Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 10:47:55
|
|
|
|
alex88
|
evo i mene,pocela juce sa bockanjem,nije strasno mada malo neprijatno kad sam sebe bodes,od subote sam u leskovcu,pozdrav devojke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 11:33:02
|
|
|
|
jela 76
|
Stigla upravo. U petak ponovo Le! Nove boce!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 12:07:32
|
|
|
|
Dana 72
|
Za Jelu i za SVE devojke. Poz. svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 14:24:17
|
|
|
|
mischovi
|
Moje nema pa nema. Očekujem je sutra... Pa od subote u LE
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 18:45:54
|
|
|
|
Mirjanče
|
Drage mojeeeee Danas sam počela sa bocama kod njih na klinici..svako jutro u 10 h idem kod njih..U nedelju ponovo uz i hormoni i valjda jos malo boca..nije strasno malko pecka--alisve za Jer ima neka od vas da je sad u Leskovcu ? Sunasce..danas sam čula sestru kad je razgovarala telefonom i dogovaarala vto za jul. pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 21:29:31
|
|
|
|
jela 76
|
Mishovi, ne brini, eto već sutra. Mirjanče Hvala Dano, pozdrav i za tebe! Počelo je, počelo...!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 21:38:20
|
|
|
|
imperial
|
Mirjanče ,dušo moja,znaš koliko navijam za tebe,izveštavaj nas redovno i uživaj sa mužićem
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 23:18:03
|
|
|
|
Mirjanče
|
Hvala vam drage moje. .punooooo Svima koje su u postupku i koje planiraju da rade vto od sveg srca zelim sve najbolje ..puno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 10.4.2013 23:21:44
|
|
|
|
Mirjanče
|
Idemooo devojkeeee
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.4.2013 12:42:55
|
|
|
|
lalojedac
|
veceras pada prvi mikroginon ...23 maja sam dole na prvom uz,a pocetkom juna treba da dobijem i ostajemo,devojke preporucite smestaj i cene,please,zbog kredita..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.4.2013 17:42:58
|
|
|
|
mischovi
|
jeeeee stigla od subote LE lalojedac
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 11.4.2013 22:18:57
|
|
|
|
Mirjanče
|
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.4.2013 13:28:37
|
|
|
|
jela 76
|
Dođoh iz Leskovac, bate! Izvadiše mi krv, uradiše uz, a pregledala me mlada dr. Milica. Sve je ok, pregledala moju dokumentaciju, koja je uredna, kao i svi rezultati koji su u referentnim vrednostima. Ali...! Tsh moram da spustim ispod 2, iako je moj 3,2 a gornja granica je 5,5. Sad mi ništa nije jasno. Kaže, poželjno je da bude ispod 2. Zna li ko zbog čega ?! Malopre sam izvadila krv, sutra rezultat, pa ako je veća vrednost od 2, da počnem sa terapijom. Ali, od drugarice koja je lekar čuh da nijedan doktor neće da mi da terapiju, jer je tsh dobar. A?! Inače sam od stimulacije dobila Gonal F. Za sada.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.4.2013 15:16:59
|
|
|
|
jela 76
|
Nego, da li neka kragujevčanka ide za Leskovac, u ponedeljak?! Treba mi prevoz, tj. da ne klackam 5 sati busom, muka mi je od toga. Muž će, zbog obaveza tek u utorak popodne. Ako ima...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.4.2013 15:35:34
|
|
|
|
nadjaa
|
Jelo, TSH u procesu VTO mora da bude ispod dva.Cudi me da niko nije obratio paznju na to do ovog trenutka, zene ne prolaze komisiju sa toliko visokim TSH-om.Mora dole u suprotnom gotovo i da nema sanse da VTO uspe.Drzim palceve da je sada ispod dva.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.4.2013 16:30:12
|
|
|
|
jela 76
|
Niko ništa pomenuo!!!!!!! Besna sam! Molim boga da se tsh spustio, jer je poslednji rezultat od pre 6 mes. Videću sutra šta se dešava kad uzmem nalaz.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.4.2013 17:07:00
