RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (25.9.2013 21:10:30)

Sutra idem kod ginekologa da mi pise uput za komisiju[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i nadam se da u Petak prolazim komisiju prvostepenu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.9.2013 17:08:40)

Lalo moja draga , znam svaki tvoj osecaj,samo verujte nadajte se cuda postoje, znam da je u nasim slucajevima to skoro pa nemoguce ali ipak postoje[sm=smiley31.gif]

Ivanice Srecno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jakoooo

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.9.2013 20:55:40)

Hvala Joko javljam se sutra[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 8:17:02)

[sm=bravo.gif]juhu ccure ,ja sam se resila bakterija kao i mm ,juce se cula sa leskovcem...sledece nedelje ili one druge radimo histeroskopiju a vec u novembru ocekujem vto da ose odradi ko sto mi rekose ....
ovaj put mi sve ide mnogo brze i lakse ....dace Bog da uspem !

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 8:18:30)

a da ,,,zakazala sa i hiperbaricnu komoru 21 okrtobra ,,,,taman pred vto !

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 13:41:24)

brbljivice [sm=bravo.gif],ivanice cekamo lepe vesti danas

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 16:32:23)

Brbljivice a šta ti reče Joka sredicete to uskoro i raditi VTO veruj i ja postadoh neka baba veštica
jako mi je drago [sm=bravo.gif]

Alex [sm=smiley31.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 16:36:37)

hvala Joka ,bas sa srecna ! ovaj put je kod mene sve islo potaman ! nesto cujem da zenama jedva bude po 2 embriona ,od 13 j celija .....nesto se tamo desava ....sta li je to ? ja od sutra pocinjem sa smokvama u maslinovom ulju ,,svako jutro i vece .... i uzimam folnak od 5mg ,beviplex ,vit c ....ali cu sve to u oligoag da smestim ,videcu ...ili one sumece biofarmove ,12 vitamina i minerala ,...
jel ste vi uzimale nesto ?

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 16:49:26)

i ja sam svasta cula, pre 10 dana sam upoznala zenu iz Italije radila je VTO u Le, sad njihova grupa svi su imali tako loše rezučlltate ono mislim dovoljan je jedan dobar embrion ali od toliko jc. tako malo embriona neznam mozda dodje i dobar period.

svako je priča za sebe samo budi pozitivna i uspece
ja pijem Elevit i skroz mi je ok
za sta koristis te smokve?

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 16:54:57)

e ta zena mi je i rekla ,,,mi smo prijatelji na fejsu ...
ali bas sam se razocarala ....
smokve su dobre za dobre folikule ,ja nisam imala problema sa tim...ali eto ...kad se resih ovih bakterija ,aj da poboljsa malo folikule ...
ti pijes elevit jer si trudna ?

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 16:59:41)

Prosla sam Prvostepenu[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] izabrala sam KC Vojvodine,Novi Sad sada zakazujem u Nisu...

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 17:01:27)

bravo ![sm=bravo.gif] Nsad je ekstra i klinika! moje 2 druagirce ,jedna je iz Zajecara (nosi 2ke !) ,su radile vto u N sadu ! srecno !

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 17:11:14)

ma on se pije i pre trudnoce ima cudo u njemu vitamina minerala svega
ja cu za manje od mesec dana raditi FET sa mojih 3 eskima

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 20:43:37)

Brbljivice hvala[sm=smiley1.gif] i ja sam iz Zajecara,mozda je i znam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (27.9.2013 21:29:03)

ivanice [sm=bravo.gif],joko srecno sa eskimcicima,da se ugnjezdi makar jedan a bilo bi super i vise.Ja cu krenuti sa analizama u decembru ili cu mozda sacekati prolece,malo da se psihicki oporavim od lekara i svega.

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.9.2013 0:33:23)

Alex, bez pravog odmora i opustenja psihofizickog neulazi u postupak

hvala ti draga na lepim zeljama ja se nadam bar jednoj [sm=duda.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (28.9.2013 12:41:50)

devojke ,sta se desava u spebu ...zasto se devojek zale da se dobijaju jako mali br j celija i da jedva dolazi do oplodnje ???u cemu je fora...?

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (29.9.2013 14:49:47)

Brbljivice ja sam imala 12j.celija od toga 5 su se oplodile.Poslala sam ti pp.Neznam da li to zavisi od zene do zene jer ja imam policisticne jajnike pa je tako bilo kod mene ili ima nesto drugo.Videcu sada kad budem radela drugu kako ce biti(nadam se [sm=nosecka.gif][sm=duda.gif][sm=nosecka.gif]) mozda im je tako sada kazu da su previse zauzeti,pa mozda i to utice,neznam!!!

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (29.9.2013 15:05:56)

sada mislim da bas nisu zauzeti ,,neznam ...doduse ja sam bila pre 2 meseca na konsultacijama.kasnije sam videla pp ,procitala sam upravo i poslala ti odgovor.za polic jajnike neznam bas nista sta da ti kazem ,osim da je ova druga drugarica koja je radila drugu vto u betaniji -imala secer i policist jajnike i eto je sada u 7 mesecu !
reci mi dali si radila jos neke analize ,trombofilije ,mutacije ,gene kariotip itd ...histeroskopiju ?

