|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
22.4.2013 13:48:34   
Ljubav81
Alex, sad mi je lakse, sledeceg ponedeljka treba da radim betu......a sto kazes oni valjda znaju kad je najbolje da se vrate embrioni, meni je Stojkovic rekao da su ya 48 h porasli tacno onoliko koliko i treba, ni vise ni manje, a da izgledaju kao da ih je isekao iz enciklopedije....ali ja sam do juce bila mnogo sumnjicava......sad sam ok i cekam

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1876
22.4.2013 17:22:59   
Dana 72
Cao svima. Devojke zanima me koliki vam je bio TSH , ustvari da li ste SVE imale oko 2,50 posto mi je Dr.Nebojsa rekao da moramo da spustimo na 2,50 jer moj je trenutno 4.30. Mada sam pocela sa terapijo Tyrex 50mg pre 5-6 nedelja pola tabl. na dan. Pre pocetka terap. Bio je 4.35 skoro da nema promene. Mada mi je endokrinolog objasnio da treba proci najmanje 6 nedelja da bi se pocela primecivati razlika. Pa me to malo tesi , al sutra idem kod Dr. da to pogleda.Mozda mi pojaca terapiju.Poz. i sretno svima

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1877
23.4.2013 0:06:26   
Mirjanče
Ljubav81...mislim da ne treba da brinimouser posted image Svima su vratili embrione 3 dan..kao tebi..i jai Alex smo se zabrinule da je rano..ali bice da znaju sta rade..sem ako se ne ceka blasta pa naknadno ubacuju 5 dan..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1878
23.4.2013 13:09:43   
Ljubav81
Mirjance i ja sad tako mislim..kad ima 2-3 embriona vracaju posle 2 dana....da nisi slucajno iz Kg-a? jer par dana posle nas je dosao jedan par iz Kg-a a mislim bas onog dana kad si napisala da si pocela terapiju....pozzzz za sve...
Dana 72...meni je TSH bio 2.3 i nije mi ukljucena bila nikakva terapija

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1879
23.4.2013 13:11:57   
Ljubav81
Alex, Mirjance...imate li vi kakvih promena? Ja ne osecam nista, ni stomak me ne boli, cak su i grudi juce prestale da me bole....danas mi je 8. dan od transfera....da li mirujete? Meni su rekli da mirujem 2-3 dana a posle sve normalno...ja sad setam svaki dan o sat vremena

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1880
23.4.2013 15:45:14   
Dana 72
Ljubavi, tsh 2,3 je super. Meni su rekli da moramo da spustimo na 2,5 jer mi je bio 4,35 a posle 5 nedelja terapije 4,3 skorao da nema razlike. Danas u 17h idem kod Dokt. da vidim sta ce mi reci. Ili je doza premala (Tyrex 50mg, pijem pola tabl. dnevno) ili ja terapiju nisam uzimala kako treba. Ja sam je uvek uzimala posle dorucka a jucer sam saznala preko foruma da je najbolje da se pije pola sata pre dorucka. A niko mi to nije rekao. Ja nisam pitala jer mi je bilo "logicno" da se lekovi piju posle jela osim zastite za zeludac, al eto izgleda da nije uvek tako. Pozz. I user posted image navijam za VELIKU betu

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1881
23.4.2013 16:45:51   
alex88
ljubav81 za sad vise mirujem,pocecu ovih dana da setam po malo.Grudi me bole,stomak podnosljivo,i dalje cesto mokrim,imam zatvor a ledja bole od lezanja,nekako imam osecaj kao da cu svaki cas dobitiuser posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1882
24.4.2013 11:44:58   
MamaJaca
Dano, juce sam htela da ti napisem ali nesto nisam stigla uvece. Ja sam imala TSH 3.3 i sa istom dozom Tyrexa koju ti uzimas spustila sam je na 2.3 za manje od 4 sedmice. Ja lek pijem strogo ujutru, cim otvorim oci a pre nego mi sat zvoni za posao, drzim tablete na stocicu kraj kreveta sa casom vode. Kafu pijem tek posle pola sata-sat, sigurno ima veze sa tim sto si ih pila tek posle dorucka. Ako treba da vrednost brzo spustis mozda da konsultujes lekara da u pocetku uzimas celu tabletu, pa da tek posle predjes na pola. Pozdrav i ne brini, brzo ce se to srediti user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1883
24.4.2013 13:01:09   
Dana 72
MamaJaca, hvala ti na odgovoru. Nadam se da ce se srediti, mada nemam puno vremena 05.05. treba da sam u Le da krenemo sa pripremama za vt. U petak idem kod endokrinologa da ponovo proverim, pa cu da vidim sta ce on da preporuci. Mada mi je i on jucer kad smo telef. rekao da ne brinem da cemo srediti , ali ipak...... nije svejedno.Moja kuma 10 god. pila pogresno takodje joj niko nije rekao da pije pre jela. Slucajno saznala od radne koleginice da ona pije kad podje na posao , pa na poslu doruckuje i pije kafu. Niti je bilo bitanja kako to da su joj nalazi "odjednom" u redu. Nazalost ponekad smo "nekima" samo broj. Lep pozdrav

