Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 19:00:02
|
|
|
|
17 joka
|
Mariolka, bice sledeci put sve super Nadjo, meni je tako bilo od mikroginona bas nervoza ,sva naduvena i bzv. ali prodje i to sve za uspeh Lalo ne sekiraj se svima vam zelim uspeh i puno
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 20:36:32
|
|
|
|
Danni
|
pozdrav zene ima neka za jul da ostaje u leskovcu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 20:37:24
|
|
|
|
Danni
|
tek sam se uclanila pa da vidim kako funkcionisu poruke super otisla je
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 20:38:47
|
|
|
|
Danni
|
pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 15:53:49
|
|
|
|
alex88
|
dobro dosla danni .kakav problem imas?
< Poruku je uredio alex88 -- 7.4.2013 15:54:47 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 20:20:17
|
|
|
|
Danni
|
Tako je pozdrav za sve vas pa i tebe ja po treci put krecem od jula .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 20:24:42
|
|
|
|
Danni
|
pozdrav pa prvi put dosla do ubacivanja i nisu mi ubacili nisu se razvili ,drugi put ubacili i sve bilo ok posle 3 nedelje nista i sad ako da bog u julu idem a sad krajem meseca vadim nalaze sve iz pocetka stim sto sad imam i nove nalaze koje prva dva puta nisam radila a to su genetske analize tako da mislim ovog puta treca sreca jer sam ja ubedjena da sam svojom gresko drugi put izgubila oba ploda .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 20:41:40
|
|
|
|
Danni
|
srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 21:23:17
|
|
|
|
Dana 72
|
Dobrodosla Danni, treca sreca . Ja sam od 05.05. u Le. Ko je u to vreme dole neka mi se javi , da se druzimo. Sretno i pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 21:31:32
|
|
|
|
17 joka
|
Dana 72, meni je 5.5 rodjendan a 6 slava zelim ti da ti maj donese veliku srecu
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 21:40:37
|
|
|
|
Dana 72
|
Hvala Joka, nadam se da hoce kao sto i svakoj od srca zelim.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 8:57:11
|
|
|
|
nadjaa
|
Dani, srecno!!! Ajde iskuckaj sta radis od genetike...pozzz...
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 17:53:40
|
|
|
|
lalojedac
|
e pa drage moje konacno i kod mene novosti...stigla je gospodja vestica i zvala sam spebo i od 11 krecem sa mikroginon,pijem 2 meseca sa pauzom od 7 dana,sutra idem da odradim preostale hormone i pitala sam ih za antimiler hormon i kazu mi da sam mlada i da slobodno sutra odradim i njega da nema potrebe 5 dc,a muz da odradi viruse i spermokulturu,sve ostalo ne treba. Tako drage moje,drzite nam palceve jer krecemo u vto vode,29 maja nam zakazali pregled,imam tremu ali sam i srecna jer hvala Bogu krenulo je devojke iz sveg srca navijam za sve vas i zelim vam puno bebandera
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 18:16:15
|
|
|
|
mischovi
|
Lalojedac samo napred uz tebe smo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 18:24:44
|
|
|
|
alex88
|
lalo .Devojke meni je sutra 3 dan,idem po bocke,zanima me jer rade uz?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 18:37:25
|
|
|
|
mischovi
|
Ej Alex pa nemam pojma. Ja cekam juce sam prestala sa mycrogynonom, cekam 3-ci dan od pa treba da sam u LE u 9h ujutro. Mislim da se vade hormoni, pa 7-i dan i uz i hormoni... Valjda
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 18:47:43
|
|
|
|
alex88
|
nadam se da nece,bas mi nesto bljak da radim vaginalni kad imam menstruaciju,al kako bude nisam jedina
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 19:32:39
|
|
|
|
jela 76
|
Alex, mislim da će da ti rade uz. Ti se spremi, pa ...
< Poruku je uredio jela 76 -- 8.4.2013 19:33:56 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 21:38:14
|
|
|
|
razdragana
|
IZVORNA PORUKA: alex88 lalo .Devojke meni je sutra 3 dan,idem po bocke,zanima me jer rade uz? da alex rade ultra zvuk i ja sam rekla doktoru da mi je neprijatno da radim ultra zvuk sa ciklusom a on meni kaze sto tebi da bude neprijatno kad nije meni samo se opusti i uzivaj,a nisi jedina kojoj se radi.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 22:42:53
|
|
|
|
alex88
|
hvala razdragana na odgovoru,i u pravu je nema neprijatno,nema sramote
< Poruku je uredio alex88 -- 8.4.2013 22:43:42 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.4.2013 1:28:20
|
|
|
|
Mirjanče
|
Lalooo ..samo napred Dodje i taj dan konacno.. je stigla danas..sutra idemo u le..a u sredu u 9 da smo tamo.Alex mislim da rade uz..ma samo opustenoooo..mora se takva je procedura
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.4.2013 7:20:13
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, krenulo je
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.4.2013 8:47:21
|
|
|
|
Mariolka
|
Da rade uz, i ja sam rekla da mi je neprijatno,ali sam dobila isti odgovor kao razdragana. Devojke hvala vam puno na podrsci,a svima vama zelim uspeha i bas svakoj po (dve ) Pozz pa se cujemo!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.4.2013 21:26:35
|
|
|
|
sunascee
|
Pozdrav svim devojkama i sto uspesnije VTO zelim Imam jedno pitanje, da li klinika u Leskovcu radi leti VTO ili i oni pauziraju?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 8:23:01
|
|
|
|
ivanek
|
Koliko ja znam od samog pocetka rada klinike rade i preko leta osim avgusta meseca kada su na kolektivni godisnji odmor. i tada bude po neka sestra dezurna...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?