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (1.10.2013 20:36:40)

Pozdrav devojke, sad sam se registrovala na ovaj sajt, inace se do sad nisam bavila forumima. Zelim s vama da podelim svoje iskustvo, misljenje...
Upravo sam se vratila iz Leskovca, sa moje prve VTO i mogu vam reci, ma kakav ishod da bude, ja sam zadovoljna celokupnim tretmanom tamo i otisla bih opet. Upoznala sam mnogo zena kojima je ovo sad bio 4-5. pokusaj u proseku i sve su zadovoljne u odnosu na ono sto su prezivele do sad po drugim drzavnim i privatnim klinikama. U Spebu nisu alavi na pare i ne gledaju da ti posto po to uzmu novac. Skontala sam da je i to jedan razlog zasto neko gore napisa da se dobija mali br. embriona. Oni stvarno sagledaju svaku zenu ponaosob i trude se da ne dodje do neke hiperstimulacije, bitan im je kvalitet i nece dozvoliti da zamrznes embrion koji nije dobar. A to se u drugim klinikama i te kako radi, pa ti lupe da imas mnoooogo embriona i naravno, sto vise treba zamrznuti a jedan kosta 200 evrica. Svasta sam jos cula od zena...
Sto se mene tice, ja sam zdrava, problem je spermogram (prosle godine nas je Nis iskljucio iz drzavnog programa jer su rekli da mm nema zdrave spermice), pa smo morali privatno, o svom trosku i u Spebu su ih nasli i te kako. Ovim putem zamoljavam zene da ne veruju spermogramu na Gak-u u Nisu, jer su im rezultati losi. Mi smo ih sad demantovali. Od 9 jajnih celija (jedna losa), dobili smo 7 embriona. Drva vracena 3. dan, jos 5 je cekalo blastu, ali jedna prezivela i vracena 5. dan. Sad cekam jos 10 dana da radim betu.
Zelela sam samo da podelim svoje iskustvo, jer naletih na ovu temu. Ako nekom nesto mogu pomoci, nek se javi! Ne odustajte dok god postoje jajasca i spermici, cula sam na klinici da je jedna uspela iz 15-og pokusaja :D

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (1.10.2013 20:50:06)

bravo .ovo mora biti trudnoca ! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ja cu za nedelju ,dve na histeroskopiju kod njih a pocetak novembra treca vto a prva kod njih ...videcemo kako cu proci .drago mi je sto sam procitala sveza iskustva sa spebom,vidim da su mnoge devojke zadovoljne ali nesto ne spominju mnogo uspeha .nadam se da ce to biti kod tebe velika beta.javi nam ishod .a reci mi ,koliko te novca kostalo ?ako nije tajna ...

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (1.10.2013 20:53:58)

Juce sam zvala Nis da zakazem drugostepenu komisiju i zakazali mi za ovaj petak 04.10 bas na moj rodjendan[sm=smiley36.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (1.10.2013 20:56:50)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] superrrrrrr !

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (1.10.2013 21:28:42)

Leptirija dobro dosla i zelim ti veliku betu.takodje sam zadovoljna spebom,i ponovo bih radila vto kod njih,ali tesko da ce uci u program privatne klinike,ali videcemo mozda i hoce!

Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (1.10.2013 21:42:14)

Ivanice, nisam pratila ni jednu zenu sta ste sve prosle, ako nisi bila do sad u Nisu, probaj da odaberes dr. Jasminu Popovic. Ja sam se prosle god. spremala kod njih, izgubila sam pola godine po dr. komisijama, nalazima i kad sam dosla do stimulacije, oni kazu da moj muz nema zdrave spermice, a imao ih 300 000 u ml. U Spebu ih je bilo 3000 000, od njih 3 posto zdravih i mnogi se zale na spermograme sa Gaka.

Sto se tice Speba, sve me mozete pitati, ja sam bila duga sema, pila mikroginon u julu i avgustu 1. septembra pocela primati Diferelin (21 injekciju), od 12. 9. primala po 3 injeckije Puregona - 10 dana. Zadnja 2 dana po jedan Menopur. Stop 21.9. 23. aspiracija, 26. i 28. transfer. Islo sve po planu, nisam se opterecivala brojkama, velicinama, kolicinama, tako sam odlucila. Zezala se sa zenama, setala, sav Leskovac presetala do transfera. Frka mi je bilo jedino da cekam ta 2-3 dana posle aspiracije, iskreno bojala se kvaliteta spermica, da li ce uspeti da se oplodi jc. A kod nas ispade jedna od najboljih uspesnosti embriona u toj septembarskoj grupi.
Cena konacna, (mora biti placeno do dana transfera) 308 000. To je jedna od najmanjih u grupi jer sam primila znatno manje injekcija od drugih zena. Cena ide do 350000. Izvadila sam za tih 10 dana 7 hormona po 750 din i platila punkciju ciste (koja se eto iznenada pojavila u nevreme) 5000. Racunajte na to da u Leskovcu treba da provedete 10-15 dana, ja sam imala odlican smestaj, ako nekog interesuje, neka se obrati :)
pitajte sve sto vas interesuje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>