|
|
|
|
nadjaa
|
Ne nerviraj se puno hoce on i na nervnoj bazi da skoci. Cini mi se da se on proverava dva sata posle budjenja, doruckujes, popijes kaficu.....sve najnormalnije a onda i u labu odmoris malo pa tek onda vadjenje krvi ali to nama ,naravno, tamo niko i ne kaze.On dosta skace od stimulacije zato je pozeljno da u procesu VTO bude manji od dva.Ako ti je za utehu brzo se obara tableticama. SRECNO!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.4.2013 22:00:46
|
|
|
|
jela 76
|
Malopre sam razgovarala sa svojim ginekologom, koji je edukovan i u ovoj oblasti, ali ne radi vto. Smeje mi se za to da je moj tsh loš!!! Kaže da sve dok je u granicama normale da je to ok. I to je vikao da bih prestala da se sekiram. A ja gde god da sam pročitala o tsh iskustvima govore mi drugačije. Svakako će da pozove dr Nebojšu da vidi o čemu se radi. Više ništa ne znam. Ali, uplašena jesam.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.4.2013 10:33:44
|
|
|
|
nadjaa
|
Ajde navijam da danas rezultati budu ok. O tsh-u razgovaraj sa endokrinologom , ginekolozi nemaju pojma, sem onih koj su bas specijalizovani za VTO.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.4.2013 12:32:36
|
|
|
|
ivanicasale
|
alex88 poslala sam ti pp poruku,javi se cim je vidis ja sam u L ESKOVCU
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.4.2013 13:39:11
|
|
|
|
alex88
|
ivanicasale nisam dobila pp,i ja sam stigla u Leskovac
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.4.2013 22:59:55
|
|
|
|
Mirjanče
|
Jelo..moras da vidis sa endokrinologom..gin nemaju pojma o tome..Javi nam se kad stignes..ima nas u Le..mislim da se jos neka sa foruma bocka sa mnom ujutru a da se ne prepoznajemo ..sem Alex
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.4.2013 23:13:32
|
|
|
|
zece
|
za visok tsh moras da se obrates na endokrinolog oni se specijalisti za hormoni ne ginekolozite ne se sekiraj so lekovi se sreduva toa ti go kazuvam od iskustvo oti i mojot bese pokacen no so eutirox se sredi
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.4.2013 17:11:12
|
|
|
|
razdragana
|
meni je tsh bio 2,12 i niko mi nista nije pomenuo da treba da bude nizi,ali vto mi nije uspela dali je zbog toga ili zbog neceg drugog to je vec pitanje.svi mi koji idemo na vantelesnu traze da je sve uredu a kao zena koja ostaje prirodno da je kod nje sve ok.znam zene koje imaju i stitnu zlezdu i bez terapije su ostajale trudne i radjale decu,a kada mi je komsinka imale neredovne cikluse a htela drugo dete doktor joj rekao da izvadi hormone da vide sta je u pitanju i rezultati su joj bili losi gde joj je doktor rekao da nemoze da ostane trudna jel dizbalans hormona toliko los da mora na lecenje a ona dok je cekala zakazan pregled od 3 meseca kod endokrinologa ona u medjuvremenu ostane trudna i sada je blizu kraja u 30 nedelji i to bez sada ikakve terapije i idenja kod endokrinologa,ja mislim da je to sve stvar sudbine i srece,gledaju na neke sitne stvari a niko nas ne upucuje na neke druge analize koje su bitne za trudnocu(kao sto su imunoloske)nego gledaju hormone i misle da je stvar samo u njima a verujem da na ovom forumu ima zena sa vecim tsh koja joj je uspela vantelesna,a lekar koji je lecio mog supruga nam je rekao da nikad nemoze to da se regulise da sve bude ok.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.4.2013 17:26:11
|
|
|
|
nadjaa
|
Razdragana, kako si ti???? Ako ne gresim, negde sam procitala za neke probleme sa lupanjem srca ili tako nesto, jel sada sve ok??? Izvini ako sam nesto pomesala. pozz...
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?