Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.2.2013 23:09:47
|
|
|
|
Mali Makac
|
Evo i kod mene novosti. Cekam da dobijem ovu i jos jednu pa idem da mi rade prirodno, bez hormona. Prvi put sam imala dugi protokol - dva meseca mikroginom i jaka terapija i bilu su samo dve nezrele celije. Druga je bila kratki postupak i samo jedna celija i zato sada idemo prirodno i ne moram dugo da cekam da mi se organizam odmori, bice jeftinije za trecinu i krace ostajem u Le. Takodje, rekli su mi da nema potrebe za histeroskopijom. Znaci mart ili april eto me da i ja budem . Jako se radujem
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.2.2013 23:37:02
|
|
|
|
alex88
|
bas lepe vesti mali makac,srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.2.2013 9:46:46
|
|
|
|
Ljubav81
|
Super Mali Makac, brzo ces i ti...kakav je tvoj amh? ja sam mnogo opterecena sa mojim amh koji je bas visok 7.3.Inace, juce su mi javili da ponovimo briseve pa da ih ponesemo ako su uredni kada budemo isli 22.03 na kontrolu i UZ pred vto.pozzz za sve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.2.2013 14:48:59
|
|
|
|
masa81
|
Bravo Mali Makac!! Ljubav, nemoj da se opterecujes. Bilo sta da nije u redu i da ne misle da ishod moze da bude pozitivan, ne bi ti ni radili vto. Budi pozitivna.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.2.2013 17:29:06
|
|
|
|
razdragana
|
makac bas se radujem sto imas lepe vesti da nam saopstis sada se opusti i raduj se da sve bude kako treba bices ti nama lepa i zdrava ,samo mi reci jel kod muza sve ok.kad moze da radis iz prirodnog ciklusa posto ja nazalost nemem tu mogucnost?uzmi nesto od prirodnih cajeva malo ocisti organizam i pripremi ga za bolju oplodnju,zelim ti ovaj put uspeh i da nam se vratis sa ,pa zar jos nije stigla sto ti toliko kasni?
< Poruku je uredio razdragana -- 13.2.2013 17:30:15 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.2.2013 18:04:28
|
|
|
|
razdragana
|
makac nasla sam na netu mnogo lepo misljenje o preparatu zlatna maka mogla si da uzmes da pijes posto kazu da je za bolju oplodnju nadji pa procitaj moze da pomogne sigurno a imaju i femisan kapi za regulisanje ciklusa a ito davalo rezultate kod zena koje su pile da su ostale trudne,a i folnu kiselinu nemo da prestajes da pijes.procitaj sama pa vidi ja cu sigurno koristiti pred vto kad budem radila jel moramo i mi nesto preduzeti da spremimo bolje organizam.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.2.2013 11:55:27
|
|
|
|
alex88
|
devojke srecan vam dan zaljubljenih i da sledeci docekamo sa svojim
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.2.2013 12:36:07
|
|
|
|
Mali Makac
|
Moj AMH je 0.73 a meren je aprila prosle godine, znaci da je sad verovatno losiji. Ali zadovoljna sam i sto ima po jedna j. celija, samo da je zrela i da se primi, nemam drugog izbora nego da se nadam.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.2.2013 12:45:54
|
|
|
|
Mali Makac
|
Hvala ti na savetu, potrazicu te preparate, jedem voce, semenke, prirodne sokove pa eto da dodam i to. Da ti odgovorim na pitanja, mm je bio u oktobru i sve je bilo ok pa su ga zamrzli u vise porcija, jer je on daleko pa ne moze da dolazi, pa ja pravim sama mi je kasnila 4 dana i prvih pola dana je bilo skoro crno (verovatno jer se krv zadrzala unutra), posle je krenulo normalne boje, ali vise nego uobicajeno. Inace sve to je cesta pojava nakon ET. Interesuje me folna kiselina, pijem je od aprila prosle godine skoro svaki dan. Pravila sam male pauze izmedju VTO sve se plasim da to nije mnogo. Zna li neko vise o tome? koliko dugo moze da se pije, i sa kolikim pauzma?
