RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.5.2013 21:20:44)

Alex, čestitam ti!

Ja sutra idem na uz, da ih prebrojimo, što bi rekao moj dr.

Devojke, samo napred!

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.5.2013 17:49:21)

Jelo jesi bila na uz,koliko vas ima?[sm=smiley1.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.5.2013 19:31:04)

jelo koliko vas je? volela bih da vas ima vise ali hvala Bogu,samo nek je sve u redu a broj nije bitan...
devojke jedno pitanje,ja sam na sredini druge kutije kontracepcije i u cetvrtak nam zakazali ali mi nisu rekli sta,pa me zanima sta se radi taj dan i koliko para da ponesem,odradila sam sve analize koje su mi trazili i sve je u redu,i jos tad su mi zakazali za 23.05 ali mi nisu rekli koji su pregledi u pitanju,ako neko zna,znacilo bi mi da mi kaze...pozdrav devojke i samo hrabro.....[sm=bravo.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.5.2013 19:57:25)

lalo radice ti ultrazvuk i reci kog dana ciklusa da dodjes,ne bi trebalo nista drugo.

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.5.2013 22:14:25)

Evo me! Još je rano, tek peta nedelja, ali žurilo nam se. Pa, jedno sigurno, a pored je neka crna mrlja, pa da se ne iznenadim ako za nedelju dana ''iskoči'' još jedno. Dešava se... Videćemo. Biću zadovoljna u obe varijante!

Alex [sm=bravo.gif]!

Lalo, samo ti rade uz, i dogovarate se za dalje. Samo opušteno, bitno da je počelo.

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.5.2013 8:42:36)

divno jelo,cestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
najvise me zanimalo zbog para,koliko bese uz dole,jer su nama sve nekako naplacivali vise stvari pa ne znam cenu? ma da,konacno smo stigli do ovog koraka,godinama se mucimo a u Le smo krenuli 19 juna prosle godine i evo u junu je vto[sm=smiley1.gif] pozitivni smo,imamo i straha,normalno,ali draze mi je da mislim da ce sve biti ok i da cu za mesec dana biti trudnjaca[sm=bravo.gif] zaprasite nas vas dve[sm=bravo.gif]

J@n@ -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.5.2013 8:57:06)

Alex,Jelo,[sm=smiley31.gif]!Cestitam![sm=bravo.gif]!Zelim vam laku i lepu trudnocu!Uzivajte i vucite jakoooo!

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.5.2013 10:27:33)

cestitam Jelo,zelim ti skolsku trudnocu.Takodje sam i ja otisla dve nedelje posle bete,dr mi je rekao da je jos mala trudnoca i da ponovimo uz za dve nedelje,ali misli da se primio jedan zvrcak,vidi se jedna mrljica a i zbog vrednosti bete.J@n@ vucemo vas sve jako za nosice...Lalo uz je 1500din

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.5.2013 19:47:47)

Devojke evo mene ponovo,morala sam da se malo izolujem.Nadam se da mi ne zamerate.Novim devojkama zelim dobrodoslicu na forum i puno srece.Alex i Jelo cestitam na male bebice.Jelo nadam se da su dvojke!!!Tu sam da se radujem sa vama:)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Lalo samo napred,radice ti samo uz ne brini!Pozdrav

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.5.2013 19:59:01)

Jelo[sm=bravo.gif] da bude i druga bebica ako ne uzivaj u tom jednom daru od BOGA

Lalo mila moja srecno i bices ti nama trudna [sm=bravo.gif] svim srcem

marly -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.5.2013 22:33:18)

Lalo jel ti ovo prva vto?Ja idem u julu...

