Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.2.2013 16:35:03
|
|
|
|
Ljubav81
|
Ivanicasale..i mi smo isto u aprilu, pijem mikroginon do 28.03. i mi imamo isti problem, ja muku mucum godinama sa policisticnim jajnicima....i nama je prvi put da radimo vto....pozzz i srecno...druzicemo se
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.2.2013 19:13:11
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: alex88 dobrodosla ivanicesale i puno srece ti zelim. Hvala svima.Ljubav81 koliko dugo pijes mikroginor?Mi kad smo bili u le. bio je samo ginekolog i nije mi radeo uz,samo pogledao dokumentaciju i to je to.Ja imam neku produzenu semu pijem dve kutije Mikroginora...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.2.2013 20:03:23
|
|
|
|
Dana 72
|
POZDRAV SVIMA , DOBRO DOSLE i SRETNO
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.2.2013 20:52:56
|
|
|
|
alex88
|
ivanicasale i ja pijem dve kutije mikroginona,za neki dan zavrsavam prvu kutiju,28marta idem na kontrolu. IZVORNA PORUKA: ivanicasale IZVORNA PORUKA: alex88 dobrodosla ivanicesale i puno srece ti zelim. Hvala svima.Ljubav81 koliko dugo pijes mikroginor?Mi kad smo bili u le. bio je samo ginekolog i nije mi radeo uz,samo pogledao dokumentaciju i to je to.Ja imam neku produzenu semu pijem dve kutije Mikroginora...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 9:27:27
|
|
|
|
Ljubav81
|
Ivanicasale, ni meni nisu radili ultrazvuk kada sam bila 1.put, ja isto imam terapiju 2 meseca mikroginona, 28.03. idem na kontrolu i ultrazvuk:)))
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 9:44:25
|
|
|
|
daca77
|
Ja imam zakazane konsultacije sl.utorka i bas razmisljam kada ce mi zakazati VTO. Ne znam koliko se ceka...volela bih da to zavrsim juna meseca.
< Poruku je uredio daca77 -- 27.2.2013 9:47:19 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 10:22:06
|
|
|
|
Ljubav81
|
Daco, mi smo bili na konsultacijama sredinom novembra 2012...i evo radimo u prvoj polovini aprila...srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 10:39:34
|
|
|
|
daca77
|
Ljubav81, izgleda da se stvorila guzva...zelim ti puno srece
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 11:52:10
|
|
|
|
ivanicasale
|
ljubav81 i alex88 super sto cemo biti zajedno u le,verovatno da ce u isto vreme da nam rade vto!Kako podnosite Mikroginor?Ja nemam neku promenu veliku,ponekad me malo zivci drmaju i pocele mi bubuljice malo po licu kao kad treba da dobijem.Bice ovo ludo prolece u le i nadam se dosta uspesnih trudnoca.Ljubav81 da li si ostajala trudna do sada i koliko se lecite?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 11:58:01
|
|
|
|
ivanicasale
|
ljubav81 i alex88 super druzicemo se u le,verovatno ce u isto vreme da nam rade vto.Da li imate neke promene od kako pijete Mikroginor?Meni malo bubuljice izlaze kao kad treba da dobijem?Bice ovo ludo prolece u le i nadam se puno uspesnih oplodnji.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 13:51:48
|
|
|
|
alex88
|
izlaze i meni,svaki drugi,treci dan po jedna kao da cu da dobijem,nisam primetila previse pojacan apetit ali sam se ugojila par kila,inace ga super podnosim,druzicemo se nadam se,bice nam tako lakse i lepse
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 13:55:20
|
|
|
|
alex88
|
da dodam odkad pijem mikroginon bolje spavam,ranije nisam mogla po celu noc zaspati.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 14:48:16
|
|
|
|
Ljubav81
|
Ljudi...ja nemam ama bas nikakve simptome...pitam se da li je to taj lek..???Jel je kutija plavo-bela?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 15:09:13
|
|
|
|
Dana 72
|
