|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
29.4.2013 19:33:31   
jela 76
Drage moje, stigoh kući.

Ovako: embriotransfer je bio u petak, 26.04. Od 7 oplođenih j.c. nastalo je 6, a dobrih 4. Vratili mi 3, a 4-ti da se čeka blasto.

Danas sam saznala da blasto nije uspela.

Čekam betu. I to je to. Malo sam bolešljiva, bolelo me grlo, pila antibiotik, kašljem ko magare i molim boga da sve bude ok.

I, raduuuuuuujem se!

Navijam za sve nas! user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1926
30.4.2013 2:46:11   
Mirjanče
Jelouser posted image user posted image user posted image , Sad čekamo Alex da nam se javi. pozzzzz srecno devojkeuser posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1927
30.4.2013 11:35:25   
ivanicasale
Jela 76 uzivaj sada nadam se da ce sve biti ok.Gde bas sad da se razbolis.Bas sam se pitala posle onog razgovora na klinici da li cemo biti zajedno na aspiracijii ali nismouser posted image Cekamo Alex i drzimo joj palceveuser posted image Mirijance posle si ti na reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1928
30.4.2013 12:34:27   
ivanicasale
Ej zene mene bolucka na levu stranu od sinoc,nije to jek bol onako blago.Neznam sta da radim.Juce mi bilo i malo muka ,pa vruce.
Strah me da ne tripujem to za mucninu.Neznam da li da zovem na kliniku?

Direktna veza do poruke: 1929
30.4.2013 14:18:38   
Mirjanče
i ja nemam vise nikakve siptome..samo glava počela da me boli..inace do juce me je probadao stomak..ali nista sto ne moze da se izdrziuser posted image ..Meni je sudjen PETAK za betu.Ja sam jos u le i hocu kod njih da je uradim..daanas sam zvala i lab sutra ne radi..tako da cu u petak..a sutra cu da uradi kucni test. Alexxxx drzimo ti fige..i cekamo tu beturinuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1930
30.4.2013 15:21:11   
alex88
javljam za par satiuser posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1931
30.4.2013 17:01:22   
lalojedac
alex navijam jako,ajde povuci nogu sa pozitivnim betama,red je...joj stvarno vam svima zelim uspesanu vto,i ti simptomi su mi sumnjivi ali Boze zdravlja da sacekamo do bete ali verujem da ste uspeleuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1932
30.4.2013 17:04:47   
Mirjanče
Da..da epa stvarno je red za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1933
30.4.2013 20:49:13   
Dani.kv
Ajde Kraljevcanka povuci nogu. Navijamo

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1934
30.4.2013 22:48:34   
alex88
pozitivna beta,mala vrednost ali ipak pozitivna,zvala sam leskovac rekli da krenem sa injekcijama progesteron,i da pijem utrogestan i naravno mirujem.vucem vas sve za nosice i da sve uskoro budeteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1935
30.4.2013 23:12:33   
jela 76
Tooooooooooooooo lutko! Eto nam pozitivne bete, leskovačke!!! Koliko te čekasmo...

Naravno da ti čestitam!!! A kog dana i koliko embriona su ti vratili?

Uživaj!

Jedna manje! user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1936
1.5.2013 0:57:55   
Mirjanče
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Sad Alex samo odmaraj..uzivaj i komandujuser posted image

< Poruku je uredio Mirjanče -- 1.5.2013 0:59:57 >

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1937
1.5.2013 9:15:45   
alex88
hvala devojke od srca vam isto zelim.jelo vratili su mi dva embriona,jedan cetvoroceliski,drugi 5-8,oba treceg dana.

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1938
1.5.2013 11:56:19   
lalojedac
cestitam alexuser posted image user posted image user posted image
rekla sam ja,doslo je nase vreme,kolika je beta?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1939
1.5.2013 12:29:07   
alex88
samo 18,ali radila sam ranije i ponovicu za par dana,sestra bojana mi je rekla da ne brinem to je trudnoca iako je niska vrednost.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1940
2.5.2013 8:37:49   
nata11
Alex user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1941
2.5.2013 23:56:09   
Zelimm
Zdavo, drugari, ja sam ovde nova i ne snalazim se bas najbolje.Imam proble FSH visok a AMH bas nizak. Da li je neko imao slican problem?Hvala

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1942
3.5.2013 0:03:38   
Zelimm

IZVORNA PORUKA: Zelimm

Zdavo, drugari, ja sam ovde nova i ne snalazim se bas najbolje.Imam proble FSH visok a AMH bas nizak. Da li je neko imao slican problem?Hvala

(odgovor članu Zelimm)
Direktna veza do poruke: 1943
3.5.2013 9:23:44   
alex88
mirjance navijamo jako za pozitivnu betuuser posted image

(odgovor članu Zelimm)
Direktna veza do poruke: 1944
3.5.2013 16:41:32   
Mirjanče
Drage moje,..jos ne mogu da se opasuljim..I drugi pokusaj zavrsio se jedno veliko NISTAuser posted image user posted image user posted image .Volela bih da je ovo samo san i da se sutra probudim kao da nista nije bilo

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1945
3.5.2013 16:45:08   
dunja RR

Pa kako Mirjanče, baš sam verovala da je sve ok user posted image
Kolika je beta?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1946
3.5.2013 16:52:15   
erato
Mirjance i kod mene opet nista. Isto drugi pokusaj. Danas i ja vadila betu. Znam kako je. Strasno. Strasno.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1947
3.5.2013 18:48:46   
nina26
Erato, mnogo mi je zaouser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 1948
3.5.2013 20:19:17   
Mirjanče
Erato..znači dana smo plakale zajedno.user posted image user posted image user posted image Ja stavljam tačku na vto za sad..2 za jednu god..ubi psihu....Moja drugaica imala isto dva pokusaja..i nista..5 god je u braku i posle tih neuspeha ode kod nekog dr i ostane prirodno trudna.Idem i ja resila sam..kad malo dodjem sebiuser posted image Beta je bila Dunja ni 1

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1949
3.5.2013 20:22:51   
dunja RR

Mirjanče, odmori, uradi kako osećaš, znam da će doći tvoje vreme user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here