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.5.2013 23:02:35)

Ivanice, Joko, Lalo, Jano, Alex - divne i hrabre žene! [sm=bravo.gif]

Ljubi vas i vuče Jela! [sm=duda.gif] [sm=duda.gif]

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.5.2013 23:06:34)

Jelo vuci, i ti si divna zena[sm=smiley31.gif] mazi tibu i uzivaj

Mariolka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (21.5.2013 11:20:44)

Devojke nisam stalno na forumu,ali vas pomno pratim i zelim:
Svim devojkama koje su [sm=nosecka.gif] zelim da uzivaju u svojoj trudnoci,a ostalim sve najbolje imajte strpljenja,nade i vere i da sve,a i ja sa vama u skorije vreme budemo [sm=nosecka.gif]!!!!!
Pozz!!!
[sm=bravo.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (21.5.2013 11:48:09)

jeste mi prva vto i imam malu tremu zbog ishoda,ali s druge strane sam mirna jer znam da smo na prao mesto otisli,godinama nas zavlace,a eto konacno smo stigli do vto price,molim se da sve bude u redu i da vam javim lepe vesti..ja dobijam oko 5 juna tako da smo posle toga dole...drzite palceve[sm=bravo.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (21.5.2013 12:12:33)

zenskice jos jedno pitanjce,kad se pocinjem sa famoznim inekcijama,to mi je najgori deo cele vto price,mrzim ih...
i da li hoce mucnina od kontracepcije, juce sam u sred prodavnice sa materijalima za torte morala da izletim napolje,jer mi je od onih mirisa tako bilo muka,da prosto ne znam kako sam uspela da susdrzim i ne povratim,od jutros ista prica...do sad nisam nista osetila a pri kraju sam druge kutije![sm=smiley13.gif]

marly -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (21.5.2013 14:53:34)

Lalo bice sve ok,sigurno...ja jedva cekam jul da odradimo vto.Zelim ti puno srece,isto nkao i sebi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

marly -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (21.5.2013 14:56:03)

A mucnina hoce.To su mi rekli u Leskovcu,Ja je srecom nemam.

17 joka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (21.5.2013 22:50:46)

[sm=bravo.gif] srecno svima

daca77 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (22.5.2013 7:40:39)

Lalo, mucnina se moze javiti kod uzimanja Mikroginona...ja sam je uvek imala, kada sam uzimala po 2 tabl.dnevno.

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (22.5.2013 9:08:50)

hvala zene...niko mi ne rece za inekcije,kad se pocinje sa njima? drzite palceve,ujutru smo u Le a danas sam na slavi kod zaove pa me nece biti...javljam vam se sutra[sm=smiley1.gif]

Mariolka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (22.5.2013 9:54:03)

Lalojedac sto se tice injekcija meni su poceli davati od 3 dana ciklusa i mogla sam birati ruka ili stomak,pa kako prvi put pocnes tako se nastavlja,mada pred vto sam dobija 2-3 injekcije koje se daju u stomak,mislila sam da to izbegnem ali ipak nije moglo te injekcije moraju u stomak.
Mista nije strasno sem sto malo pecka kad se primaju.

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (23.5.2013 17:30:23)

evo mene,vratili smo se...uz je uredan,malo mi je zavaljena materica ali kaze da je to u redu,kazu da lepo reagujem na kontracepciju i da cu biti na nekom kratkom protokolu,nemam pojma sta to znaci,imam jos 7 tabletica i 3 dc da idem na kontrolu i tad cu dobiti inekcije a od 7 dc da budemo dole. Jedna zena je zvala dok smo cekali da javi da joj je pozitivna beta i bas su svi na klinici bili radosni i komentarisali o njoj,kazu bila je vedra,pozitivna i uspela iz prve iako je vise puta bilo zamrzavanja spermatozoida,hvala Bogu...tako zenske,primaklo se i nase vreme i nadam se da cu vam javiti pozitivne vesti, dr Nebojsa kaze da misli da ce sve biti u redu jer sam mlada i bla,bla,jedino ce biti problem koliko cemo upotrebljivih spermatozoida imati ali dace Bog pa ce ih biti taman koliko treba....srecno svima...[sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (23.5.2013 17:31:42)

Lalo [sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif]

jela 76 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (25.5.2013 12:48:32)

Lalo [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>