Beba2012 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (21.10.2013 17:41:59)
|
Брбљивице, извини неколико дана нисам ишла на форум, па ти из тог разлога нисам пожелела срећу. Све ће бити ок, ја нисам упућена у ту врсту проблематике, али не жури са поступком. Видим да ти хоћеш што пре да уђеш у програм. Ево, поново хоћу нешто из мог искуства, Ја сам децембра 2009.после спонтаног одмах звала клинику да закажем и чим сам се опоравила кренула сам са новим покушајем. Није успело. Онда сам се спремала за 2011., сакупљала новац, али смо у то време кренули са проширењем куће. С обзиром да је то изискивало више трошкова него што смо се ми првобитно надали, морала сам да сачекам. Мој супруг ме одвраћао од покушаја, јер је изгубио сваку наду. Увек добри ембриони, а трудноће нема, а и побачај нас је избацио из колосека. Ја сам, на своју руку, заказала за септембар 2011. али нисам могла да стигнем од обавеза. После тога заказујем за новембар 2011. и наравно нисам отишла и на крају за фебруар 2012. по оној грозној зими кад су по школама и распуст продужили због невремена. Сестре су ме одмах питале што сам отказивала два пута, ја сам им рекла да је разлог изградња куће, а оне су одмах у свом стилу прокоментарисале да је сада на реду беба. Није неко пророчанство, једноставно се десило тада. Зато, молим те, не жури!
|
|
|
|