Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.4.2013 18:58:45
|
|
|
|
Danni
|
srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.4.2013 23:15:01
|
|
|
|
jela 76
|
Pričala sa endokrinologom, ne da ni on terapiju. Tsh mi je granicama normale, i ne sme da ga spušta, kaže, to ništa ne ometa. a ne sme da spušta nešto što je taman. Nadam se najboljem! Sutra stižem u Leskovac, jer moram u utorak rano na pregled. Vidimo se. A ne znam kako ćemo da se prepoznamo... Recimo, ja sam plavuša, nosim cvikere. Pa, javite se.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.4.2013 11:20:41
|
|
|
|
ivanicasale
|
Alex88,poslala sam ti pp poruku
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.4.2013 12:55:12
|
|
|
|
alex88
|
ivanicasale nije mi nista stiglo,ako si videla pp sto sam ti poslala javi se,ostavila sam ti br telefona,mislim da odprilike znam ko si,videle smo se danas u labaratoriji,ali si mi otisla kad sam zavrsila.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.4.2013 13:54:57
|
|
|
|
lalojedac
|
gde ste zene? ja evo vec par dana pijem kontracepciju i sve je ok za sada,hvala Bogu. Uradila sam hormone i svi do jednog su mu i perfektnom stanju,komplet svi rezultati su me sjajni i ovi dole su odusevljeni ono sto sam htela da pitam to je da smo danas od monahinja dobili na poklon kompletan program njihovih cajeva,tinktura i svacega, za lecenje steriliteta i uopste jacanje organizma,imuniteta,tako..one su poznate po tome,u pitanju je manastir Ravanica,cak lece i rak,sa tim svojim proizvodima,one imaju svoje biljke koje neguju i iskljucivo od njih prave lekove,sa dodatkom joda,ako je potrebno,mi ne znamo sta da radimo i da li smemo to da koristimo sada kada smo zapoceli kontracepciju????helpppppp
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.4.2013 15:25:14
|
|
|
|
Štetica
|
Lalo posto si na kontracepciji a to je faza mirovanj jajnika,ja to nebih sada koristila,jer pretpostsvljam da je nesto za aktivnij rad jajnika. A da se ipak konsultujes sa monahinjom ili dr.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.4.2013 20:51:04
|
|
|
|
razdragana
|
IZVORNA PORUKA: nadjaa Razdragana, kako si ti???? Ako ne gresim, negde sam procitala za neke probleme sa lupanjem srca ili tako nesto, jel sada sve ok??? Izvini ako sam nesto pomesala. pozz... nadjaa nisi nista pogresila da pisala sam o tome sada sam ok.mada imam neke nalaze i ispitivanja da radim jel mi ja ova vto toliki haos u organizmu napravila da jos nije doslo sve na svoje,sporo sam reagovala na terapiju dosta sam primila hormona i doslo je do neke zbrke u organizmu,malo mi je srce pravilo velike ritmije ali su mi rekli da je sve to posledica vantelesne mada mi je ipak internista dao da neke testove uradim,inace bez terapije sam pila neke vitamine radi brzi oporavak organizma a i da se ispita malo srce zbog sledeceg pokusaja ako postoji neki problem da znam.Kako si mi ti,dokle si ti stigla?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.4.2013 14:24:05
|
|
|
|
nadjaa
|
E,bas mi je drago da si bolje.Malo razmisljamo o tome koliko ta stimulacija nije nimalo naivna ali sta da se radi , tu smo gde smo.Mi se spremamo za drugu VTO u maju, na kontraceptivima sam, pa cemo videti sta ce ispasti ovaj put. Nego zene, jel zna neka sta je sa njihovim tel.,ne mogu da ih dobijem dva dana a ni fax im ne funkcionise???
