Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 6:28:04
|
|
|
|
Mirjanče
|
Zao mi je za sve zenice koje nisu uspele..evo citam..i kao da se meni desava .Dano 72...ne znam sta da ti kazem..tacno je da odavno nismo pročitali lepu vest na forumu..ali moramo da mislimo pozitivno i da same sebi kazemo da je nemoguce da nikom nije uspelo..ima puno zena koje nisu na forumu a rade vto u leskovcu..jednostavno moramoooo da kazemo bice bolje sada svima..neka ce nas obradovati...Moraaaaaaaaaaaaa da kreneeeee Inace..kad smo vece kod negativnih beta..moram da vam kazem da sam ja prosle fog u aprilu radila prvu vto u nf u bg.Grupa pre moje..od 15 zenica..10 su bile pozitivne bete,sto je bilo odlično..ali moja grupa od isto nas 15..samo 2 su uspele ..stim da jednoj nije bila u redu trudnoca...zatoooo..ne znam sta da vam kazem..meni je prosla vto bila u aprilu, i kad je dr u januaru rekao..opet aprila..zanemela sam.nisam znala sta da mislim.I mozda cak u dan mi bude vto kao prosli put kad niej uspela..ali ..ja razmisljam ..mozda je sudjenoooo da sad bude aprilska!! IDEMO DRAGE MOJE...glavu goreeee..ja sam po mpjo proceni u sredu na klinici u 9..počinjemo sa bockanjem ljubimmm vas sveeeee i mislim da su istrosili sve negativne bete!! sad ce pozitivne
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 9:07:57
|
|
|
|
ivanek
|
Drage moje cure, Ja sam u toj priči sasvim slučajno upala tražeći neke druge teme pa smatram da imam prava na neko svoje mišljenje ili komentar na tu temu...Kod moje majke stanuju ženice koje dolaze na vto i mogu vam reći da malo,malo pa mi mama kaže da je po neka ženica ostala u drugom stanju...Moja kolegica (nije iz Leskovca) je dobila prvo dete na vto pa je skoro došla zajedno sa detetom po brata ili sestricu...Od kad sam naišla na vaš forum vrlo često sam tu i pratim dešavanja i kad god nekoj ne uspe verujte ni malo mi nije prijatno...Mogu vam reći da svakodnevno prolazim pored klinike, ponekad i više puta i da je uvek ali uvek gužva, da nema uspeha ili šta već ne bi ljudi toliko dolazili...Svaka ženica je priča za sebe,svaka daje sve od sebe kako bi vto uspela a sve je to u božjim rukama i nemojte klonuti duhom već glavu gore i sa pozitivnim mislima idite dalje... Želim vam puno uspeha i sreće i da u najskorije vreme i vas obasjaju sunčevi zraci, uđe toplina u vaša srca i domove...Za savku curu i Pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 14:03:13
|
|
|
|
mirjanam
|
Drage moje,evo mene ponovo!kao sto znate ja sam prokrvarila 8 dana od transfera i to obilno beta je bila 4,4.Zvala sam leskovac i rekli su mi da prekinem sa terapijom ali ja nisam mogla da prihvatim to i pila sam utrogestan i to na 6 sati na svoju ruku jer mi je bio nizi progesteron.2 dana posle toga beta je bila 51 pa opet posle 2 dana 261 a danas 707.Krvarenje mi je trajalo 3 dana obilno i 4 dan je prestajalo.sad primam injekcije progesterona i nadam se da cu za dve nedelje cuti srculence kako kuca.zato i kad prokrvarite mozda nije sve izgubljeno.za osoblje klinike imam samo reci hvale i od kad sam im javila da beta raste stalno smo u kontaktu i oni zovu da pitaju kako sam.Devojke samo opusteno i pozitivno i sve ce biti u redu a ja vas vucem da krenete sve mojim stopama.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 14:15:57
|
|
|
|
alex88
|
bravo lepotice
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 14:57:02
|
|
|
|
Ljubav81
|
Upravo sam se vratile iz Leskovca, danas sam pocela sa bockanjem, primam gonal150 jedinica...od subote 06.04.ostajemo dole....Alex, kad ides ti????
