Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 21:41:32
|
|
|
|
Mirjanče
|
Eto draaaage mojeee...rekla sam vam MORA DOCI DO PREOKRETA.. Vidimo se sledece nedelje na klinici..ja kako racunam 10 bi trebalo da krenem sa bocama i u 9 budemo tamo..ali bez povratka u Bg..mi smo resili da mesec dana ostanemo..pozzzzz
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 22:24:55
|
|
|
|
masa81
|
Bravo Mirjanam, svaka cast!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 22:26:22
|
|
|
|
mala_82
|
Mirjanam neka je sa srecom cestitam ti od srca Nadjaaaa gde si sta se desava???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 22:32:20
|
|
|
|
mala_82
|
Mako veruj mi tih par meseci brzo prodje, evo ja sam cist primer za to samo glavu gore
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.4.2013 23:44:25
|
|
|
|
Dana 72
|
Mala 82
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.4.2013 10:09:28
|
|
|
|
Ljubav81
|
Ivanicasale, i ja imam PCO i dobila sam samo gonal150 jedinica, od subote ostajem dole. Smestaj smo nasli jedno 300 m od klinike, kad prodjes kliniku skrene se u ulicu levo....placamo 10 eura dnevno...pozz i navijam za sve vas...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.4.2013 10:52:19
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: mirjanam Drage moje,evo mene ponovo!kao sto znate ja sam prokrvarila 8 dana od transfera i to obilno beta je bila 4,4.Zvala sam leskovac i rekli su mi da prekinem sa terapijom ali ja nisam mogla da prihvatim to i pila sam utrogestan i to na 6 sati na svoju ruku jer mi je bio nizi progesteron.2 dana posle toga beta je bila 51 pa opet posle 2 dana 261 a danas 707.Krvarenje mi je trajalo 3 dana obilno i 4 dan je prestajalo.sad primam injekcije progesterona i nadam se da cu za dve nedelje cuti srculence kako kuca.zato i kad prokrvarite mozda nije sve izgubljeno.za osoblje klinike imam samo reci hvale i od kad sam im javila da beta raste stalno smo u kontaktu i oni zovu da pitaju kako sam.Devojke samo opusteno i pozitivno i sve ce biti u redu a ja vas vucem da krenete sve mojim stopama. Svaka cast!! Cestitam i zelim lepu i lagodnu trudnocu!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.4.2013 11:16:31
|
|
|
|
mine
|
pozitivna prica...srecno IZVORNA PORUKA: mirjanam Drage moje,evo mene ponovo!kao sto znate ja sam prokrvarila 8 dana od transfera i to obilno beta je bila 4,4.Zvala sam leskovac i rekli su mi da prekinem sa terapijom ali ja nisam mogla da prihvatim to i pila sam utrogestan i to na 6 sati na svoju ruku jer mi je bio nizi progesteron.2 dana posle toga beta je bila 51 pa opet posle 2 dana 261 a danas 707.Krvarenje mi je trajalo 3 dana obilno i 4 dan je prestajalo.sad primam injekcije progesterona i nadam se da cu za dve nedelje cuti srculence kako kuca.zato i kad prokrvarite mozda nije sve izgubljeno.za osoblje klinike imam samo reci hvale i od kad sam im javila da beta raste stalno smo u kontaktu i oni zovu da pitaju kako sam.Devojke samo opusteno i pozitivno i sve ce biti u redu a ja vas vucem da krenete sve mojim stopama.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.4.2013 12:18:17
|
|
|
|
Mariolka
|
Evo i ja da se javim sa mojom pricom. 27.03. su mi radili punkciju i bile 2 jajne celije kako sam vec i navela u prethodnim porukama.Samo da napomenem da je tog dana bila i jedna Nislika kojoj je ovo 2 vto (prva nije uspela imala 2 jajne celije), imala je 1 jajnu celiju, mada su joj tog dana rekli da ima 2 zbog cega se normalno obradovala. 30.03. zakazali transfer u 9 i 15. Mi smo dosli prvi,a kasnije i Nislije. Pre transfera razgovor sa prof.Stojkovicem. Prvo su prozvali Nislije na razgovor ja sam se nasalila zasto prvo njih kad smo mi dosli prvi i tog trenutka mi je proslo kroz glavu mozda sa nama nesto nije u redu pa zato,ali sam brzo odbacila takve lose misli (ali ne zadugo) Nisliku su poslali u salu da se sprema za transfer,a mm i ja na razgovor kod prof. Kad sam cula rezultat malo se nisam slogirala. Receno nam je da su moje obe jajne celije bile zrele,da su suprugovi spermatozoidi bili ok,ali se nista nije desilo,ni posle 3 dana, niti posle direktnog ubizgavanja 2 najbolja spermatozoida tj.neka mikrofiltracija (tako su nam objasnili) nista se nije desilo,jajne celije su ostale iste kao sto su i bile kad je vrsena punkcija. Njihov odgovor je da neznaju zasto se to desilo. Prekinula terapiju utrogestana i cyclo proginovom,nastavila primolut nor da bih dobila ciklus. Da cekam 2-3 ciklusa da se ustale,a njihov predlog je da pokusamo jos jednom za otprilike 6 meseci. Tada treba ponoviti neke briseve i to je to. To je bila moja prica bar za sada. Svim ostalim devojkama zelim mnogo, mnogo vise srece posto je ja nisam imala. i naravno puno, puno Mirjanam cestitam od srca da sto lakse i lepse provedes trudnocu. Maka puno srece sledeci put!!!!! Pozz svima!!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.4.2013 14:39:19
