Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.4.2013 15:18:18
|
|
|
|
nadjaa
|
Ljubav, najgora solucija je da ne vrate nista.Nemoj da si razocarana nego osmeh na lice, cekamo veliku betu E, koliko je samo bilo negativnih beta a vracene blaste a nasuprot tome vrate zeni jedan cetvorocelijski pa beta ko vrata. Mazi stomacic i uzivaj sada, nemoj da dobijes po guzi
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.4.2013 15:23:11
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: mala_82 Prepisujem i dodajem da ne znam kako mislis da neodes na VTO kad si na kontraceptivima ne mozes da ostanes trudna I ja to htedoh reci
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.4.2013 15:35:01
|
|
|
|
erato
|
Lalo, ne bih da te obeshrabrujem, ali ne mogu cajevi da izlece azospermiju. Sve i da poprave stanje, nema sanse da dovedu spermogram na nivo koji je potreban za prirodnu trudnocu. Sto kazu cure, okani se maste, spusti se na zemlju i gledaj kako ces se pripremiti za vto. Hvala monahinji, ali nije ona svemocna. Realnost je realnost.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.4.2013 15:52:50
|
|
|
|
mala_82
|
Ljubav samo opusteno uzivaj veruj a to koliko celija imaju nije toliko merilo za uspeh. Mi ti drzimo fige i navijamo za veliku betu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.4.2013 17:16:27
|
|
|
|
mirjanam
|
pozdrav devojke! moja prica se ipak nije dobro zavrsila,imala sam vanmatericnu trudnocu,sok kada sam saznala pa onda operacija i sada se polako oporavljam od svega. navijam za sve devojke koje su sada u postupku
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.4.2013 18:15:36
|
|
|
|
erato
|
O Boze dragi. Tako mi je zao... Grlim te draga, mogu misliti... Ne daj se, uhhh
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.4.2013 20:37:55
|
|
|
|
Bebana17
|
Ljubav, mislim da nema pravila kod uspeha, već neko odgore povlači konce... Ima neuspeha i sa blastama, a i sa mlađim embrionima... Ne znam šta bih ti rekla, sem da ništa nije gotovo, dok ne vadiš betu. Ima jedna žena što je četiri puta imala vto, sve super blaste joj vraćali, i ništa, pa peti put joj vratili četvoroćelijski embrion i ona ostala trudna! Tako da pravila nema. Nemoj da se nerviraš unapred.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.4.2013 8:11:20
|
|
|
|
daca77
|
mirjanam, bas mi je zao
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.4.2013 8:30:24
|
|
|
|
alex88
|
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.4.2013 8:35:08
|
|
|
|
Mariolka
|
Devojke navijam za sve vas i zelim vam puno uspeha!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.4.2013 8:47:53
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: mirjanam pozdrav devojke! moja prica se ipak nije dobro zavrsila,imala sam vanmatericnu trudnocu,sok kada sam saznala pa onda operacija i sada se polako oporavljam od svega. navijam za sve devojke koje su sada u postupku
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.4.2013 9:02:31
|
|
|
|
J@n@
|
Mirjanam,zao mi je!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.4.2013 10:48:28
|
|
|
|
mala_82
|
IZVORNA PORUKA: mirjanam pozdrav devojke! moja prica se ipak nije dobro zavrsila,imala sam vanmatericnu trudnocu,sok kada sam saznala pa onda operacija i sada se polako oporavljam od svega. navijam za sve devojke koje su sada u postupku
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.4.2013 11:54:26
|
|
|
|
lalojedac
|
mirjanam jako mi je zao ali moras napred... zenskice da li od ove kontracepcije bole grudi ili ne? meni je 13dc i razbijaju me grudi,nista vise,samo one????
