RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (3.10.2013 12:28:39)

IZVORNA PORUKA: Lepterija

A opstina Paracin nista ne pomaze? Nas je nasa spasila, ovaj put, jer su tek od ove godine poceli da pomazu 10 parova sa po 200 000din. ka
Ja bih inace pisala i u ministarstvo zdravlja i probati doci u BG u fonda, neki dr Jovanovic je glavni za to, meni rekla Lidija iz komisije iz Fonda u Nisu da samo on moze da odobri. Ako mi ovaj put ne uspe vto, ja cu da pisem svuda i medijima ako treba, kad se vec tako trubi o beloj kugi, nek seaduzbi istina!

da,dr Jovanovic ! meni je za jednu vto pomogao a za drugu -odmogao---.mutljavina je to teska veruj mi ! trazi nekog veceg od Jovanovica ! zovi direkciju rzzo bg i pitaj da ti daju br tel onog dela ,ko je zaduzen za ta pitanjA.
bori se ,zovi ,pljuj na njihove zakone,kopaj,grebi ...ma sve zarad bebe!srecno ti od srca zelim

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (3.10.2013 12:34:25)

nasa opstina finansira 3 vto,nije bitno gde je radis ali je uslov da si imao 2 vto koje nisu uspele a mi imamo 1...tako da tu necemo da se ovajdimo..dace dobri Bog pa da se svima nama desi neko cudo od kog ce nam puno porasti stomak...[sm=bravo.gif]...moja zaova se poradja u ponedeljak i stize nam jedna mala smizla a sestra mi danas otisla u bolnicu,izgleda da ce na carski rez..pa postacu tetka i ujna ovih dana...
Neka nas Gospod i Presveta Bogorodica pogledaju i blagoslove...

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (3.10.2013 12:47:25)

moja opstina isto finansira vto ,ali mislim da samo jednom .sa 150 000 din.imaju spisak odredjenih klinika i samim tim i spebo medju njima.isto imaju uslov da se podnese dokumenatcija o 2 vto o trosku rzzo ,licne karte ,prebivalista ,drzavljanstva ,izvod vencanih (u mom slucaju posto nismo vencani ,izvod iz opstine dA zivimo zajedno ) i naravno fiskalni racun iz speba .
mi cemo to ovaj put iskoristiti ,s tim sto placam celu vto ja -a u roku od mesec dana nakon et ,prilazem dokumentaciju opstini i ona mi odobrava ili odbija refundaciju od 150 000 din.

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.10.2013 9:39:48)

Ivanice srecan rodjendan i da sledeci slavis sa svojom [sm=duda.gif].Javi se kako si prosla danas!?

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.10.2013 12:19:23)

ivanice ,cekamo izvestaj iz Nisa ! i pevamo pesmu :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_Sf9KVaTtPI

[sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=darilo.gif][sm=smiley31.gif][sm=torta.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.10.2013 18:11:10)

Alex,Brbljivice divne ste hvala vam,sto ste se setile [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]Evo mog izvestaja iz Nisa:Ja prosla komisiju,cekam poziv za N.Sad.Ovo danas mi je bio poklon za rodjendan[sm=bravo.gif].Hvala vam odusevile ste me[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 9:42:26)

ima li kakvih vesti iz LE? ko nam bese ocekuje betu??? mi i dalje tapkamo u mestu,nesto kako pomenemo pare svi dobiju ospice...a inace i zaova i sestra mi se porodile istog dana pa sam i ujna i tetka...

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 9:47:42)

Lalo, mora jednom krenuti u dobrom smislu,sve cestitke za male bebice

Ivanice da bude sto pre[sm=bravo.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 11:48:19)

ja sam upoznata sa curom koja je nasa a zivi u italiji ,,,mozda je znate ....3x joj je u lE...juce rece da je prokrvarila ... ai njena cimerka ,beta joj je 0.
bas sam razocarana [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 11:52:17)

i ja sam sa njom prijatelj i toliko sam se razocarala da opisati neumem[sm=smiley13.gif]

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 17:03:46)

Ja sutra radim betu i jos jedna devojka, javicu vam ishod. Zao mi je zbog ove dve cure, druzile smo se, u kontaktu smo. Uh mozete misliti kako je meni, prvi mi je put!

