RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.8.2013 11:45:24)

koja bolnica i koji doktor ,malo te ne razumem [sm=zmeden.gif]? radim u le histeroskopiju jer cu tamo i vto ,,zato sam mislila da radim tamo ..

nata11 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.8.2013 16:46:57)

To sam i mislila da ti dam kontakt uLE da se raspitas. Saljem ti pp.

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.8.2013 16:50:44)

maco ,ja imam kontakt tel bolnice spebo ...[sm=zmeden.gif]

nata11 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (17.8.2013 16:58:42)

IZVORNA PORUKA: Brbljivica

maco ,ja imam kontakt tel bolnice spebo ...[sm=zmeden.gif]

To mi je jasno [sm=smiley1.gif]
Ajde na pp da nedavimo.

Mirjanče -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (18.8.2013 4:47:38)

Brbljivice..nisi mi jasna..sta te zanima u vezi histerosjopije,Pa rekla sam ti ja sam je radila tamo pred vto ? Sta ti nije jasno,pijes lekice koje ti kazu(ja sam mikkroginon)..mesec ili dva kako ti oni odrede i onda ce ti reci tacno koji mesec treba da dodjes,stim da ce te obavestiti dva tri dana pred histero da dodjes (kad budu mogli da ti odrade).Ides tamo u dogovoreno vreme..spremis 300 ili 500 e (ako imaju nesto da uklone..cistu,miom,polip to je operativna i ona je500..ako nema nista ako je samo snimanje onda je 300..ali dr ce to znati tek kad te uspavaju i vide sta je unutra).Lezaces tamo oko sat vremena a mozda i manje i ides kuci..Moj savet je da ne ides sama jer ces biti malo osamucena od anastezije,zato je bolje da neko ide sa tobom,ili ako ides sama da uzmes prenociste negde taj dan. I to je to....Reci ce ti vec kad mozes na vto,mesec ili dva posle..opet zavisi od njih kad mogu da te ubace.Ajde zeno...prosla si dve vto..sto tolika fama oko obične histeroskopije koja je mala maca u odnosu na sve ostalo [sm=smiley36.gif].SAmo opusteno..pozzzzz

Mirjanče -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (18.8.2013 5:00:11)

Jedino sto mislim da ce opet biti ludnica i haos na klinici jer su odobrili privatnike ponovo o trosku fonda...guzva ce biti uzasna i radice se kao u drzavnim klinikama..kao jedna velika traka..Od 7 do 10.30 je samo dr Nebojsa na klinici,za to vreme prima konsutacije,radi uz,aspiraciju,transfer...i jos mnogo stosta treba do 10.30 da zavrsi..sve se nekako odvija na brzinu i to je licno ono sto je meni jako zasmetalo..da posle 11 h ne mozete da dobijete dr na telefon ako vam nesto zatreba..tamo su samo sestre. Ja sam 3 dan od tranfera imala neverovatne bolove oko 6 popodne koji nisu prestali do 1 sat od ponoci,dr se nije javljao na pp broj..sestre blage veze nemaju sta mi je..a ja sam umirala od bolova i grceva u stomaku,da bi mi sestra samo rekla da se umirim i probam da zaspim. To im jako zameram,sto nemaju lekara u popodnevnim casovima ako ne daj boze nekoj zeni kao meni nesto nije ok,nego dr trci vec u 11 u drzavnu bolnicu...totalna neorganizovanost,..i bas mislim da se meni nesto gadno desilo taj 3 dan od tranfera jer su bolovi bili nepodnosljivi i samo sam se pitala kako uoste pored takvih bolova embrioni mogu da se zakace...i nazalost..nisu [sm=smiley19.gif]

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (18.8.2013 12:51:58)

kad je odobren tender ponovo i sta mi sve treba???mi jedino u Spebu imamo zaledjene plivace ali nemamo novca za drugi pokusaj tako da bi nam ovo bilo super. Ajde ako neko zna sta mi treba i kako sve to ide,neka mi javi u pp,jer ne znam ni kome prvo da se obratim

Štetica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (18.8.2013 13:15:04)

Lalo nazovi u Nemanjinu od njih ces sve informacije dobiti iz prve ruke,ili ove iz Speba.

lalojedac -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.8.2013 15:08:21)

zvala sam u Spebo i rekli su mi da je konkurs za ovu godinu zavrsen i da se raspitam u socijalnom za sledecu[sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif]

ivanicasale -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (19.8.2013 22:01:22)

Ne razumem kako moze da bude zavrsen konkurs za ovu godinu kad je sad skoro otvoren????
Zar to ne traje do kraja ove godine????

Brbljivica -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (20.8.2013 18:30:03)

IZVORNA PORUKA: Mirjanče

Brbljivice..nisi mi jasna..sta te zanima u vezi histerosjopije,Pa rekla sam ti ja sam je radila tamo pred vto ? Sta ti nije jasno,pijes lekice koje ti kazu(ja sam mikkroginon)..mesec ili dva kako ti oni odrede i onda ce ti reci tacno koji mesec treba da dodjes,stim da ce te obavestiti dva tri dana pred histero da dodjes (kad budu mogli da ti odrade).Ides tamo u dogovoreno vreme..spremis 300 ili 500 e (ako imaju nesto da uklone..cistu,miom,polip to je operativna i ona je500..ako nema nista ako je samo snimanje onda je 300..ali dr ce to znati tek kad te uspavaju i vide sta je unutra).Lezaces tamo oko sat vremena a mozda i manje i ides kuci..Moj savet je da ne ides sama jer ces biti malo osamucena od anastezije,zato je bolje da neko ide sa tobom,ili ako ides sama da uzmes prenociste negde taj dan. I to je to....Reci ce ti vec kad mozes na vto,mesec ili dva posle..opet zavisi od njih kad mogu da te ubace.Ajde zeno...prosla si dve vto..sto tolika fama oko obične histeroskopije koja je mala maca u odnosu na sve ostalo [sm=smiley36.gif].SAmo opusteno..pozzzzz

