Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 23:13:31)
|
Uh, kako ste svi tako sigurni oko mene, ama bas svi, pa cak i cutljivi dr Nebojsa je rekao da mnogo imam sanse. Jos kad vam otkrijem da sam u nedelju radila test, 10. dan ET i pokazao jedva vidljivu drugu crtu, bas sam luckasta. Inace, nisam lezala, samo sat posle utrogestana, sve sam radila kao inace, sem podizanja teskog. Tusiranje naravno, svaki dan. U principu, tako su rekli i na klinici, mirovanje 2 dana posle transfera, jedan dan posle blaste. Nisam se mnogo opterecivala, jedino u ponedeljak sam imala velike bolove, to je bilo vreme kad trebam dobiti i prodje, sad se nadam da necu ni dobiti, teram [sm=hudicek1.gif] IZVORNA PORUKA: Brbljivica IZVORNA PORUKA: Lepterija Pisala sam, ubacena treci dan od aspiracije 2 ebriona 5-8 celija, ocene 5 i peti dan jedna blastocista! Kod ove moje Cacanke sto isto sutra radi betu ubacena tri 5-8 celija, drugi dan od aspiracije. IZVORNA PORUKA: Brbljivica mace kakve embrione ti ubacili ?koliko ? uh ,ja mislim da ce ti to biti dobitna kombinacija !!!! mislim da je to to ! vec cestitam na pozz beti !
|
|
|
|