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.4.2013 18:55:15
|
|
|
|
Verolina
|
Mirjana, jako mi je zao Lalo, od svake kontraceptivne pilule bole grudi. Za to je kriv progesteron iz njih koji ti sprecava ovulaciju.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.4.2013 13:59:32
|
|
|
|
Mirjanče
|
Mirjanam zao mi jejako...DRAGE MOJE..mi smo danas isli po nase bebice..od 4 dobre jajne celije( ukupno ih je bilo 7) dobili smo 2 embriona a klase..jedan cetvoroceliski i jedan osmoceliski..tranfer je prosao ok iako sam ja bila malo zabrinuta jer sam se spremala na veci broj embriona za zaledjivanje.Ali sta je tu je..dr kaze da je ovo sjajno i da ne mislim osmrzlacima jer ce sve biti ok...ljubimmmmm vassss
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.4.2013 15:20:46
|
|
|
|
Dana 72
|
Bravo Mirjance navijam od srca za tebe i"drustvo" u LE , da budu visoke bete i SVE kako treba. Pozdrav SVIMA i SRETNO ! SRETNO! SRETNO !!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.4.2013 16:47:45
|
|
|
|
alex88
|
da se javim i ja,juce mi je odradjen transfer,od deset jajnih celija izvadjeno je pet dobrih,od kojih smo dobili dva embriona,jedan cetvoroceliski a drugi 5-8 celija,oba su vracena treci dan.Sve je super i brzo proslo.Srecno devojke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.4.2013 20:52:32
|
|
|
|
Mirjanče
|
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.4.2013 9:32:33
|
|
|
|
lalojedac
|
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.4.2013 10:06:26
|
|
|
|
lalojedac
|
zene mene vec 4 dan za redom boli glava,da li smem da popijem neku tabletu i koju s obzirom da pijem mikroginon? oni su mi rekli da ne pijem nista,ali ova glavobolja me ubija,mislim 4 dana
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.4.2013 10:17:23
|
|
|
|
Ljubav81
|
Alex, Mirjance...malopre procitah vase postove...meni je punkcija odradjena 13.04. a transfer 15.04. i vratili su mi dva cetvorocelijska embriona A klase posle znaci tacno 48h. Ja se zabrinula mnogo i mislila da to nije bas u najboljem redu jer kako sam ja razumela najbolje je kao da se vrate posle 72h....ali po vasim postovima vidim da je i ovako sasvim ok. Jel su i vama vratili znaci posle 48h????? Sad sam malo opustenija
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.4.2013 11:23:19
|
|
|
|
mine
|
Lalo, oni su ti rekli da ne pijes nista a sta ces uraditi ako mi kazemo da popijes nesto Trebalo bi da smes paracetamol al opet je bolje da poslusas dr ako su ti vec rekli tako. IZVORNA PORUKA: lalojedac zene mene vec 4 dan za redom boli glava,da li smem da popijem neku tabletu i koju s obzirom da pijem mikroginon? oni su mi rekli da ne pijem nista,ali ova glavobolja me ubija,mislim 4 dana
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.4.2013 11:25:38
|
|
|
|
mine
|
Ljubav, bitno je da se oni dele lepo. treci dan bi imala verovatno osmoelijske...e sad sto nisu pustili da se razviju mozda mozes da ih pitas...zavisi i koliko si imala jc...srecnooooo ovo je meni lepo razvijeno za drugi dan. etvorocelijski A klase. Super IZVORNA PORUKA: Ljubav81 Alex, Mirjance...malopre procitah vase postove...meni je punkcija odradjena 13.04. a transfer 15.04. i vratili su mi dva cetvorocelijska embriona A klase posle znaci tacno 48h. Ja se zabrinula mnogo i mislila da to nije bas u najboljem redu jer kako sam ja razumela najbolje je kao da se vrate posle 72h....ali po vasim postovima vidim da je i ovako sasvim ok. Jel su i vama vratili znaci posle 48h????? Sad sam malo opustenija
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.4.2013 11:48:08
|
|
|
|
alex88
|
ljubav81 ne brini,meni je punkcija bila 17,a transfer 19,malo sam i ja bila sumljicava,da ne kazem razocarana ali nadam se da znaju sta rade.
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?