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 15:33:04
|
|
|
|
alex88
|
sutra zavrsavam sa mikroginonom,nadam se da cu od 9 da krenem sa bockanjem,a od 13 da ostanem u leskovcu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 15:34:54
|
|
|
|
ivanicasale
|
mischovi zar ti ne cekas da dobijes pa onda treci dan pocinjes sa bockanjem?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 15:38:13
|
|
|
|
ivanicasale
|
alex 88 nisam imala internet pa nisam mogla da ti odgovorim,bili smo u Le i rekli mi da se javimo treci dan ciklusa,meni se to pada oko 10.04 ali mi idemo dole cim dobijem posto smo uzeli stan za mesec dana i bicemo dole sve vreme.Sta su tebi rekli?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 15:40:42
|
|
|
|
ivanicasale
|
maka nemoj da odustajes uspeces drugi put
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 15:42:58
|
|
|
|
alex88
|
isto kao i tebi,javljam se treci dan kad dobijem,a od sedmog ostajem.bas nam se priblizilo,dani lete,nadam se da ce tako leteti dok cekamo betu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 15:48:53
|
|
|
|
ivanicasale
|
neznas koliko mi je drago Mirjanam sto je uspelo,da si poslusala lekare i prestala ko zna sta bi bilo,dobro je sto si ovo podelila sa nama nadam se da ce sve biti ok.Drzim ti fige....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 15:51:46
|
|
|
|
ivanicasale
|
da li si nasla stan alex gde ces da budes,mozemo da se druzimo nisam te videla na kliniku ja sam bila u 11h zakazana a ti?Bila je neka starija zena i jedan par koji je bio vec na jednu vto i uspela im imaju klinca od 2 god. a sada idu na drugu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 16:12:03
|
|
|
|
ivanicasale
|
Ljubav da li si nasla stan i gde mozda smo u komsiluku meni su spominjali Deferlin ili tako neke injekcije ja imam policisticne jajnike i kad mi je radeo uz samo je rekao bicemo oprezni pravo da ti kazem nisam smela da pitam zasto,nadam se da ce sve biti ok. i da cemo imati dobre jajne celije za oplodnju i da cemo uspeti.Moja drugarica radi vto u Bg u Jevremovu danas joj radeli transver ali samo jednu jajnu celiju je imala,svi ostali folikuli bili su prazni i sada se bas nervira.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 16:28:01
|
|
|
|
mischovi
|
IZVORNA PORUKA: ivanicasale mischovi zar ti ne cekas da dobijes pa onda treci dan pocinjes sa bockanjem? Mozda sam se pogresno izrazila pocela sam juce sa Dipherelinom... a microgynon pijem do 07.04. pa treceg dana idem dole po jos boca i kao ostajem od 7 dana od , samo sto smo se mm i ja dogovorili da se ne vracamo za NS vec da ostanemo od tog treceg dana...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 16:30:09
|
|
|
|
mischovi
|
mirjanam svaka cast!!!! bas si nas obradovala
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 17:56:21
|
|
|
|
ivanicasale
|
ali zasto primas injekcije toliko ranije.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 17:57:47
|
|
|
|
alex88
|
nisam trazila stan jer su mi na klinici rekli da ce mi oni dati vizit kartu kad odem 13,imam jos jednu opciju suprug ima neke rodjake u okolini,ali iskreno vise bih volela da uzmemo stan,videcemo sta cemo.mi smo imali zakazano u 10,u pola 11 smo vec izasli iz klinike.ja mislim da su ti rekli da ce biti oprezni da ne bi doslo do prestimulacije ali opet nemoj da mi verujes jer nisam strucna,kazem ti iz nekih prica,imam drugaricu koja ima isti problem i proizvela je 16 jajnih celija,pa se lose osecala jer je doslo do prestimulacije.ako zelis razmenicemo brojeve u pp.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 18:53:16
|
|
|
|
mischovi
|
E pa to nemama pojma... Koliko sam skontala to je standardna sema. Meni je ovo prva VTO a recimo ni muz ni ja "nemamo" dijagnozu. Koja je tvoja sema? Gledim upravo u njihov nalaz i stoji ovako Dg:Sterilitas primaria pro IVF Th: Mycrogynon 1 x 1 do 07.04.2013 Amp Dipherelin 0,1 N I (1) s.c./ 24h od 01.04. 2013 tabl. Femibion 1 x 1 Kontrola u nasoj bolnici 3. dana ciklusa... Bas me zanima kakva je sema ostalima...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 19:03:48
