RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (9.9.2013 22:03:46)

to je bas mnogo ali uspecete nebrini

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (11.9.2013 17:20:14)

cure samo da javim da sam danas krenula sa mikorginonom ,priprema za histeroskopiju !
rekose da mm pije 1 kutiju dovicina 2x1 ,samo i da oboje ponovimo nalaze ,kako bi bili sigurni da je nemam i ja .jako su fini iako sam ja zvala danas jedno 4 x ...
bila sam po neke upute za cmv,rubbelu,i asa test ...
da stvar bude gora moj mm dobio neku koznu infekciju na licu a bradavica na prstu mu se opet rascevtala ! uzas ....njegov imunitet je jak ,ali mi ovo nista nije jasno.znam da svaki stres i nervoza uticu bas bas jako na njega.
idemo polako i temeljno,pa kad oni odrede u spebu da smo cisti i da krecemo -tako ce i biti...pokusavam da ne histerisem i zurim ...

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (11.9.2013 19:15:34)

sve i treba uraditi polako i bez zurbe, znam da je to jako tesko ali tako se mora
nadam se da ce rezultati biti ok i da ce te imati zeleno svetlo za pocetak postupka[sm=bravo.gif]

viking -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (12.9.2013 16:04:44)

Kopirano iz teme Vantelesna oplodnja

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980
Vratila sam se iz Leskovca [sm=bravo.gif] Moram da kazem da je dr.Stojkovic na mene ostavio bas dobar utisak. Ustvari tek sada sam videla da moja prosla doktorka i nije bila mnogo upucena u celu problematiku vto.
Razgovor je trajao skoro sat vremena. Sve me je detaljno ispitao,od pocetka problema pa sve do poslednje vto. Trazio je svu dokumentaciju,gledao je i davao odmah obrazlozenja.
Rekao mi je da sam imala fenomenalne embrione [sm=bravo.gif] i da pre sledece vto moramo da proverimo kariotip i trombofilijie.
Odveo me kod njihovog ginekologa kojemu je rekao da proveri da li su se jajovodi napunili tecnoscu kao i da li ima indikacija da trebam na histeroskopiju.
Ginekolog mi se cini da je isto strucnjak samo ne voli mnogo da prica pa sam ga udavila sa pitanjima[sm=smiley36.gif]

Citala sam o njima na forumu i znam da ima pozitivnih i negativnih komentara (kao i za svakog) ali meni nekako ulivaju poverenje.
Osetila sam se sigurno tj.kao da sam u dobrim rukama[sm=smiley1.gif]

Da li ima neko da podeli jos neko iskustvo o ovoj klinici?

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (12.9.2013 18:19:00)

Evo i mene sa izvestajem iz Speba.Dr Nebojsa mi je uradio uz,jajnici su u odlicnom stanju ali u materici ima jos krvi,trebala sam do sad da se ocistim ali nadam se da ce se ocistiti sa sledecom menstruacijom,malo smo popricali,rekao mi je da se posle tri ciklusa vraca sve u normalu,da posle nove godine mogu da krenem sa pripremama za sledecu vto ili da se odmorim do proleca.Za sledecu trudnocu predlaze seklaz u cetvrtom mesecu,sutra bi trebali da mi stignu patoloski nalazi mada rekao mi je da se retko kad nadje pravi uzrok.Brbljivice i mi smo imali ureaplazmu pre dve godine,ali smo je izlecili za 10 dana antibioticima,mislim da se meni navratila jos jednom posle godinu dana ali sam je kao i prvi put brzo resila,nadam se da ce se tvoj suprug uskoro otarasiti nje.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 16:37:50)

moj dragi je dobio dovicin 3 dana da pije ,a ja isto ora opet da odradim ureaplazmu zbog njega (kad mi prodje meca ) ,i ako je sve ok,nadam se sledeceg meseca histeroskopiji.ma muci e ta ureapalzma ....kod nas to traje jako dugo ....uzas ...to me plasi ,neznam sta i dali ce mu spebo pomoci dok ne stignem na et.24 og sam zakazala na torlaku (asa,rubellu i cmv ) ,hormone cu da platim u priv labu,ostalo cu u svom d zdravlja i to je to .
karuotipe sam vec uradila odavno,oni su ok ,...pijem mikroginon i to je to----nema na neke sveze trudnice da se javi...[sm=zmeden.gif]
ja sam u spebu putem tell nekako uspostavila kontakt sa Alekssandrom ,...ako neka zna i ima iskustva sa njom neka mi kaze ,cini mi se da je ok,.?

