hrabradevojka
|
Drage zene,posto sam i ja pre sest meseci prosla isto sto i vi,potpuno razumem strah,iscekivanje,uzbudjenje...Samo zelim da vam pozelim puno strpljenja,pozitivne energije-to je najvaznije od svega,optimizma i vere da cete uspeti,jer cete tako zaista uspeti! Nikakva posebna ishrana,ni vitamini ne mogu pomoci verujte mi da sve to ide iz glave.Ja sam mnogo lose podnela aspiraciju jajnih celija,imala sam jaku hiperstimulaciju,puno vode mi se iz jajnika razlilo u stomak,izvukli su mi,peti dan od aspiracije 1l vode iz stomaka i tek onda mi vratili dve bebe,tj.dve blastociste,i nisam mogla nista da jedem,non-stop sam povracala i imala proliv jedno 10 dana nakon transfera,a tako sam planirala da se hranim zdravo,spremila sam med,revitu,jogurt,mleko...sve sto treba zatim sam cula da je ananas fenomenalan za zacece,al dzaba,ja se nisam odvajala od wc solje i imala sam velike bolove u besici...Ipak sam verovala u uspeh i Bogu hvala 13-og dana od transfera moja beta je bila 303!Kad mi je suprug rekao rezultat testa,nisam mu verovala,odmah sam zvala labaratoriju da proverim,od prevelikog uzbudjenja pocela sam da vristim!Iako sam verovala u vto i u sebe sto je najbitnije,potvrda trudnoce je najlepsi dan u mom zivotu...To je za mene nezaboravno iskustvo,u koje sam usla potpuno rastereceno i opusteno od prvog dana.Smestaj mi je bio extra,blizu bolnice,po povoljnoj ceni,gazde su predobri ljudi,kuca je cista i uredna i prelepa,mislim da smo platili 10 eura dnevno ili 15e.ali je bila uzivancija,kao na letovanju;)bila je rostiljijada i mi smo svako vece izlazili po kafanama i lumpovali... Nedajte se zene i verujte mi-uspecete! Saljem vam puno pozitivne energije i mislim na sve vas...Nadam se da ce nekog od vas moje iskustvo makar malo ohrabriti...
|