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: mirjanam Drage moje,evo mene ponovo!kao sto znate ja sam prokrvarila 8 dana od transfera i to obilno beta je bila 4,4.Zvala sam leskovac i rekli su mi da prekinem sa terapijom ali ja nisam mogla da prihvatim to i pila sam utrogestan i to na 6 sati na svoju ruku jer mi je bio nizi progesteron.2 dana posle toga beta je bila 51 pa opet posle 2 dana 261 a danas 707.Krvarenje mi je trajalo 3 dana obilno i 4 dan je prestajalo.sad primam injekcije progesterona i nadam se da cu za dve nedelje cuti srculence kako kuca.zato i kad prokrvarite mozda nije sve izgubljeno.za osoblje klinike imam samo reci hvale i od kad sam im javila da beta raste stalno smo u kontaktu i oni zovu da pitaju kako sam.Devojke samo opusteno i pozitivno i sve ce biti u redu a ja vas vucem da krenete sve mojim stopama. Bice sve u najboljem redu.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 19:07:02
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: mirjanam Drage moje,evo mene ponovo!kao sto znate ja sam prokrvarila 8 dana od transfera i to obilno beta je bila 4,4.Zvala sam leskovac i rekli su mi da prekinem sa terapijom ali ja nisam mogla da prihvatim to i pila sam utrogestan i to na 6 sati na svoju ruku jer mi je bio nizi progesteron.2 dana posle toga beta je bila 51 pa opet posle 2 dana 261 a danas 707.Krvarenje mi je trajalo 3 dana obilno i 4 dan je prestajalo.sad primam injekcije progesterona i nadam se da cu za dve nedelje cuti srculence kako kuca.zato i kad prokrvarite mozda nije sve izgubljeno.za osoblje klinike imam samo reci hvale i od kad sam im javila da beta raste stalno smo u kontaktu i oni zovu da pitaju kako sam.Devojke samo opusteno i pozitivno i sve ce biti u redu a ja vas vucem da krenete sve mojim stopama. svaka cast, borac je to na mamu i mora biti sve u redu
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 19:08:41
|
|
|
|
maka...
|
Drage moje hvala vam na velikoj podrsci koju pruzate Ja sam dobro,proslo je ono najgore,nema odustajanja,za 6 meseci eto nas ponovo u Le. Da vas ohrabrim,od cetri mojih saputnica dve su trudne pored Mirjane koja je treca,i jos jedna sutra ponavlja betu jer je pozitivna.Samo sam ja bila maler ali nije mi zao kad znam da ce sve ostale imati bebice Ljubim vas puno,puno...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 20:11:56
|
|
|
|
jela 76
|
IZVORNA PORUKA: mischovi Mozda sam se pogresno izrazila pocela sam juce sa Dipherelinom... a microgynon pijem do 07.04. pa treceg dana idem dole po jos boca i kao ostajem od 7 dana od , samo sto smo se mm i ja dogovorili da se ne vracamo za NS vec da ostanemo od tog treceg dana... mischovi, imamo isti termin, istu terapiju.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 20:15:41
|
|
|
|
jela 76
|
IZVORNA PORUKA: mirjanam Drage moje,evo mene ponovo!kao sto znate ja sam prokrvarila 8 dana od transfera i to obilno beta je bila 4,4.Zvala sam leskovac i rekli su mi da prekinem sa terapijom ali ja nisam mogla da prihvatim to i pila sam utrogestan i to na 6 sati na svoju ruku jer mi je bio nizi progesteron.2 dana posle toga beta je bila 51 pa opet posle 2 dana 261 a danas 707.Krvarenje mi je trajalo 3 dana obilno i 4 dan je prestajalo.sad primam injekcije progesterona i nadam se da cu za dve nedelje cuti srculence kako kuca.zato i kad prokrvarite mozda nije sve izgubljeno.za osoblje klinike imam samo reci hvale i od kad sam im javila da beta raste stalno smo u kontaktu i oni zovu da pitaju kako sam.Devojke samo opusteno i pozitivno i sve ce biti u redu a ja vas vucem da krenete sve mojim stopama. Bravo! Kakav obrt! Čestitam draga! I, molim te, redovno nas izveštavaj. Ima demoralisanih. Vidim, džabe. Devojke, glavu gore, samo pozitivno! Lepo...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 20:17:17
|
|
|
|
jela 76
|
IZVORNA PORUKA: maka... Drage moje hvala vam na velikoj podrsci koju pruzate Ja sam dobro,proslo je ono najgore,nema odustajanja,za 6 meseci eto nas ponovo u Le. Da vas ohrabrim,od cetri mojih saputnica dve su trudne pored Mirjane koja je treca,i jos jedna sutra ponavlja betu jer je pozitivna.Samo sam ja bila maler ali nije mi zao kad znam da ce sve ostale imati bebice Ljubim vas puno,puno... Mako
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 21:13:44
|
|
|
|
Dana 72
|
Kakav preokret bravo za sve devojke , ipak nam je krenulo . Maka glavu gore , procice brzo 6 mes.Ti znas sta sam ti rekla u pp. NEMA ODUSTAJANJA Sretno,sretno ,sretno SVIMA
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?