mirjannce ,izvini ali ja zaista nisam videla da si mi ti ista odgovoriila u vezi histeroskopije ....mozda i jesi ,ali ja nisam prcitala tvoj odhovor .nesto mi ne stizu obavestenja za ovaj forum putem email-a ,pa sam verovatno raniji tvoj odgovor i preskocila ...
raspitujem se u vezi histeroskopije ,jer to nisam nikad radila ...i naravno da ccu se raspitivati .ipak je leskovac daleko ,ja tamo nemam nikog ,pa bar da nadjem stan na vreme a i poso svoj da obezbedim .,..eto ,zato se raspitujem ![sm=smiley1.gif]
sto se tice tendera za privatnike ,ja sam cula da treba ove nedelje nesto oko toga da se resi ---ali sam cula da je cini mi se samo Genezis u igri za sada ....
ja nemam vise prava na rzzo postupke za vto...ali sa ovo samo nacula .devojke pitajte dr Jovanovica u bg u rzzo ..taj lik sve zna !!!

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 18:29:58)

Evo i mene da vam se ponovo pridruzim,jer sam nazalost nedavno izgubila svoju bebu[sm=smiley19.gif].Za par meseci opet sve ispocetka,u septembru idem na pregled u Spebu,pa videcemo sta ce reci!

degu -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 18:32:07)

Alex žao mi je [sm=smiley19.gif]
Dobićeš ti svoju bebu, sve ćemo [sm=smiley31.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 18:40:31)

Degu hvala,nadam se.Pomirila sam se sa tim da nije bilo sudjeno,koliko god bilo tesko necu se predati,jednom moramo sve uspeti.Lakse bi mi bilo da se desilo prvih tri meseca ako je vec moralo ili da jednostavno nije uspelo,ali sta cu kad nije htelo.

degu -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 18:47:48)

Teško je u svakom slučaju, opet bi ostala sa pitanjima zašto i kako. Pozitivno je to što je do trudnoće došlo. Šta su ti rekli kod dr-a, imaju li i najmanju ideju zašto se to desilo? [sm=smiley13.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 19:01:11)

Cekaju se nalazi obdukcije pa videcemo,brisevi i sve ostalo je bilo u redu.Neznam ni sama zasto se to desilo,bas sam pazila,nista tesko nisam radila,uglavnom sam odmarala.13avg ujutru u pola 6 sam dobila neke napone i prokrvarila malo,odmah sam otisla u bolnicu i rekli su da mi je pukao vodenjak,i tu pomoci nije bilo.Taj dan je beba bila ziva,sledeci je krenulo jako krvarenje i porodili su me.

degu -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 19:03:42)

Alex šta god da se desilo, u svakom slučaju znaj da ti nisi kriva, ti si uradila sve što je bilo do tebe da bude dobro, nemoj nikad ni da pomisliš da je bilo drugačije [sm=smiley31.gif]

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 19:11:18)

Znam da nisam kriva,nisam jedina kojoj se desilo.Poznajem zenu cijoj kumi se isto desilo,u istom mesecu,takodje je radila u leskovcu,sledecu vantelesnu joj nisu naplatili ,uspela je i sad ima blizance od 2 god.

zece -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 19:18:41)

jas ke treba sega da cekam 6 meseci do narednoto vto pricinata za spontaniot pobacaj e eserihija coli i streptokokus faicalis ke treba da ispitam sega i afa d e dimeri i nekoj drugi bispituvanja da napravam na transfuziologija prvpat ke gi pravam tie ispituvanja

zece -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 19:22:26)

alex milabas mi e zal zatoa sto ti se slucilo mozam da zamislam kako ti e i jas sega na sveti ilija imav spontan pobacaj no nema otkazuvanje bidi hrabra znam oti ti e tesko sega moj sovet ti e napravi si gi site mozni ispituvanja sto se i odi potoa na vto jas kako sto napisav ke cekam 6 meseci ke gi napravam sega site mozniispituvanja pa ke odam na vto pak

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 19:31:22)

zece videcu sta ce mi reci u septembru kad da krenem sa analizama,ali mislim da ce trebati najmanje 6 meseci do sledece vto.

zece -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 19:35:59)

da da tolku jas pocnav odma so ispituvanjata na brisevite izleze oti imam neli eserihija koli i streptokokus faecalis sega treba tie na transfuziologija da gi napravam i na treti septemvri imam zakazano kontrola kaj endokrinolog za hormonite posto imam hipotireoza i visok prolaktin za niv pijam eutirox i bromergon

Dani.kv -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 19:39:44)

Alex jako mi je zao. Ipak je to bila poodmakla trudnoca. Nadam se da ce se razlog saznati pa da sl put budu dvojke

alex88 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 20:19:05)

hvala Dani,retko kad i nadju razlog a i nista mi to nece vratiti.kako su tvoje bebice,jesu pocele da igraju fudbal?

Dani.kv -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac (26.8.2013 20:33:24)

Alex ja sam jos uvek puna strahova i mislim da ce tako da bude do kraja. Pokrete ne osecam, nadam se da ce brzo. Videcemo kako stoje stvari u septembru jer cu dve nedelje da budem u bolnici. Radim AC i serklaz.
Sta da ti kazem. Odmori i u nove pobede. Meni je bila treca sreca

Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>