|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
18.2.2013 21:01:46   
mirjanam
oni su mi trazili ali nisam kod njih radila.bice valjda sve u redu.kad sam radila histeroskopiju u sobi samnom bila je devojka koja je imala hiperstimulaciju,bila je cela otecena,puna vode,cak su joj se i pluca punila vodom,bila skroz nepokretna,nije mogla sam da se pomeri.i sada se bas plasim hiperstim.ali nece valjda da nas zadesi i to.

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1251
19.2.2013 10:10:30   
alex88

IZVORNA PORUKA: Ljubav81

Alex, bolje da sto pre uradite da budete mirni...mi smo par meseci lecili eserihiju
25 se zakazuje pa moram da cekam,u medjuvremenu picu vise tecnosti za svaki slucaj.

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1252
19.2.2013 11:04:42   
Ljubav81
Alex, ma bice to sve ok...
Mirjanam, i ja se toga plasim, ja sam ga zadnji put radila u novembru i bio je oko 7.5...jel tebi taj nalaz od pre ili su ti opet trazili da ga radis posle kontracepcije...???

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1253
19.2.2013 21:46:51   
Dana 72
Cao, Alex kako si , kako podnosis kontrac.? Danas su mi rekli da ja treba da krenem u Martu pa me MALO hvata panika kako cu da podnesem. Jela76 me BAS uplasila , glavobolja i sl.Nadam se da nece biti kao kod Jele user posted image . Pozdrav tebi , Jeli i SVIMAuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1254
19.2.2013 22:45:29   
razdragana
devojke puno srece i uspeha i da sve budete user posted image i da nam se vratite sa puno,punouser posted image user posted image user posted image ,sto se kontracepcije tice svaka zena je prica za sebe ja sam ih super podnosila tako sam se osecala kao da ih nisam ni pila doduse ja sam ih pila veci u 8h ubrzo sam zatim i spavala tako da ih mozda zato nisam ni osecala jel mi je tako preporucila devojka sa foruma ,a tako je i kad pocne stimulacija svako podnosi drugacije ja sam bila bas opustena i smirena nista mi nije tesko palo da samu sebe nisam mogla da prepoznam dal sto sam mnogo dugo cekala postupak pa sam se radovala svakom novom danu,opustite se i nemo da mislite o tome da ce biti nesto tesko jel kad znate zasta se borite sve ide lako i nemislite na krajnji ishod jel sta bude bice(a bice kako bog zeli).srecno svima

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1255
20.2.2013 1:39:06   
maka...
Cao devojke. Ja sam jutros bila na klinici i dali su mi Diferelin da se bockam svako vece oko 19h u ruku,moj muzic mi je dao prvu bocu,nisam je osetila user posted image ali sam pre toga plakala kao da ce da me kolje,imam uzasnu fobiju od inekcija.Mikroginon pijem do 25. i 3 dana user posted image idem na kontrolupa ce mi reci sta dalje.Ne znam kako vi ali meni se sve ovo cini nestvarno,sva sam izgubljena,ne mogu sebe da prepoznam.
Mirjanam ne znam sta da ti kazem,ne znam puno o hiperstimulaciji samo znam da ti drzim palceve i da ti zelim sve najbolje kao i sebi,kako tebi tako svim devojkama.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 1256
20.2.2013 8:43:08   
ivanek
Slucajno sam naletela na ovaj forum pe rekoh da vam pomognem sto se tice smestaja u Leskovcu...Ja sam u blizini klinike i izdajem 2 sobe pa ako vam odgovara javite se na telefon 064/1639465...cene su vrlo povoljne...
Ovo je link gde mozete videti smestaj...
http://nekretnine.oglasi.rs/oglas/578988/stanovi+leskovac+nije+navedeno+dvosoban+namesten

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1257
20.2.2013 10:01:01   
alex88
Dano super podnosim kontracepciju,imala sam dva dana neko gusenje,pomislila da nije od tableta ali nije u pitanju je prehlada,uvece oko pola 9 popijem tableticu i super,nemam ni pojacan apetit cega sam se iskreno bojala,al svaka zena je prica za sebe nijedna nije ista.

(odgovor članu ivanek)
Direktna veza do poruke: 1258
20.2.2013 10:04:46   
alex88
Mako srecno,verujem kako ti je,i mene je najvise strah igle ali izdrzacemo sve samo da u narucju drzimo svojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1259
20.2.2013 11:40:54   
masa81
Mako, srecno!! Samo budi pozitivna. Devojke, blize se april i maj. Nadajmo se lepim vestima!! user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1260
20.2.2013 11:56:09   
mala_82
Mako srecan pocetak bockanja a jos srecniji zavrsetak sa user posted image user posted image
Polako se budi prolece user posted image

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1261
20.2.2013 12:59:28   
lalojedac
srecno devojke!!!! pa da nas vucete!!!!user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1262
20.2.2013 14:38:17   
maka...
Hvala vam od srca,podrska i lepa rec puno znace. Bicemo mi debele,srecne user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1263
20.2.2013 17:36:22   
lalojedac
devojke jedno pitanje, da li ove analize što radimo pred vto(krv,brisevi,uz) spadaju u 3000 evra ili ne?

