lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (6.7.2013 12:54:10)
|
da,moj muz je sa milion spermatozoida spao na 0! tako da je nemoguce da zatrudnim prirodno,a naslo se par komada koji su zaledjeni pa smo sa njima radili vto,imamo jos 2 porcije dole,ali sad nemamo para za nov pokusaj. a sto se mene tice,zaista,hvala Bogu,nema nikakvih problema,eto jednostavno nam se nije dalo. caj je iz manastira Ravanice,mi se znamo sa njima jako dobro pa su nam poslali cajeve da pokusamo,ima i za mene i za muza ali moja dr misli da nije pametno da i ja pijem,s obzirom da sam jos uvek pod tim hormonima,tako da ja pijem samo za imunitet. Inace,uz pomoc tih cajeva i svega sto prave,lece cak i tumore i zaista se svi hvale sa dejstvom cajeva,a pravi ih monahinja koja je bila dr farmacije..i divna je... Spebo mi je kad su mi javili za betu,rekao da prekinem terapiju,da cu dobiti i to je to a ako se opet odlucimo za njih da im se javimo za par meseci i to je sve. Pitala sam sta u medjuvremenu,i kazu pa nista,opustite se,odmorite od vto,pa idemo opet iz pocetka...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|