< Poruku je uredio Mali Makac -- 14.2.2013 12:49:08 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.2.2013 13:00:00
|
|
|
|
Ljubav81
|
Mene su zvali pre dva dana da mi kazu da suprug odradi spermokulturu a ja sve briseve i papa test posto smo to radili u decembru2012, a oni vaze 3 meseca i da im ne saljemo nego da ponesemo kada budemo isli na kontrolu 22.03. pred VTO.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.2.2013 10:23:19
|
|
|
|
lalojedac
|
gde ste zene? ja nisam imala internet,sve po starom,rade se analize,inace moja zaova je opet trudna ali ima visoku temperaturu, 38.5 i postoji opasnost da pobaci,bar sam tako čula od sveki,oni ništa ne pričaju,da li znate nešto što bi mogla da uradi,danima joj ne spada a ne pije ništa. eto 5 godina lečenja,pa je poveže neka baba i pstane tridna,ima sina od 2 godine i eto sad prirodno,kad hoće ono hoće,ja se ubi od lekova,bazalne,lh traka,i svacega i nece pa neće. šta ćemo,dace Bog i mi da se zaradujemo!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.2.2013 11:32:59
|
|
|
|
alex88
|
cao lalo,neka proba febricit ali najbolje da ode kod lekara,on ce joj najbolje pomoci.pocela sam da pijem kontracepciju,juce mi je bilo bas lose,ceo dan me gusilo,e sad neznam dal je od tableta ili vremena
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.2.2013 11:41:40
|
|
|
|
jela 76
|
Lalo, kad hoće - hoće, al'' mi moramo na ''''teži'''' način. Alex, vreme je odvratno, ali ne isključuj sporedne efekte mikroginona. Mene je glava raturala, kad sam ga ranije pila. Od ponedeljka počinjem sa prvom kutijom kontracepcije, pa druga posle 7 dana, a 1.04. idemo na UZ. Treba da ponesemo moje briseve, papa nalaz i spermokulturu. I ja očekujem glavobolje i još svašta! Bitno da je počelo!!!
< Poruku je uredio jela 76 -- 16.2.2013 11:46:01 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.2.2013 12:08:15
|
|
|
|
alex88
|
izdrzacemo sve samo da uspemo,ja 28marta idem na kontrolu,i meni su rekli da ponesem briseve i papu,za par dana cu zakazati kod dr da bi uzela upute,sve se ceka i zakazuje tako da moram na vreme to da odradim da bi stigli rezultati.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.2.2013 13:50:19
|
|
|
|
Ljubav81
|
Ja sam odradila briseve i suprug spermokulturu...cekamo sad da stignu rezultati...ja sam stigla do pola prve kutije i ne osecam nikakve simptome...samo pojacan apetit:)))
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.2.2013 13:53:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac gde ste zene? ja nisam imala internet,sve po starom,rade se analize,inace moja zaova je opet trudna ali ima visoku temperaturu, 38.5 i postoji opasnost da pobaci,bar sam tako čula od sveki,oni ništa ne pričaju,da li znate nešto što bi mogla da uradi,danima joj ne spada a ne pije ništa. eto 5 godina lečenja,pa je poveže neka baba i pstane tridna,ima sina od 2 godine i eto sad prirodno,kad hoće ono hoće,ja se ubi od lekova,bazalne,lh traka,i svacega i nece pa neće. šta ćemo,dace Bog i mi da se zaradujemo! Kako misliš poveže?