|
|
|
|
mirjanam
|
hvala vam devojke! Moj vam je savet da ako imate nekoliko oplodjenih celija obavezno popricate sa doktorom da sacekate blastocistu jer ona ima najvise sansi da prezivi i zakaci se.ja sam bila jako uplasena kad mi je dr.rekao da vratimo jedan osmocelijski a da ostala 3 pratimo do blaste,mislila sam pa sta ako ne prezive...ali ipak smo dobili 2 blaste.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.4.2013 19:07:38
|
|
|
|
nata11
|
Mariolka pa sta je to sad izdrzi jos koji mesec. Sledeci put mora uspeti.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.4.2013 8:46:39
|
|
|
|
Mariolka
|
Nata11 neznam ni ja ,kao sto i oni kazu neznaju zasto se nista nije desilo. I ja do sad nisam cula on nijedne zene da se tako nesto desilo. Da videcem sledeci put cu valjda imati malo vise srece!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.4.2013 8:58:47
|
|
|
|
nata11
|
Sigurno hoce Mariolka samo pozitivno misli, bice OK sledeci put
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.4.2013 9:44:55
|
|
|
|
daca77
|
Mariolka, naredni put ce biti sve u redu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.4.2013 10:45:25
|
|
|
|
mischovi
|
Mariolka čim se odmoriš u nove pobede Mi ćemo biti tu da te hrabrimo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.4.2013 11:19:11
|
|
|
|
nadjaa
|
Mirjanam, bravo zeno Videla sam tvoj post i beta 4,4 ali mi se nesto nije dalo da ti napisem.. zao mi je itd.,a sad vidim i zasto.Nesto sam se smorila od toliko negativnih beta pa sam se iskljucila na par dana. Ja krenula sa mikroginonom i ovoga puta pijem dve kutije Proslog puta ga nisam osetila a sada......nervozna nevidjeno, non-stop mi se spava a mrljanje ne prestaje, kako cu briseve da dam ,pojma nemam. Idem sutra kod Dr.Prvu kontrolu imamo 3. maja tako da, Mala, menjamo malo raspored ,sada ides ti prva pa onda ja, mozda nam to bude dobitna kombinacija MARIOLKA,zao mi je.Sest meseci prodje dok trepnes. Ostale zenice, SRECNO!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.4.2013 11:35:58
|
|
|
|
Ljubav81
|
Mariolika, mojoj poznanici se isto desilo pre dve nedelje...bila je jedna odlicna celija i odlican spermatozoid, celija se oplodila ali je tu proces stao....i njoj su rekli da napravi pauzu 6 meseci...bice sve ok sledeci put... A ja se bockam vec 3.dan....od subote ostajem u Le...Ima li jos neka da ce biti u tom periodu dole?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.4.2013 12:54:07
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja kako god ovaj put je sigurno dobitna kombinacija svakako cemo se sresti u LE mozda cak i tog 3 maja. Ja sam prekjuce zavrsila prvu kutiju mikroginona od 10.04. krece druga hvala Bogu pa mi ni ovaj put ne smeta sem sto imam nalete vrucine.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.4.2013 13:00:41
|
|
|
|
mischovi
|
Pozdrav drugari, Ja sam 5-ti dan na Dipherelinu i osećam se super, baš baš super (za razliku od mycrogynona koji me je urnisao a kojeg pijem još samo 3 dana). Računam da smo između 13.04.-15.04.13 u LE. Jelo 76 pa i ostale koje ste u tom periodu dole javite se na pp. Ljubav 81 držimo fige i srećan put u LE i javljaj nam se s`vremena na vreme...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 0:58:33
|
|
|
|
Mirjanče
|
LJubav..jesi li otisla ??? Vidim ima nas dosta..drage moje vidimo se od nedelje..srede ..cetvrtka..zavisi kad stigne Ajmooooo aprilkeeeeeee..bice ovo lep mesec sa buno lepih
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 9:46:31
|
|
|
|
jela 76
|
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 10:24:15
|
|
|
|
alex88
|
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 16:11:56
|
|
|
|
lalojedac
|
nema me jer smo u frci oko selidbe..inace kasni mi ciklus ali test je negativan,tako da cim dobijem,vadim hormone i krecem sa tabletama,ali baksuz,sad kad treba da dodje na vreme ona koci,uzas....mirjance tvoja prica mi je dala veliku nadu,navijam za sve cure jako...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 17:27:26
|
|
|
|
alex88
|
lalo isto mi se desilo kad sam trebala da krenem sa kontracepcijom kasnio mi je ciklus...samo se opusti,jer psiha je cudo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.4.2013 18:19:59
|
|
|
|
lalojedac
|
znam alex,ali sta cu,moram da se nerviram
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?