Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.8.2013 18:30:03)
|
IZVORNA PORUKA: Mirjanče Brbljivice..nisi mi jasna..sta te zanima u vezi histerosjopije,Pa rekla sam ti ja sam je radila tamo pred vto ? Sta ti nije jasno,pijes lekice koje ti kazu(ja sam mikkroginon)..mesec ili dva kako ti oni odrede i onda ce ti reci tacno koji mesec treba da dodjes,stim da ce te obavestiti dva tri dana pred histero da dodjes (kad budu mogli da ti odrade).Ides tamo u dogovoreno vreme..spremis 300 ili 500 e (ako imaju nesto da uklone..cistu,miom,polip to je operativna i ona je500..ako nema nista ako je samo snimanje onda je 300..ali dr ce to znati tek kad te uspavaju i vide sta je unutra).Lezaces tamo oko sat vremena a mozda i manje i ides kuci..Moj savet je da ne ides sama jer ces biti malo osamucena od anastezije,zato je bolje da neko ide sa tobom,ili ako ides sama da uzmes prenociste negde taj dan. I to je to....Reci ce ti vec kad mozes na vto,mesec ili dva posle..opet zavisi od njih kad mogu da te ubace.Ajde zeno...prosla si dve vto..sto tolika fama oko obične histeroskopije koja je mala maca u odnosu na sve ostalo [sm=smiley36.gif].SAmo opusteno..pozzzzz mirjannce ,izvini ali ja zaista nisam videla da si mi ti ista odgovoriila u vezi histeroskopije ....mozda i jesi ,ali ja nisam prcitala tvoj odhovor .nesto mi ne stizu obavestenja za ovaj forum putem email-a ,pa sam verovatno raniji tvoj odgovor i preskocila ... raspitujem se u vezi histeroskopije ,jer to nisam nikad radila ...i naravno da ccu se raspitivati .ipak je leskovac daleko ,ja tamo nemam nikog ,pa bar da nadjem stan na vreme a i poso svoj da obezbedim .,..eto ,zato se raspitujem ![sm=smiley1.gif] sto se tice tendera za privatnike ,ja sam cula da treba ove nedelje nesto oko toga da se resi ---ali sam cula da je cini mi se samo Genezis u igri za sada .... ja nemam vise prava na rzzo postupke za vto...ali sa ovo samo nacula .devojke pitajte dr Jovanovica u bg u rzzo ..taj lik sve zna !!!
|
|
|
|