Minja23 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (16.6.2013 0:39:10)
|
cao devojcice :) mi smo bili danas i rezultat je sledeci: suprugov spermogram ok(kaze nije savrsen,ali je bitno da moze da se napravi bebac) :) moji rezultati za sada ok,posto mi je danas bio 20.dan ciklusa pregledali su me i rekli da sam imala ovulaciju [sm=sloncek.gif] picu siofor 2x500mg daodrzavam ovakav ciklus..,ALI [sm=zmeden.gif] treba da odradim HSG jedno pitanje u vezi hsg-a...jel postoji neki nacin pre hsg-a da se utvrdi da li je to neophodno,jer iskreno ne verujem da imam taj problem,ali ajde.ne bih kao i za mnoge analize da bacim pare bezveze....moram takodje da odradim AMH ,kao i suprug i ja zajedno ASA test MAR metodom(sta je bas ta MAR metoda[sm=zmeden.gif]) malo se plasim hsg-a,ali ok ako bas moram [sm=smiley13.gif] Inace,o ovoj klinici imam reci hvale,prvenstveno o dr.Stojkovicu.Svi su ok.,ali je on najpristupacniji od svih dr.i sestara. Sacekali smo mozda 10-ak min posle dogovorenog vremena,ali nam nije bio problem.Doktor je jako otvoren za saradnju i mozete ga pitati sta vam padne na pamet ,on ce bez nekog cudjenja vasem ne znanju :) dati odgovor na svako pitanje. Ne znam koliko traju te standardne konsultacije kod doktora,ali nas razgovor je trajao max.10-15min.(izgleda da nismo zanimljivi :))) )[sm=jezicek.gif] sto je i dobro u nasem slucaju.ljubim vas puno i hvala vam na podrsci [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|