hrabradevojka -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (10.8.2013 8:52:06)
|
drage devojke,pratim ovaj forum vec par godina jer sam i ja imala iste probleme kao i vi i savrseno razumem brigu i bol zbog neostvarene trudnoce zelim da Vam posaljem pozitivnu energiju i da Vas ohrabrim recima USPECETE samo ako cvrsto verujete u sebe ja sam radila ICSI prosle godine u Spebu,imala sam mnogo jaku hiperstimulaciju-sta da Vam kazem kada mi je dr.Nebojsa izvukao iz stomaka litar vode-bolovi su bili nesnosni.I pored svega toga,moja psiha je bila toliko jaka da cu uspeti,cak i kada su mi predlagali da odustanem ovaj put od postupka,sto ja nisam mogla,da bi mi na kraju vratili 2embriona i vto je uspela! medjutim,posle par dan ja sam obilno krvarila i zavrsila u bolnici,jedan plod je ostao..imala sam hematome,antitela,krvarenje do 5-og meseca trudnoce i u 6-om mi je pukao vodenjak,u 7-om sam bila otvorena za porodjaj,a svakodnevno sam primala hormone-oko 200 injekcija za celu trudnocu..verujte,strasno je bilo.bolove sam imala-tj.kontrakcije stalno i to mnogo jake bolove.Verom,strpljenjem i pozitivnom energijom uspela sam da iznesem trudnocu do 35-nedelje i rodim prelepu devojcicu kojoj sam dala ime Viktorija kao pobednici.Ona sad ima 3 meseca i trenutno spava pored mene i vrlo sam ponosna i srecna mama.Dace Bog svima Vama ovu srecu i radost,kao i meni posle 7 godina.Verujte u uspeh-uspecete!SVE IDE IZ GLAVE..Zamisljate sebe kao trudnu zenu ali stalno,verujte u sebe.Dzabe menjanje klinika i lekara ako ne promenimo sebe maksimalno u pozitivnom smislu.Verujte,apsolvirala sam problem steriliteta i vto.I samo jos jedan savet-Za vreme postupka VTO ne citajte forume i ne opterecujte glavu bezpotrebno,nego za to vreme sto vise setajte,ja sam setala po 6-7km dnevno sa muzem,jedite omiljeno jelo-ne opterecujte se da morate jesti nesto posebno,ja sam sve vreme imala proliv i jela samo baren krompir mesec dana i piletinu pa sam uz Bozju pomoc uspela,izlazite sa muzem u grad,sto vise se smejte i pevajte-znam da vuci ludo ali ne skodi.I dok primate hormone ne mislite da Vam smetaju da vam je muka itd.nego ubedite sebe da Vam prijaju,da Vam je ekstra kad Vam bodu svakodnevno u ruku,stomak..lakse cete podneti stimulaciju i bice uspesnija!Autosugestijom mozete mnogo pomoci sebi.Izv. na dugom postu ali osecala sam potrebu,citajuci vase postove da napisem svoje misljenje i iskustvo. Pratim vas idalje i navijam za [sm=nosecka.gif][sm=duda.gif] pozdrav od srca nadam se da sam makar malo pomogla
|
|
|
|