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.2.2013 14:19:23
|
|
|
|
Ana RR
|
A zašto ne popije febricet? Ja sam bila bolesna na početku trudnoće i pila sam febricet za temperaturu (po preporuci lekara, naravno).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.2.2013 19:25:06
|
|
|
|
nata11
|
Pa nece valjda da ceka da joj temperatura ode na 40 Lalo. Pitajte u apoteci. A kakvo je to povezivanje, sta ti to rade
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.2.2013 20:07:31
|
|
|
|
Maslacak15
|
Rekoh ti vec Lalo a i da ponovim ovde, mislim da je mnogo stetnije za trudnocu da temepratura dodje na primer na 39,5 ili 40 ngo da se popije al al ajde njen je izbor,,, Ljubav 81 a sto si opterecena zbog visokog AMH? Pa treba da se radujes . To samo znaci da je rezerva preostalih jajnih celija ogromna. Tacno, kad je visok moze biti znak policisticnih jajnika ali i kod njih nije negativna stvar. Zene sa policisticnim jajnicima imaju veliku rezervu i dugo mogu da zatrudne. Cak se kod njih desava da spontano, sa godinama nivo androgena padne ( koji su cesto uzrok sindroma) i da onda ostaju prirodno trudne bez lekarske pomoci. Ne znam nista o vasim drugim rezultatima, koliko se lecite i kako ste stigli do VTO ali zbog visokog AMH ne treba uopste da se sekiras. Trebalo bi super da odgovoris na stimulaciju Pozdravljam te.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.2.2013 20:11:06
|
|
|
|
MamaJaca
|
I ja sam cula za to. Odes kod te neke babe (u narodu ima i drugih izraza za to) koja ti valjda nesto obmota oko stomaka(Lala ce to verovatno bolje opisati), isprica te neke reci i ti ides kuci. I posle ostanes trudan (naravno od muckanja umedjuvremenu ). Ja znam par koji je imao jedno dete, jedno je u medjuvremenu bilo stradalo u saobracajci, bili pred razvodom, majka nikako da preboli, otac nasao drugu. Na nagovaranje roditelja otisli tako kod neke, ona je "podvezala", i odmah posle ostala trudna i rodila blizance!!!! Sta sa cim ima veze, pojma nemam, al najvaznije da su ipak decica dosla na ovaj svet
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.2.2013 8:14:45
|
|
|
|
lalojedac
|
bolje je,pala joj je T,ali sad joj je sin bolestan a mali je,pa ne znam kako ce,hvala vam na savetima. sto se tice tog podvezivanja,isle smo zajedno,ali ona je tog dana zatrudnela a ja cekam evo jos...znaci,lezis na podu,savijene noge,i zena ti preko stomaka trazi matericu i namesta je ako ima potrebe,tj.ako je zavaljena,bukvalno pritiska,gura,tako to i onda ti stomak obmota zavojem,ne skidas to 5 dana i imas odnose svaki dan,s tim sto je zaova imala odnose vise puta na dan! ona je zaista taj dan zatrudnela i rodila sina a eto,meni nije poslo za rukom,e sad,da li je od toga ili ne,ne znam. mada je njoj i dr rekla da najverovatnije jeste,jer joj je materica zalepljena za kicmu a tad joj je bila u normalnom polozaju!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.2.2013 15:14:21
|
|
|
|
Ljubav81
|
Stigli nam brisevi i spermokultura, sve je ok i te nalaze nosimo 22.03. Laknulo mi je jer smo dugo vukli eserihiju....:)))
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.2.2013 17:39:07
|
|
|
|
alex88
|
za rezultate,i mene brine esherihija imala sam je pre par meseci,a suprug pre godinu dana,nadam se najboljem,a i imacemo vremena da je izlecimo ako je nedaj boze imamo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.2.2013 17:44:01
|
|
|
|
mirjanam
|
cao devojke!evo da se javim,bila danas u le.nisam dobila nikakvu terapiju zbog AMH koji je veci od 9,plase se da ne bude hiperstimulacija nego da se javim treceg dc i tada krecem sa bockanjem.sada bih zamolila one koje su vec bile da mi posalju brojeve telefona za smestaj.mi gledali neki stan do bolnice i nikakav je pa da ne lutamo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.2.2013 19:14:37
|
|
|
|
Ljubav81
|
Alex, bolje da sto pre uradite da budete mirni...mi smo par meseci lecili eserihiju Mirjanam, jel si kod njih radila amh na licu mesta ili su ti trazili ranije da ga odradis?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?