Cao Daco. Ja sam bila na konsultacijama krajem Januara i Dr.Stojkov. mi je rekao ako prikupim sve nalaze ( i ako budu svi o.k) do kraja Febr. da nam ja VTO u Junu. Danas sam bila kod endokrin. to mi ja bio zadnji nalaz , i cekam da mi docu rezultati od histero. koju sam radila 23.02.u bolnici ( zato nisam odmah dobila rezultate) to su mi rekli da je u redu al naravno moram imati i pismeno. Kod stitne mi je "malo" umanjena funkcija pa mi je danas propiso tablet Thyrex da pijem pola dnevno i kapsule Thyrim jednu dnevno. Nadam se da ce mi za dan-dva stici nalazi od histero. pa da ih saljem . I ja jedva cekam da dobijem termin. Pozdrav SVIMA
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 15:57:34
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: Ljubav81 Ljudi...ja nemam ama bas nikakve simptome...pitam se da li je to taj lek..???Jel je kutija plavo-bela? Ljubav81 jeste plavo-bela kutija.Jos bolje ako ih nemas.Alex88 Ja ne dodajem kilazu ali iz principa jedem 2x dnevno(za svaki slucaj)A sa spavanjem nikad nisam imala problem.Druzicemo se.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.2.2013 17:25:15
|
|
|
|
alex88
|
takodje jedem 2x dnevno kao i pre,svaka zena je prica za sebe,al dobro samo da sve bude kako treba a kg su nebitni.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 9:11:14
|
|
|
|
mischovi
|
Pozdrav drugari, Čula sam se sa sestrom iz Speba pa mi je rekla da računam da između 11.04.-14.04. računam da treba da sam dole jedno 20-tak dana... Imam tremu ali dobro i to će proći... Trebao bi mi smeštaj u tom periodu pa ko ima neki kontakt neka mi pošalje na private... Unapred hvala... Držim svima fige... Biće ovo lepo proleće
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 12:10:10
|
|
|
|
masa81
|
Dobrodosla Ivanicasale! I meni trebaju informacije za smestaj jer sam i ja u ekipi za april. Inace sam juce popila prvu kutiju mikroginona, napokon. Od 7-og marta krecem sa drugom. Alex, ti bese pijes gluformin?? Jel jedes slatkise??
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 12:45:23
|
|
|
|
jela 76
|
Deco, pijem prvu kutiju mikroginona, na pola sam, ubiše me živci, i izuzetno bolne grudi. Nemam apetit uopšte, što je super. I ja sam za drugu polovinu aprila!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 13:03:07
|
|
|
|
alex88
|
jedem sve normalno pa i slatkise,pitala sam endokrinologa da li trebam da menjam ishranu rekao je nema potrebe,prvih mesec dana i nisam bas jela slatkise jer mi je bilo strasno muka,mada u principu bilo mi je muka od svega,sad sam navikla i nemam mucnine. IZVORNA PORUKA: masa81 Dobrodosla Ivanicasale! I meni trebaju informacije za smestaj jer sam i ja u ekipi za april. Inace sam juce popila prvu kutiju mikroginona, napokon. Od 7-og marta krecem sa drugom. Alex, ti bese pijes gluformin?? Jel jedes slatkise??
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 13:20:26
|
|
|
|
daca77
|
A koliko tableta dnevno Mikroginona, pijete? Ja pila prosle god.po 2 dnevno i nisam imala nikakve tegobe.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 13:58:44
|
|
|
|
alex88
|
jednu dnevno pijem,a zasto si ti pila po dve?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 14:04:08
|
|
|
|
daca77
|
Kada mi se pojavila vodena cista, usled nepucanja folikula u vreme O, dr mi je propisao tu dozu, alex.
< Poruku je uredio daca77 -- 28.2.2013 14:05:52 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 19:17:49
|
|
|
|
maka...
|
Devojke moze pomoc?Prestala sam 25. da pijem mikroginon i jos nemam a treceg dana treba da odem u le po stimulaciju.Posle koliko dana treba da se pojavi vestica ,znam da je kod svake drugacije a ja ih pijem prvi put u zivotu?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 19:39:57
|
|
|
|
alex88
|
mako ja za par dana zavrsavam prvu kutiju tako da nemam iskustvo,u upustvu pise da po prestanku uzimanja tableta menstruacija dolazi 2-3 dana,ne brini dobices.srecno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?