Hortenzija -> RE: Azoospermija (4.3.2021 18:32:21)
|
IZVORNA PORUKA: bebec Citajuci sada sve ovo vidim da nisam jedina koja je u bunilu. @BiceSuper imamo skoro ista pitanja. Ni ja ne znam sta je sve potrebno ispitati i uraditi,a tako me zanima. Otisla sam kod svoje doktorke da mi da da uradim neke analize,nesto sto ce mi mozda traziti u turskoj, ona mi je ladno rekla da ne zurim. Da vidimo prvo kako ce suprug da prodje.Tako da @lesli hvala na informacijama,to mnogo znaci. Svaka od nas ima nesto svoje sto treba da prati i poboljsa u rezultatima,ali opet znaci svaka informacija. Pogotovu zena koje su vec prosle kroz to. Mi putujemo u nedelju. A necete mi verovati,ali oni imaju policijski cas i zatvoreni su celog vikenda,sto sam tek malopre saznala🙄.Moj suprug je promenio ishranu,uveo trcanje, ubacili smo sve ono od meda,semenki...ne pije alhohol i ne pusi inace. Od pocetka decembra je zbog korone korisio vise vitamina cink,selen, D,C, i sad kad smo radili rezultate Fsh se spustio za 1, a testosteron povecao za 1. Ali je spermogram koji smo uzeli danas i dalje azoo bez icega Ja sam imala slicnu situaciju kada mi je dr rekla da pretanemo da gubimo vreme i da odemo pravo na donaciju. Istog trenutka sam izasla i trazila formular da promenim lekara, kratko i jasno. Da sam slusala svaku budalu na koju sam naisla u zivotu na bi danas imala dete.Koliko sam shvatila policijski cas je samo za njihove drzavljane, vi uz potvrdu iz hotela mozete da se krecete. Mislim da je hope tako nesto napisala.Zelim vam svu srecu i da se javis sto pre sa lepim vestima. Vidi se sa ginekologom obavezno, neka pregleda sve sto imas od papira i uradi kod njih uz...na taj nacin mogu da vide da i jos nesto treba da se uradi.
|
|
|
|