Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 19:00:02
|
|
|
|
17 joka
|
Mariolka, bice sledeci put sve super Nadjo, meni je tako bilo od mikroginona bas nervoza ,sva naduvena i bzv. ali prodje i to sve za uspeh Lalo ne sekiraj se svima vam zelim uspeh i puno
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 20:36:32
|
|
|
|
Danni
|
pozdrav zene ima neka za jul da ostaje u leskovcu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 20:37:24
|
|
|
|
Danni
|
tek sam se uclanila pa da vidim kako funkcionisu poruke super otisla je
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 20:38:47
|
|
|
|
Danni
|
pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 15:53:49
|
|
|
|
alex88
|
dobro dosla danni .kakav problem imas?
< Poruku je uredio alex88 -- 7.4.2013 15:54:47 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 20:20:17
|
|
|
|
Danni
|
Tako je pozdrav za sve vas pa i tebe ja po treci put krecem od jula .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 20:24:42
|
|
|
|
Danni
|
pozdrav pa prvi put dosla do ubacivanja i nisu mi ubacili nisu se razvili ,drugi put ubacili i sve bilo ok posle 3 nedelje nista i sad ako da bog u julu idem a sad krajem meseca vadim nalaze sve iz pocetka stim sto sad imam i nove nalaze koje prva dva puta nisam radila a to su genetske analize tako da mislim ovog puta treca sreca jer sam ja ubedjena da sam svojom gresko drugi put izgubila oba ploda .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 20:41:40
|
|
|
|
Danni
|
srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 21:23:17
|
|
|
|
Dana 72
|
Dobrodosla Danni, treca sreca . Ja sam od 05.05. u Le. Ko je u to vreme dole neka mi se javi , da se druzimo. Sretno i pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 21:31:32
|
|
|
|
17 joka
|
Dana 72, meni je 5.5 rodjendan a 6 slava zelim ti da ti maj donese veliku srecu
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 7.4.2013 21:40:37
|
|
|
|
Dana 72
|
Hvala Joka, nadam se da hoce kao sto i svakoj od srca zelim.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 8:57:11
|
|
|
|
nadjaa
|
Dani, srecno!!! Ajde iskuckaj sta radis od genetike...pozzz...
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 17:53:40
|
|
|
|
lalojedac
|
e pa drage moje konacno i kod mene novosti...stigla je gospodja vestica i zvala sam spebo i od 11 krecem sa mikroginon,pijem 2 meseca sa pauzom od 7 dana,sutra idem da odradim preostale hormone i pitala sam ih za antimiler hormon i kazu mi da sam mlada i da slobodno sutra odradim i njega da nema potrebe 5 dc,a muz da odradi viruse i spermokulturu,sve ostalo ne treba. Tako drage moje,drzite nam palceve jer krecemo u vto vode,29 maja nam zakazali pregled,imam tremu ali sam i srecna jer hvala Bogu krenulo je devojke iz sveg srca navijam za sve vas i zelim vam puno bebandera
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 18:16:15
|
|
|
|
mischovi
|
Lalojedac samo napred uz tebe smo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 18:24:44
|
|
|
|
alex88
|
lalo .Devojke meni je sutra 3 dan,idem po bocke,zanima me jer rade uz?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 18:37:25
|
|
|
|
mischovi
|
Ej Alex pa nemam pojma. Ja cekam juce sam prestala sa mycrogynonom, cekam 3-ci dan od pa treba da sam u LE u 9h ujutro. Mislim da se vade hormoni, pa 7-i dan i uz i hormoni... Valjda
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 18:47:43
|
|
|
|
alex88
|
nadam se da nece,bas mi nesto bljak da radim vaginalni kad imam menstruaciju,al kako bude nisam jedina
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 19:32:39
|
|
|
|
jela 76
|
Alex, mislim da će da ti rade uz. Ti se spremi, pa ...
< Poruku je uredio jela 76 -- 8.4.2013 19:33:56 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 21:38:14
|
|
|
|
razdragana
|
IZVORNA PORUKA: alex88 lalo .Devojke meni je sutra 3 dan,idem po bocke,zanima me jer rade uz? da alex rade ultra zvuk i ja sam rekla doktoru da mi je neprijatno da radim ultra zvuk sa ciklusom a on meni kaze sto tebi da bude neprijatno kad nije meni samo se opusti i uzivaj,a nisi jedina kojoj se radi.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.4.2013 22:42:53
|
|
|
|
alex88
|
hvala razdragana na odgovoru,i u pravu je nema neprijatno,nema sramote
< Poruku je uredio alex88 -- 8.4.2013 22:43:42 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.4.2013 1:28:20
|
|
|
|
Mirjanče
|
Lalooo ..samo napred Dodje i taj dan konacno.. je stigla danas..sutra idemo u le..a u sredu u 9 da smo tamo.Alex mislim da rade uz..ma samo opustenoooo..mora se takva je procedura
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.4.2013 7:20:13
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, krenulo je
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.4.2013 8:47:21
|
|
|
|
Mariolka
|
Da rade uz, i ja sam rekla da mi je neprijatno,ali sam dobila isti odgovor kao razdragana. Devojke hvala vam puno na podrsci,a svima vama zelim uspeha i bas svakoj po (dve ) Pozz pa se cujemo!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.4.2013 21:26:35
|
|
|
|
sunascee
|
Pozdrav svim devojkama i sto uspesnije VTO zelim Imam jedno pitanje, da li klinika u Leskovcu radi leti VTO ili i oni pauziraju?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 8:23:01
|
|
|
|
ivanek
|
Koliko ja znam od samog pocetka rada klinike rade i preko leta osim avgusta meseca kada su na kolektivni godisnji odmor. i tada bude po neka sestra dezurna...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?