RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (3.7.2013 18:42:32)

kako bre ispali???pa od kad je to???!!! jaoj a mi kod njih imamo jos 2 zaledjene porcije plivaca i to je sve,muzu vise nisu pronasli ni jedan jedini tako da su nam te porcije polsednje nada,auuuu...sad mi je jos gore...a da i gospodja je stigla danas,mada za ceo dan samo par kapljica,ne znam kakav treba da bude ciklus posle vto???

Štetica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (3.7.2013 19:04:39)

Lalo zao mi je sto prolazis kroz sve to.
Privatnici nisu aktuelni od februara,cini mi se da je vec tad bio broj popunjen.
Ako sam dobro razumela da su te bas "napumpali" hormonima,a dobili samo jednu celiju to vec nemogu da shvatim,pa to je drskost. A da ipak ti sama zahtevas slabiju stimulaciju,jer ipak su tvoje pare i tvoje telo u pitanju,pa samim tim bi trebalo i ti nesto da se pitas. A mislim i da su mnooogooo bezobrazni jer znaju da morate kod njih jer su vam tu plivaci.

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 8:35:57)

tako je,bila sam na kratkom protokolu i davali su mi gonal,cetritude i menopur,i sve je islo super do aspiracije i onda totalni krah,sve ukupno nas je kostalo 310 hiljada,plus sve sto ide preko,stvarno smo pukli finansijski i sad jos ako nisu u drzavnom programu,to znaci da necemo moci na drugu vto jer nemamo para a vec smo u kreditu[sm=smiley19.gif]

serpica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 8:41:13)

Lalo[sm=smiley31.gif] bas sam skoro pitala za tebe u crticama,nisam znala kako si prosla,ali sad vidim[sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 9:26:10)

IZVORNA PORUKA: lalojedac

ne znam kakav treba da bude ciklus posle vto???

Meni je bio obilniji nego inače, ali je bila biohemijska trudnoća, pa možda zbog toga.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 9:56:14)

..i ja sam malo vise nego obicno imala mecu ....

Sosa Mena -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 10:15:14)

Lalo jako mi je zao sto VTO nije urodila plodom. [sm=smiley13.gif]
Ali verom u Boga je sve moguce.
Ne mogu da gresim dusu dr Nebojsa u SPEBU je mnogima pomogao, ali mnogima i nije. Kada smo radili kod njih sve mouce pretrage da vidimo u cemu je problem kod nas dr Nebojsa je dosao do zakljucka da mi nikada necemo imati decu prirodnim putem ili ukoliko se desi docice do spontanog pobacaja jer kod mm veliki broj zpermatozoida lose morfologije. Mi tada nismo imali novaca za VTO, a SPEBO ne refundira socijalno pa smo resili da odustanemo od svega i kako nam Bog da. Nakon Bozicnog posta (mesec dana od saznanja da ne mozemo da imamo decu) ja sam ostala trudna sa Magdalenom. Kada sam otisla kod njih i rekla ima on me je uveravao da sa nasim rezultatima to nije moguce [sm=smiley36.gif] I ja njemu kazem da li je moguce ili nije Magdalena je tu. Tako da ja ne verujem nesto bas njima. Mozda i gresim ali sam se na sebi uverila da nije sve bas toliko tacno i sipravno sto oni kazu.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 10:31:33)

soso tvojoj sreci -verujem nije bilo kraja !
moj mm ima ok morfologiju ali slabu pokretljivost ima ,a vec ima 2 dece! ne mogu da verujem da si posle posta ostala trudna ?![sm=bravo.gif]dali zaista ima necega i u tim verovanjima ???[sm=zmeden.gif]..ili je sve u glavi i mozgu ....neznam ..ja sam jako opterecna ,pa i kada bi mozda moglo prirodno -sa mojim mozgom to verovatno nebi islo ,s obzirom da sam jaaako depresivna i tesko podnosim razocarenja nakon vto ...
ja neznam koje pretrage jos da uradim,nadam se da ce dr stojkovic na prvi konsultacijam da nam kaze .

Sosa Mena -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 10:43:34)

Kod nas ne valja nista. Ni kolicina ni pokretljivos, morfologija. Spermogram je katastrofa.
Sto se tice posta i verovanja: tu ne moze niko da te ubedi ni da verujes ni da postis ako sama to ne zelis i ne osecas. Ne mozes ti da postis ako ne verujes i imas nedoumice oko toga. Onda bolje da se ne mucis. Test sam uradila na Svetog Savu i ugledala dve crtice. Nisam mogla da verujem da je moguce sa tako losim rezultatima i njihovim ubedjivanjima da je samo VTO resenje. Ali eto Bozja volja i hvala mu na tome. Sad radimo vec 6 meseci na drugoj bebi i ako Bog da nadam se da cu uskoro ponovo biti trudna. Razmisljam se da sad kad prodje Petrovski post mm odradi spermogram cisto da vidim da li se tu nesto promenilo.
A zaboravila sam da vam kazem da su nam tad u Spebu dali Proseed i on je to pio mesec dana.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 11:08:26)

...e mozda mu je pomogao proksed ?![sm=smiley13.gif]moguce vrlo.... nekia pomogne a nekima odmogne .videcu sta ce nama reci 15 jula ...vidim da je vecina cura zadovoljna ovom klinikom...nadam se da ce i nama biti ova treca sreca !