(odgovor članu MamaJaca)
Direktna veza do poruke: 1884
24.4.2013 14:35:43   
ivanicasale
devojke meni je juce radjena aspiracija,izvadjene su mi 12 jajne celije.Mene su jajnici razbijali kada sam se probudila juce ujutru,ustvari poceli su da me bole jos preko noci,uopste nisam spavala i jedva sam otisla do klinike.Ja inace imam policisticne jajanike pa je to ustvari verovatno i normalno,rekla sam to dr.Nebojsi kad sam otisla na kliniku.Nakon aspiracije isto me je boleo stomak puno tj. jajnici.Obavezno pijte vodu oko 2l dnevno posle aspiracije iako vam ne kazu,malo su zaboravne.Sada cekamo njihov poziv i nadamo se najboljem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ljubav81,Alex88 drzimo vam palceve,a i ostalim curama puno srece i puno user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1885
24.4.2013 14:38:33   
ivanicasale
e da doktor im je rekao da me pozovu i kazu da ako me puno boli stomak da dodjem danas na kliniku,nije bilo potrebe za tim jer sam sad super user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1886
24.4.2013 15:56:49   
jela 76
Ivanice user posted image

Meni su jutros radili aspiraciju i izvadili 7 j.c. Sve je super prošlo, osim što me malo bole jajnici, ali kasnije ću da popijem kafetin. Prezadovoljna sam svime!

Sada čekamo da nas pozovu za koji dan, na embriotransfer. user posted image

Radujem se! I navijam za sve devojke koje već čekaju betu!

< Poruku je uredio jela 76 -- 24.4.2013 15:58:32 >

Direktna veza do poruke: 1887
24.4.2013 17:22:52   
Dana 72
Bravo devojke user posted image sretno svima!!!

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1888
25.4.2013 14:32:31   
ivanicasale
jela76 meni je danas radjen transver.Imamo 5 embriona cetvorocelijska.Vracena su mi dva a ostala tri cekaju blastocistu,u nedelju ce da nam jave da li su dosli do blasto,ako jesu vratice nam jos jedan embrion.U svakom slucaju za dve nedelje radimo betu.Profesor se nada da se vise necemo vidjati.Sada uzivamo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image E Jelo OBAVEZNO TREBAS DA PIJES 2L VODE DNEVNO.Puno pozdrava

< Poruku je uredio ivanicasale -- 25.4.2013 14:36:56 >

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1889
25.4.2013 15:11:57   
Mirjanče
Jelo, Ivanice..Alex..Ljubav..idemoooooouser posted image user posted image Zelim vam svima..puno puno slatihuser posted image user posted image .DrAgw moje..meni je inace 6 dan od tranfera i osecam se mnogo..mnogo bolje.Stomak vise ne boli,,samo ponekad secne..bice da se bebice javljaju čisto da su tu..hhehehhe.Evo tek danas prvi put planira da se malo prsetamo..sto bi Stojkovic rekao..samo setnja..setnnja..setnja.Ivanice..ja sam počela sa terapijom 10 apprila..nisam i kg.Iz Bg sam.. Srecnooo devojke user posted image

Direktna veza do poruke: 1890
25.4.2013 15:13:39   
Mirjanče
Tj..Ljubav je pitala odakle sam..

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1891
25.4.2013 17:18:18   
ivanicasale
mirjance ti si jos u Leskovcu?Verovatno da cemo i mi biti ovde do bete!Kad kreces sa setnjama?

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1892
25.4.2013 18:43:01   
alex88
Mirjance isti slucaj kod mene,sve je prestalo od juce,samo ponekad secne,kafu ne mogu da pijem vec par dana kao da je nikad nisam pila.ivanicesale user posted image user posted image za lepe embrione,sad uzivaj.ljubav81 navijam za ponedeljak i ocekujem velikuuu betu.i ostalim devojkama puuunoo srece.user posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1893
25.4.2013 18:48:52   
Dana 72
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1894
25.4.2013 18:53:10   
Verolina
Devojke, navijam jako za sve vasuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1895
25.4.2013 21:01:15   
daca77
I ja navijam jakooo user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1896
25.4.2013 21:26:44   
Ljubav81
Meni je danas 10.dan od transfera...stomak me ne boli ni malo, a grudi su me bolele do pre par dana..sad vise ni one ne bole.....nemam nikakve bas simptome....ko ce ga znati, videcemo u ponedeljak...pozz za sve

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1897
26.4.2013 0:03:44   
Mirjanče
Ivanica..ja sam danas počela sa setnjom..ali jedva sam dosla kuci iz centra..ponovo je počelo sve da me boli. ostajem do 4 u leskovcuuser posted image javi se kad budes mogla user posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1898
26.4.2013 11:29:10   
mala_82
Devojke navijamo jako za veeeelike bete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1899
26.4.2013 11:46:16   
ivanicasale
meni je juce radjen transfer,da li je normalno da me po malo bolucka stomak?Jutros sam imala stolicu, sve vreme lezim,cak sta vise vise lezim na ledja izbegavam da mnogo mrdam,jedem u krevet i sve ostalo.Vi koje ste prosle ovaj deo javite.

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here