Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (1.10.2013 21:42:14)
|
Ivanice, nisam pratila ni jednu zenu sta ste sve prosle, ako nisi bila do sad u Nisu, probaj da odaberes dr. Jasminu Popovic. Ja sam se prosle god. spremala kod njih, izgubila sam pola godine po dr. komisijama, nalazima i kad sam dosla do stimulacije, oni kazu da moj muz nema zdrave spermice, a imao ih 300 000 u ml. U Spebu ih je bilo 3000 000, od njih 3 posto zdravih i mnogi se zale na spermograme sa Gaka. Sto se tice Speba, sve me mozete pitati, ja sam bila duga sema, pila mikroginon u julu i avgustu 1. septembra pocela primati Diferelin (21 injekciju), od 12. 9. primala po 3 injeckije Puregona - 10 dana. Zadnja 2 dana po jedan Menopur. Stop 21.9. 23. aspiracija, 26. i 28. transfer. Islo sve po planu, nisam se opterecivala brojkama, velicinama, kolicinama, tako sam odlucila. Zezala se sa zenama, setala, sav Leskovac presetala do transfera. Frka mi je bilo jedino da cekam ta 2-3 dana posle aspiracije, iskreno bojala se kvaliteta spermica, da li ce uspeti da se oplodi jc. A kod nas ispade jedna od najboljih uspesnosti embriona u toj septembarskoj grupi. Cena konacna, (mora biti placeno do dana transfera) 308 000. To je jedna od najmanjih u grupi jer sam primila znatno manje injekcija od drugih zena. Cena ide do 350000. Izvadila sam za tih 10 dana 7 hormona po 750 din i platila punkciju ciste (koja se eto iznenada pojavila u nevreme) 5000. Racunajte na to da u Leskovcu treba da provedete 10-15 dana, ja sam imala odlican smestaj, ako nekog interesuje, neka se obrati :) pitajte sve sto vas interesuje
|
|
|
|