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1264
20.2.2013 17:41:51   
mala_82
Lalo od 7 dana user posted image kad budes definitivno ostala u LE uz koji ti rade skoro svaki drugi dan ulazi u cenu ppostupka a sve ostalo placas(hormoni koji se rade isto svaki drugi dan i jedna krvna slika)

Direktna veza do poruke: 1265
20.2.2013 18:35:55   
lalojedac
mala to znači ove hormone i trista analiza koje treba da odradim pre bilo čega,uopšte ne spadaju u tu cifru,to onda znači da je vto zapravo mnogo skuplja! npr meni lab traži 260 evra sutra da bi mi uradili sve analize sa njihovog spiska koji su mi dali kad sam bila. to znači da par dana košta toliko,plus sve ovo,plus smeštaj?

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1266
20.2.2013 19:54:14   
dunjica78
Upravo tako Lalo,sve analize placamo sami+vto+smestaj.Evo iskustva moje drugarice koja je za sve analize i terapije vitaminima i aminokiselinama za sebe i supruga dala blizu 200.000 din.,plus je dala za terapiju bockanja 61.000,zatim vto 240.000,zatim analize hormona i uz,neposredno pred vto jos 40.000 i naravno smestaj,put,hrana....uzas.Moram napomenuti da je ona sve radila privatno,kao i da postoji opcija da to uradis o trosku drzave.Veliki pozdrav svima.user posted image

Direktna veza do poruke: 1267
20.2.2013 19:56:38   
lalojedac
auuu...nije fer....user posted image ..gde da nadjem tolike pareuser posted image

(odgovor članu dunjica78)
Direktna veza do poruke: 1268
20.2.2013 20:00:52   
daca77
Strasno je, ali mi tu nista ne mozemo promeniti...
Danas sam ih zvala oko 16h i niko mi se nije javio...oni ne rade popodne?user posted image
Zakazala bih konsultacije, jer ne znam koliko se dugo ceka.

Direktna veza do poruke: 1269
20.2.2013 20:13:49   
dunjica78
E to se i ja svakodnevno pitam.Evorecimo kod mene ti je bilo ovako....otisli smo na konsultacije u decembru i tamo odmah uradili sledece,amh,toxoplasma gondi,cmv,rubella virus,markere hepatitisa b i c ,hiv1 i hiv2,vdrl,mar test i suprug je radio vdrl,hiv1 i hiv2,hepatitis b i c i mar test.Sve to skupa iznelo je 22.000 i konsultacije 6.000.Zatim,kada je dosao 2.dan ciklusa,uradila sam i ostale hormone,tsh,ft4,estradiol,fsh,lh,prolaktin,progesteron,testosteron i to me je kostalo 5.000.Folikumetrija je bila 4.800,kolposkopija i papa test 3.200,krvna grupa i rh faktor po 1000 din.Spermogram i spermokultura 2.000.Nadam se da ti nisam nesto propustilauser posted image Naravno,bilo je tu jos ponavljanja nekih analiza,kao i nekih dodatnih.Ne zelim da te plasim ovim,ali to je realnost u mom slucaju. Nadam se da sam ti bar malo pomogla.

Direktna veza do poruke: 1270
20.2.2013 20:35:37   
dunjica78
Daco,mislim da im je radno vreme do 17h,nisam bas sigurna.Sto se tice termina za konsultacije,mi smo na nas cekali oko mesec dana.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1271
20.2.2013 20:47:59   
nadjaa
Daco, rade oni celog dana.Zovi sve dok ti se neko ne javi,dobro je to oko cetiri,nema guzve.Nije mi jasno, ako nas vec ne uslovljavaju da sve analize pre VTO radimo kod njih, zasto placate i radite i to privatno???? Ja sam sve odradila na uput i sem AMH-a nista nisam platila.Ako nemate knjizicu malo se raspitajte kako mozete da je dobijete i olaksajte sebi malo, bar finansijski. Zene, SRECNO sa bockanjem i lilulicama, cekamo lepe vesti. Sto se tice hiperstimulacije,ja sam imala blagu i bilo je grozno, mogu samo da zamislim kako je zenama sa jacim simptomima. Neka vas muzici par dana posle aspiracije snabdevaju mladim sirom, surutkom, voda u nenormalnim kolicinama i bice OK.

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu dunjica78)
Direktna veza do poruke: 1272
20.2.2013 21:30:37   
razdragana

IZVORNA PORUKA: lalojedac

mala to znači ove hormone i trista analiza koje treba da odradim pre bilo čega,uopšte ne spadaju u tu cifru,to onda znači da je vto zapravo mnogo skuplja! npr meni lab traži 260 evra sutra da bi mi uradili sve analize sa njihovog spiska koji su mi dali kad sam bila. to znači da par dana košta toliko,plus sve ovo,plus smeštaj?

lalo sve analize koje skupljas za vto ne ulaze u cenu,sam proces ti je 240.000 posto ce tebi najverovatnije da rade ICSI zbog loseg spermograma i terapija ti je od 60.000-100.000 zavisi koliko potrosis imas vadjene hormona 3-4 puta i krvna slika to ti je negde do 5000 naravno tu je smestaj on je od 10evra pa navise mada u proseku je 1500din onako solidan smestaj da nadjes,put i nakon ET imas terapiju progesterona do bete trebati 4kutije on je 650 pa femibion 800 i estrofem 1250 din i njega ti treba 2 kutije to je u startu sto ti treba para nas je bez analiza znaci proces i terapija+hormoni 350.000 samo na klinici bez smestaja i ostalih troskova

Direktna veza do poruke: 1273
20.2.2013 21:40:10   
daca77
Hvala, drage...pokusacu sutra prepodne da ih pozovem.

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1274
20.2.2013 22:28:46   
Ljubav81
Moju drugaricu je prosle godine kostalo 274.000 dinara, tu spada ifv + terapija

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here