Sosa Mena -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 11:13:46)

Iskreno ne znam jer nakon toga nije radio spermogram. I nije ga vise koristio. Sad planiram da uradi ponvo da vidimo kakvo je stanje.
Dace Bog da ti ovaj put uspe VTO [sm=smiley31.gif]

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 11:16:04)

[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=smiley28.gif][sm=smiley28.gif][sm=smiley28.gif]

Jole84 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (4.7.2013 13:19:39)

Lalo mnogo mi je žao draga [sm=smiley13.gif] I ja sam se u zadnje vreme naslušala lošijih iskustava vezano za Spebo,baš sam se nadala da ćeš ti da imaš dobro,jer je kod tebe sve u redu,besna sam prilično!

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.7.2013 16:32:33)

soso to je lepo ali kod nas se ta cuda ne desavaju,postimo i mi i pazimo da sve to ispostujemo ali nekako nikako da krene,muz uopste nema vise spermatozoida i zaista bi trebalo neko enormno cudo da se desi pa da ja zatrudnim,nekad je bar imao milion a sad katastrofa[sm=smiley13.gif]...devojke ako ja prirodno zatrudnim sve do jedne da postite i da se pricescujete[sm=smiley1.gif]...

Sosa Mena -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.7.2013 18:37:56)

Dace Bog da ostanes trudna. A uz Bozju volju sve je moguce. Nikom nas Gospod nije dao krst koji ne moze da ponese. Nekom da tezi nekom laksi. I zato nikad ne treba odustajati i klonuti duhom. [sm=smiley1.gif]
Jel si probala sa cudotvornom lozom Svetog Simeona?

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.7.2013 20:37:35)

jesmo,upotrebili smo je vec 2 puta,prosle godine i ove,bas pred vto...

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.7.2013 21:20:13)

devojke moje ,recite mi sta vam govori dr stojkovic na prvim konsultacijama? tj dali va govori koje analize da odradite npr.trombofilije itd....tog tipa analize ? dali vam govori tada kojom ce vam metodom raditi vto ili to sledi kasnije ?
? mi imamo uvek jako dugo problem oko bakterija (ureaplazme ) ,pa me zanimaju vasa iskustava sto se toga tice -cula sam da iako budu rezultati pozz na bakterije da to saljem emailom i da mi on odatle govori koju terapiju da pijem ,sto znaci da nista nemam veze sa svojim doco u d zdravlja *!? jel tako ?
ako je tako ,to mi se jako svidja jer ovi moji u d zdravlja -pojma nemaju i godinama vucemo tu bakteriju..----jedva upecamo po koji sterilan nalaz....

ms_do -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.7.2013 22:25:07)

Cure, u postupku i one koje ga planiraju - srecno!
Samo da razjasnim, da ne bi bilo zabune, profesor Stojkovic je geneticar, dakle on nije dr medicinskih nauka. Na prvim konsultacijama on da listu potrebnih analiza i uvazi stare (naravno, koje moze da uvazi zbog starosti, situacije, itd...) koje poslije pregleda ginekolog. Cijeli postupak, da li treba histero, laparo, koliko gonala, menopura, kada cetrotidei i slicno) odredjuje ginekolog dr Markovic sa kojim radi i dr Milica - tako je bilo prosle godine kada sam ja radila u SPEBU. Ovo pisem samo da se ne iznenadite cinjenicom da nakon prvih konsultacija prof Stojkovic vise nije direktono ukljucen u sam postupak!
Jos jednom srecno i bebicetno!

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.7.2013 23:04:36)

cula sam da dr stojkovica posle vise skoro i ne vidimo ,...hvala ti .....

zece -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.7.2013 23:50:56)

jas vo nedela odam na aspiracija na jajcekletkite denes primiv dva horimona vcera mi kazaa oti imam 4 dobri folikuli i sega samo so gospod bog napred

zece -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.7.2013 23:54:10)

brbljivica i jas imav ureoplazma urealitikum i za mesec vreme ja srediv so lekoklar toj bil najefikasen lek za nea taka mi kazaa dvajca ginekolozi i fala bogu kaj mene deluvase

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (5.7.2013 23:56:17)

a jel si imala ranije ureaplazmu ???mi imamo vec godinu dana i bezuspesno je sve ....

zece -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (6.7.2013 0:06:52)

ne prv pat mi se pojavi bas koga gi spremav dokumentite za vto preku fondot no da ti kazam i nesto drugo zaedno gi pievme i jas i maz mi lekolklar i dodeka gi pievme nemavme odnosi voopsto

zece -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (6.7.2013 0:07:53)

znaci treba zaedno so maz ti da piete lekovi za nea

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (6.7.2013 0:11:51)

[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=zaspan.gif]hvaala ti ..to znam i ja ...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>