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 21:35:10)

mace kakve embrione ti ubacili ?koliko ?

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 21:47:13)

vidi draga svaka od nas je priča za sebe ja znam da cemo se radovati tvojoj beti[sm=bravo.gif]

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 22:57:28)

Pisala sam, ubacena treci dan od aspiracije 2 ebriona 5-8 celija, ocene 5 i peti dan jedna blastocista! Kod ove moje Cacanke sto isto sutra radi betu ubacena tri 5-8 celija, drugi dan od aspiracije.
IZVORNA PORUKA: Brbljivica

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 22:59:48)

lepterija znam kako ti je al izdzi jos malo i obraduj nas sutra sa velikom betom[sm=smiley1.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 23:01:27)

Pisala sam, ubacena treci dan od aspiracije 2 ebriona 5-8 celija, ocene 5 i peti dan jedna blastocista! Kod ove moje Cacanke sto isto sutra radi betu ubacena tri 5-8 celija, drugi dan od aspiracije.

uh ,ja mislim da ce ti to biti dobitna kombinacija !!!! mislim da je to to ! vec cestitam na pozz beti !

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.10.2013 23:13:31)

Uh, kako ste svi tako sigurni oko mene, ama bas svi, pa cak i cutljivi dr Nebojsa je rekao da mnogo imam sanse. Jos kad vam otkrijem da sam u nedelju radila test, 10. dan ET i pokazao jedva vidljivu drugu crtu, bas sam luckasta. Inace, nisam lezala, samo sat posle utrogestana, sve sam radila kao inace, sem podizanja teskog. Tusiranje naravno, svaki dan. U principu, tako su rekli i na klinici, mirovanje 2 dana posle transfera, jedan dan posle blaste. Nisam se mnogo opterecivala, jedino u ponedeljak sam imala velike bolove, to je bilo vreme kad trebam dobiti i prodje, sad se nadam da necu ni dobiti, teram [sm=hudicek1.gif]

uh ,ja mislim da ce ti to biti dobitna kombinacija !!!! mislim da je to to ! vec cestitam na pozz beti !

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (10.10.2013 0:52:50)

to je draga to[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],trudna si 99%,al cekamo potvrdu sutra.

daca77 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (10.10.2013 9:09:22)

Lepterija, cekamo te sa lepim vestima[sm=bravo.gif]

sunascee -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (10.10.2013 11:31:45)

Lepterija, navijam jako za visoku betu [sm=bravo.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (10.10.2013 12:13:30)

lepterija ,ima li te .....cekamo ...meni stigo nalaz spermograma mog mm ,i da vam kazem da pise 60 posto normokineza ,30 posto akineza i 10 posto hipokineza ...normalne frome 81 posto .br u celom ejakulatu 55,5 miliona ....mnogo bolje nego ikad ,sta vi kazete ???

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (10.10.2013 12:37:53)

brbljivice meni se cini da je to dobro

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (10.10.2013 13:06:30)

..i ja tako nesto mislim..... lepterija nema teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (10.10.2013 15:14:35)

juhu [sm=bravo.gif],imamo nove pozz bete u spebu ...dacine drugarice iz grupe (daca sto zivi u italiji ),jednoj beta 120 ,drugoj 400 ..a za trecu neznam ...mislim da je i ona pozitivna ! jao bas sam se obradovala ....javice se valjda one ovde ,..

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (10.10.2013 16:09:07)

Ej devojke moje, sad sam stigla kuci. Ja sm ta beta od 443, a moja Cacanka je 110
hvala vam od srca, zelim iste vesti od vas.
juhu [sm=bravo.gif],imamo nove pozz bete u spebu ...dacine drugarice iz grupe (daca sto zivi u italiji ),jednoj beta 120 ,drugoj 400 ..a za trecu neznam ...mislim da je i ona pozitivna ! jao bas sam se obradovala ....javice se valjda one ovde ,..
[sm=nosecka.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>