|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
6.4.2013 19:00:02   
17 joka
Mariolka, bice sledeci put sve super

Nadjo, meni je tako bilo od mikroginona bas nervoza ,sva naduvena i bzv. ali prodje i to sve za uspeh

Lalo ne sekiraj se

svima vam zelim uspeh i punouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1776
6.4.2013 20:36:32   
Danni
user posted image pozdrav zene ima neka za jul da ostaje u leskovcu

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1777
6.4.2013 20:37:24   
Danni
tek sam se uclanila pa da vidim kako funkcionisu poruke super otisla je

(odgovor članu Danni)
Direktna veza do poruke: 1778
6.4.2013 20:38:47   
Danni
pozdrav

Direktna veza do poruke: 1779
7.4.2013 15:53:49   
alex88
dobro dosla danniuser posted image .kakav problem imas?

< Poruku je uredio alex88 -- 7.4.2013 15:54:47 >

(odgovor članu Danni)
Direktna veza do poruke: 1780
7.4.2013 20:20:17   
Danni
user posted image Tako je pozdrav za sve vas pa i tebe ja po treci put krecem od jula .

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1781
7.4.2013 20:24:42   
Danni
user posted image pozdrav pa prvi put dosla do ubacivanja i nisu mi ubacili nisu se razvili ,drugi put ubacili i sve bilo ok posle 3 nedelje nista i sad ako da bog u julu idem a sad krajem meseca vadim nalaze sve iz pocetka stim sto sad imam i nove nalaze koje prva dva puta nisam radila a to su genetske analize tako da mislim ovog puta treca sreca jer sam ja ubedjena da sam svojom gresko drugi put izgubila oba ploda .

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1782
7.4.2013 20:41:40   
Danni
user posted image srecno

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1783
7.4.2013 21:23:17   
Dana 72
Dobrodosla Danni, treca srecauser posted image . Ja sam od 05.05. u Le. Ko je u to vreme dole neka mi se javi , da se druzimo. Sretno i pozdrav svima.

(odgovor članu Danni)
Direktna veza do poruke: 1784
7.4.2013 21:31:32   
17 joka
Dana 72, meni je 5.5 rodjendan a 6 slava zelim ti da ti maj donese veliku srecuuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1785
7.4.2013 21:40:37   
Dana 72
Hvala Joka, nadam se da hoce kao sto i svakoj od srca zelim.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1786
8.4.2013 8:57:11   
nadjaa
Dani, srecno!!!user posted image Ajde iskuckaj sta radis od genetike...pozzz...

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1787
8.4.2013 17:53:40   
lalojedac
e pa drage moje konacno i kod mene novosti...stigla je gospodja vestica i zvala sam spebo i od 11 krecem sa mikroginon,pijem 2 meseca sa pauzom od 7 dana,sutra idem da odradim preostale hormone i pitala sam ih za antimiler hormon i kazu mi da sam mlada i da slobodno sutra odradim i njega da nema potrebe 5 dc,a muz da odradi viruse i spermokulturu,sve ostalo ne treba. Tako drage moje,drzite nam palceve jer krecemo u vto vode,29 maja nam zakazali pregled,imam tremu ali sam i srecna jer hvala Bogu krenulo je user posted image
devojke iz sveg srca navijam za sve vas i zelim vam puno bebanderauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1788
8.4.2013 18:16:15   
mischovi
Lalojedac user posted image user posted image user posted image samo napred uz tebe smo user posted image

Direktna veza do poruke: 1789
8.4.2013 18:24:44   
alex88
lalo user posted image .Devojke meni je sutra 3 dan,idem po bocke,zanima me jer rade uz?

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1790
8.4.2013 18:37:25   
mischovi
Ej Alex pa nemam pojma. Ja cekam user posted image juce sam prestala sa mycrogynonom, cekam 3-ci dan od user posted image pa treba da sam u LE u 9h ujutro. Mislim da se vade hormoni, pa 7-i dan i uz i hormoni... Valjda user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1791
8.4.2013 18:47:43   
alex88
nadam se da nece,bas mi nesto bljak da radim vaginalni kad imam menstruaciju,al kako bude nisam jedinauser posted image

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1792
8.4.2013 19:32:39   
jela 76
Alex, mislim da će da ti rade uz. Ti se spremi, pa ...

user posted image

< Poruku je uredio jela 76 -- 8.4.2013 19:33:56 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1793
8.4.2013 21:38:14   
razdragana

IZVORNA PORUKA: alex88

lalo user posted image .Devojke meni je sutra 3 dan,idem po bocke,zanima me jer rade uz?

da alex rade ultra zvuk i ja sam rekla doktoru da mi je neprijatno da radim ultra zvuk sa ciklusom a on meni kaze sto tebi da bude neprijatno kad nije meni samo se opusti i uzivaj,a nisi jedina kojoj se radi.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1794
8.4.2013 22:42:53   
alex88
hvala razdragana na odgovoru,i u pravu je nema neprijatno,nema sramoteuser posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 8.4.2013 22:43:42 >

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 1795
9.4.2013 1:28:20   
Mirjanče
Lalooo ..samo napreduser posted image Dodje i taj dan konacno..user posted image je stigla danas..sutra idemo u le..a u sredu u 9 da smo tamo.Alex mislim da rade uz..ma samo opustenoooo..mora se takva je procedurauser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1796
9.4.2013 7:20:13   
daca77
Lalo, krenulo jeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1797
9.4.2013 8:47:21   
Mariolka
Da rade uz, i ja sam rekla da mi je neprijatno,ali sam dobila isti odgovor kao razdragana.
Devojke hvala vam puno na podrsci,a svima vama zelim uspeha user posted image i bas svakoj po (dve ) user posted image user posted image

Pozz pa se cujemo!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1798
9.4.2013 21:26:35   
sunascee
Pozdrav svim devojkama i sto uspesnije VTO zelim user posted image
Imam jedno pitanje, da li klinika u Leskovcu radi leti VTO ili i oni pauziraju?

(odgovor članu Mariolka)
Direktna veza do poruke: 1799
10.4.2013 8:23:01   
ivanek
Koliko ja znam od samog pocetka rada klinike rade i preko leta osim avgusta meseca kada su na kolektivni godisnji odmor. i tada bude po neka sestra dezurna...

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here