel tebi stitna ok, insulinska i tako te stvari?I htela sam samo da dodam, sto se tice embriologa, meni je jos na pocetku ove price dr.Emre rekao, da je taj njihov embriolog bukvalno genijalan ja sam ga svaki put videla kada smo isli tako da nemojte da brinete za taj deo, po meni su stvarno strucni i ulivaju poverenje.
|
|
|
|