Beba2012 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (14.10.2013 13:55:40)
|
Fibi, to je lepo sto si primetila za pojedine sestre da znaju da budu drske. Aleksandra je asistirala na mom transferu, oni su je zvali, rekli su da je tog meseca donosila srecu i stvarno mi se posrecila. Za mene je ona bila ok. Mene je npr. Marija, visoka Marija, izvela iz takta. Ja sam zakazivala uz, drugi po redu od pocetka trudnoce i htela sam da odem kod njih. Uzimala sam utrogestan, ali je bila nestasica, mozda ga je u Bg bilo u ostalim gradovima ga nije bilo i primala sam progesteron petog dana. Ja sam htela da zakazem za sredu, kad mi dolazi i na red da primim progesteron da vidim hoce li mi produziti injekcije i ne znam sta cu zbog nestasice utrogestana. Ona je meni mrtva hladna rekla da nema mesta tog dana. Ne mogu da shvatim da nema mesta za trudnicu koju ce pogledati na uz za samo pet minuta i da nema mesta za njihovog pacijenta, da ne ponavljam da sam im postala stalna na klinici. To me je toliko iznerviralo da sam zvala u Vr i zakazala kod drugog dr i nikad vise nisam otisla u Le i trudnoca mi je, bez obzira sto je zaceta ovim putem i sto sam imala 40 godina bila skolska. Fibi, zelim da ti kazem da ne obracas paznju na sestre, ja znam da sam otisla u Le dr Nebojsa bi me primio i da se neka druga javila na telefon naslo bi se mesto. Dodje i njima trenutak kad imaju posla preko glave i umeju da budu jako, jako nervozne, a to se vrlo jednostavno primeti. U svakom slucaju otvoreno razgovaraj sa dr ili sa profesorom Stojkovicem. Za dr Nebojsu kazu da ne prica mnogo, sa mnom je pricao i pricao ;i davao savete i uvek saslusao. Prof. Stojkovic je divan covek i izuzetan strucnjak. Neko ti je rekao da si u sigurnim rukama. To ti kazem i ja. Alex, tebi mnogo srece, pretpostavljam da to 88 uz tvoje ime kaze da si to godiste. Ako jesi, slusaj me, mlada si, tesko je, znam kolika je tvoja bol, ali vidim da si jaka i ;uspeces ponovo. Sama si toga svesna i zelim ti mnogo srece.
|
|
|
|