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 16:39:22)

..i nervira me ovo -ZASTO MI NE STIGNE OBAVESTENJE EMAILOM DA JE FORUM AKTIVAN TJ DA JE STIGLA NOVA PORUKA ,PA JA TO NI NEZNAM DOK NE UDJEM NA SAJT ???!_
dr forumi obavestavaju ..al s ovim nekakko mi skripi...

Ana RR -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 16:47:49)

Takva pitanja idu u temu Problemi na RR i nove ideje. Prekopiraću.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 17:07:32)

molim te ,hvala puno

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 17:13:53)

Alex draga, ajd odmori jos malo taman u iducoj godinu novi pokusaj i uspeh i ovoga puta ce biti onaj pravi
[sm=bravo.gif] za serklaz svidja mi se razmisljanje

Brbljivice resicete se vi tih bestija sigurno

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 17:37:39)

kadddddddd???? 4 god ih vucemo ! evo sad smo dobili i hiperbaricnu komoru nekako ...pu pu ,nadam se da ce nam i ona pomoci tokom vto

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 17:51:07)

ma dodje vreme i to da se resi videces[sm=smiley1.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 18:15:55)

daj Boze !

Dani.kv -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 18:30:16)

Alex drago mi je da si ti dobro a i da je sve krenulo dobro. Preporucujem ti mog lekara iz bolnice. Jako je pazljiv i razuman prema VTO trudnicama. Meni je grlic Ok al smo radili na njegov predlog serklaz da bi ja bila u telu i glavi mirnija.
Puno srece

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 18:35:57)

a ko je tvoj dr ??

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 19:24:03)

Dani kod njega i planiram da vodim sledecu trudnocu,jer znam da je dosta detaljan,on me porodio i radio reviziju.

Dani.kv -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 20:07:09)

Moj dr je Dragoljub J. Jako plemenita i postena dusa. Nema siroke prste a ima veliko srce. Meni je psihu doveo u red i kod njega mogu da banem kad hocu i pitam sta hocu. Ne ceka vec sve radi preventivno. Divan je

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (13.9.2013 20:08:21)

Dani za tvog dr.[sm=bravo.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (15.9.2013 12:50:43)

cure kako naci clanicu na forumu ...ne umem na ovom forumu da nadjem ? sta i gde trazim listu clanova ??

Beba2012 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (23.9.2013 16:59:24)

Nova sam ovde. Vidim da mnogo zena postavlja pitanje u vezi klinike u Le. Iz mog iskustva kazem da su oni profesionalci. Meni su pomogli.

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (23.9.2013 20:45:11)

Brbljivice, ako mislis na nekog pojedinca ovako naprimer ja samo stisni na moje ime i izace ti novi prozor itd. sta te vec i ko zanima a gore u pretrazivacu sa desne strane kucas koja te tema zanima [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (23.9.2013 21:56:00)

samo da se javim ,,,,odradili smo danas viruse ,briseve na bakterije ,krvnu grupu,toxoplazmu
sutra idemo za Bg na Torlak ,radimo ASA ,CMV,RUBELLU.sledece nedelje spermoogram i spermokultura ,one dr nedelje ,homrone i bice sve do 20okotrbra gotovo ,ako me zezenu bakterije .
prosli put je mm imao pozz ureaplazmu ,pa sam sada i ja to morala da ponovim.plasi me da me ne smeste za januar.
drago mi je sto imate lepa iskustav sa ovom klinikom.[sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (23.9.2013 22:20:04)

ma ima ovaj put sve da bude dobro [sm=bravo.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (24.9.2013 17:15:37)

ja sam danas uzela rezultate Spermograma i oni su strasni NORMOKINEZA 5% HIPOKNEZA 5% AKINEZA 90%
BROJ U 1 CM 1 875 000 U CELOM EJAKULATU 3 750 000
NORMALNE FORME 84% PATOLOSKE FORME 16% a pre samo 5 meseca 60%pokretni spermatozoidi i mnogo,mnogo vise u celom ejakulatu.Nadam se da cemo proci komisiju u Nisu???Ostala sam bez teksta[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (25.9.2013 21:10:01)

ivanicasale mi kad bi imali toliko mi bi slavili...mi imamo 1 do 3 komada u celom ejakulatu i to ako nam se posreci!!! prema tome uzivaj,proci cete,drzim palceve,mi s druge strane nema sanse da prodjemo...nisam ni zvala u Le jer nemamo para za novi pokusaj,pijemo peruvian maca i nadamo se cudu[sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>