Lepterija -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.10.2013 14:20:40)
|
Taman razmisljam o tebi, kao li si prosla. Znaci, sve ide po planu, nista nije strasno i nemoj vise da panicis, opusti se samo. Spermogram se ne poklapa, rekoh ti ja, ali najbitnije je da ti oni kazu da ima dovoljno i nema da brigas :) Racunaj kad dobijes tako oko 23.11. ides treci dan na ultrazvuk i tad dobijas terapiju i onda dolazis 7. dan i tad je najpametnije da ostanes, jer ces ici na ultrazvuk svaki 2-3 dan zavisno kako reagujes na stimulaciju. Do tad obidji smestaje da nadjes nesto sto ti odgovara. Tamo ces ostati 15-ak dana (2 dana posle tansfera ne bi trebalo da putujes). Probaj tu prehladu da resis medom, propolis kapima. Meni odgodili prvi ultrazvuk za 28. ne mogu docekati da vidim koliko ima bebana i da li je sve ok [sm=duda.gif] IZVORNA PORUKA: Brbljivica zdravo cure ,ja stigla nocas iz leskovca posto mi je tako gadan prevoz. elem,uradjena histeroskopija i otklonen septum od 1,5 cm koji je bio u materici.miom i cista su van materice i to nisu dirali.mm je ponovio spermogram i uospte nije kao sto mi je predh zavod dao nalaz..ali je ok za vto.umesto 60 posto pokretnih (u sta sam ja posumnjala !),stoji 30 posto...i tako radice mi se icsi metoda ,pijem produzeno za 4 tabletice mikroginon tj do 2og novembra,kada cekam da dobijem i 3eg dana ciklusa se javljam na UZ i krecemo. hteo je da me dr baci za 15 decembar,ali sam ga nekako izmolila da to bude u novembru.tokom histeroskopije se probudila ,nisam posteno ni jedan ulozak napunila.krvarenje je enstalo do navece i danas nema nista,ne boli nista i sve je ok. dali mi zbog Lac da pijem aspirin 100mg 1x1 ,beviplex 2x2,nastavljam sa mikorginonom ,pijem bromokriptin 2x1 (pa na sl UZ kod njih kad odem da ponovim prolaktin,pa ce mi mozda tada smanjiti terapiju).a dobicu i fraxiparin kada dodje vreme da se bockam. posto sam trebala od ponedeljak u hiperbaricnu komoru da krenem ,ja se od nocas definitivno razbolela,kasljem,nemam temp,ali sam se zato nocas posteno izmasirala ipijem febricet (paracetamol )..pomagajte ,kako sto pre a bez antibiotika da ozdravim,posto cu u utorak da ipak jos jednom ponovimo nalaz na ureaplazmu za svaki slucaj ,pa nesmem antibiotike.dajte mi predlog ,,kasalj,u grudima mi vruce...nista drugo.
|
|
|
|