Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (3.7.2013 12:10:24)
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac zenske to kad kazete plus lekovi i smestaj koliko to kosta? brbljivice meni je prva vto,tako da nemm pojma zasto su prazni folikuli,znam samo da kod moje dr kad god mi prati O uvek ima puno folikula,i ovulacija mi je dobra,hormoni su mi bili perfektni,ma sve je islo dobro dok nisu izvadili folikule... takodje jedno pitanje koliko vremenski treba da prodje izmedju 2 vto i da li neko radi preko fonda u spebu pa da mi objasni sta mi treba od papira? citam po internetu da mi nalazi vaze od 3 meseca do godinu dana pa bih iskoristila to da skupim za komisiju... macko ,ja sam u junu zavrsila drugu vto o trosku rzzo ...kazu da je potrebno najmanje 6 meseci da prodje izmedju 2 vto ...e sad....inace spebo ooooodavno nije u drzavnom fondu ,kao ni druge privatne klinike .ja sam konkurisala za njih(privatnike ),prola u februaru komisiju ...a tada su i prekinuti privatnici .bacili su me u najblizu drz kliniku,sao da bi me skinuli sa spiska .uzas .i eto ,,bar da mi je uspelo ,pored tako dobrih embriona .to me najvise cudi ,,,neznam...
|
|
|
|