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 0:07:47
|
|
|
|
Mirjanče
|
Drage mojeeee..večeras bila stop ..u utorak aspiracija. Sve je proslo ok..sa malo manje j celija u odnosu na proslu vto.Sad ih je 7 i dr je rekao da je to odlično..od terapija sam primala samo puregon i dobro sam odreagovala tako da su me stopirali posle 7 dana. Na prosloj vto sam imala hoperstimulaciju tako da je to sad imao u vidu i rekao da se ne sekiram da idemo na kvalitet a ne kvaniteet.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 0:08:59
|
|
|
|
Mirjanče
|
Tj u četvrtak je aspiracija..pobrkala sam sve dane ..prekosutra.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 10:23:13
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja OBAVESTENJE : ZBOG TEHNICKIH RADOVA KOJE OBAVLJA TELEKOM NA TELEFONSKIM LINIJAMA TELEFONI NECE RADITI DO DALJNJEG. OBAVESTAVAMO SVE ZAINTERESOVANE DA NAS MOGU DOBITI NA BROJU TELEFONA 064/ 647 86 92
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 11:12:07
|
|
|
|
alex88
|
hvala dano,danas su mi izvadili 5 jajnih celija,bilo ih je 8 ali verovatno nisu sve bile dobrog kvaliteta.super je sve proslo pomalo me boli stomak ali nista strasno,imam slabo krvarenje ali sve u svemu super se osecam.puno srece svim devojkama
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 12:48:44
|
|
|
|
mala_82
|
Mirjance Alex srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 12:56:49
|
|
|
|
imperial
|
Devojke,puno srece vam zelim,samo napred
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 13:11:43
|
|
|
|
nadjaa
|
Hvala Mala ..Devojke, srecno!!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 13:22:27
|
|
|
|
mala_82
|
Evo informacije za sve devojke NOVI BROJ KLINIKE 016/344 1 344
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 13:24:33
|
|
|
|
lalojedac
|
samo napred devojke...ja polako pijem tabletice, nema nista posebno pa me nema,da ne zamaram,znaci jedino sto bi mi trebali to su informacije o smestaju,izgled,uslovi,cene, mi planiramo da budemo dole do bete,tako da je to puno dana pa bi nam znacio neku jeftiniji smestaj,i recite mi kako ide za hranu,ja sam mislila da nesto svoje ponesem ali to znaci da mi treba kuhinjica i zamryivac
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 17:33:50
|
|
|
|
jela 76
|
za sve devojke! uživam sa mm samo tako. uključili mi i merional da daju gas. ponovo u petak kod doce, na pregled.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 17:48:51
|
|
|
|
Dana 72
|
Jelo , uzivaj i sretno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 18:21:59
|
|
|
|
lalojedac
|
e ovako,zene vec sam pisala o tome ali nisam ovde pa ajd i ovde da kazem, u manastiru Ravanica imate kompetan prirodni program za lecenje steriliteta kod oba partnera,mi smo uzeli pune 2 kese,tu ima svasta i sve je od biljaka koje same neguju a sve to pravi zena koja je dr i dipl.farmaceut,zena,tj.monahinja je legenda,ispricas joj sta osecas i ona ti daje terapiju,i nema sanse da omane,izlecila je cak i tumor! Pa mozda ce nekom znaciti,kao npr.nama da popravimo spermogram,itd,ima i za ciste,za hormone,za imunitet,ma svasta,eto mozda ce nekom znaciti ovo,pa rekoh da javnem. Ima i cajevi za sterilitet i piju oba partnera i ima extra sredstvo za jacanje imuniteta,sto kaze da je bitno za vto. ja pijem,nista od toga nema kontraindikacija i sve sme da se kombinuje sa bilo kojim drugim lekom. Dala mi je recept za ciste i,ne daj Boze,tumore i recept za ceo organizam,da bi se plod uhvatio,da ne ometam temu,ako nekome nesto treba javite mi u pp...pozdrav devojke... ja necu biti nista vezano za O i zacece,posto sam na kontracepciji ali ovo ostalo naravno da hocu a muzic krece sa cajevima od veceras,pa ako Bog da,mozda i ne odemo na vto
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 19:01:07
|
|
|
|
nadjaa
|
Lalo,zeno, ti se bas igras sa svojim zdravljem. Aman ,ulazis uskoro u proces ,jel znas kakvu ces hormonsku terapiju primati.....kakvi te cajevi spopali. Razumem da sve to probas pre VTO price, ali sada !!???
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.4.2013 22:52:05
|
|
|
|
mala_82
|
IZVORNA PORUKA: nadjaa Lalo,zeno, ti se bas igras sa svojim zdravljem. Aman ,ulazis uskoro u proces ,jel znas kakvu ces hormonsku terapiju primati.....kakvi te cajevi spopali. Razumem da sve to probas pre VTO price, ali sada !!??? Prepisujem i dodajem da ne znam kako mislis da neodes na VTO kad si na kontraceptivima ne mozes da ostanes trudna Nemoj da se previse zaludjujes i padas u neku mastu ipak trebas da budes psihicki jako spremna na ono sto te ceka u junu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.4.2013 11:40:08
|
|
|
|
Ljubav81
|
Drage moje, juce sam stigla iz Leskovca....stimulacija je trajala 10 dana sa inekcijama gonal150 + poslednja cetiri dana cetrotide.Dr Nebojsa je bio jako zadovoljan jer je sve islo kako treba...folikuli su iz dana u dan rasli, svi su bili priblizne velicine, estradiol je rastao iz dana u dan. 13.04.2012 je bila punkcija i onda sok...od 15 folikula dobili smo samo 5 jajnih celija. Ja sam bila toliko potresena da ne mogu da vam opisem...inace ovo nam je prvi put da radimo vto. Vec u ponedeljak...znaci dva dana posle punkcije smo dobili poziv sa klinike...Stojkovic nas je primio i rekao da se od 5 celija dve nisu oplodile, treca se oplodila ali je doslo do zastoja u deobi, a da smo dobili dva odlicna cetvorocelijska embriona sa kojima je jako zadovoljan. Rekao je da odmah ubacimo ta dva i tako smo i uradili. Sad cekamo...ali drage moje, ja sam toliko razocarana, jer mislim da je najgora solucija kada vrate cetvorocelijske embrione.....pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.4.2013 13:38:57
|
|
|
|
sunascee
|
Ljubav81, nemoj da budes razocarana. Ja sam u martu radila VTO, vratili su mi tri osmocelijska, pa je na kraju beta bila 0. Meni su doktori ulivali nadu, kao tri osmocelijska, ej, kao nije moglo bolje, pa na kraju nista. Zelim ti puno srece i samo misli pozitivno Da li si zadovoljna sa klinikom u Leskovcu?
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?