|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
25.2.2013 11:39:14   
Sladjic
Cao drutvo!
Evo i mene ja sam od danas sa vama!
Cekam na rzgovor sa dr Stojkovicem pa polako ako Bog da da uplovim u vode vantjelesne oplodnje i dodjem do moje 3god ocekivane user posted image svima vama pa i sebi zelim puno srece! user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1326
25.2.2013 12:14:15   
Sladjic
vi koji ste aktivni,ako ste raspolozeni da me zatrazite za prijatelja,jer ja se ne snalazim ovdje bas najbolje,nisam sigurna i da vi vidite ovo sto sam napisala,tako da vas molim za pomoc!!!malo sam user posted image hvala vam unapred svima!

(odgovor članu Sladjic)
Direktna veza do poruke: 1327
25.2.2013 12:22:33   
Ljubav81
Sladjic, dobrodosla...zelim ti isto sto i sebiuser posted image ...

Devojke....meni nista nisu rekli vezano za to kada bi trebalo da ostanemo dole, a vidim da vi otprilike to znate...ja mikroginon pijem do 28.03 a na kontrolu idem 22.03. kada bi onda otprilike trebalo da ostanemo u Le?
Ima li nekoga ko tih dana isto ide?

(odgovor članu Sladjic)
Direktna veza do poruke: 1328
25.2.2013 12:32:26   
alex88
sladic dobro dosla,koji problem imate?ljubav ja sam pitala sestru kada sam zvala za semu kontracepcije,pijem kontracepciju do 3aprila,28marta kontrola,oko 11 sam dole.

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1329
25.2.2013 12:38:53   
Ljubav81
Alex hvala...to bi onda otprilike znacilo da bi ja bila dole od 05.04. na primer....nisam ocekivala tako rano....super...jel ti tamo od 11.04. ostajes do kraja???

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1330
25.2.2013 14:50:38   
Sladjic
Problem je kod supruga,mali broj spermatozoida,tako da su nam svi preporucili da idemo na vto.Iskreno se nadam da ce nam biti dobro sve.Nas plan je da idemo u Spebo,ali imamo jos neke rezultate da zavrsimo ovdje u Svedskoj,pa polako da krenemo dolje.Ovamo je to sve skroz besplatno ali malo se ceka,tako da cemo vidjeti sta cemo.Malo se plasim...
Inace ovdje zene koje uopste nemogu da imaju decu i zene koje imaju tumor matericu,ovdje presadjuju matericu,mislim da je to jedina drzava koja to radi,veoma su uspjesni,ali i malo spori,a meni se zuuuuuuurrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
Hvala vam na iskrenim zeljama!
Ja sam isto medicinska sestra ali ipak se plasim...
Zene srecno vam svima...uh jedva cekam da dodjem u KG uzeljela sam se,inace sam iz CG a muz iz KG tako da se ne cudite ijekavici!
Samo naprijed!!! user posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1331
25.2.2013 15:22:22   
Ljubav81
I ja sam iz Kragujevca Sladjicuser posted image

(odgovor članu Sladjic)
Direktna veza do poruke: 1332
25.2.2013 16:28:50   
alex88
do kraja,do 25 ce biti oplodnja
IZVORNA PORUKA: Ljubav81

Alex hvala...to bi onda otprilike znacilo da bi ja bila dole od 05.04. na primer....nisam ocekivala tako rano....super...jel ti tamo od 11.04. ostajes do kraja???

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1333
25.2.2013 16:34:29   
alex88
sladjic ne plasi se samo budi pozitivna,verujem kako ti je,kad sam prvi put isla na konsultaciju za vto u bg toliko me bilo strah da sam htela da odustanem,to je valjda normalno,imala sam tremu kad smo isli i u leskovac ali mnogo manje iako sam znala sta me ceka noc pre polaska nisam spavala,za sad sam opustena,volela bi da takva ostanem do kraja.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1334
25.2.2013 20:04:57   
natanik
alex samo napred ja jedva cekam da do toga dodje i maj mi je daleko samo opustena pa da uskoro postanes srecna debeljuskastauser posted image sladjic dobrodosla i ja i suprug imamo isti problem al je stojkovic toliko pozitivan da mi je upola lakse kad sam otisla kod njih i resila da konacno stavim tacku na ovaj pakao!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1335
25.2.2013 20:36:58   
Mirjanče
pozzzzzzz drage moje user posted image Lalpjedac ne znam kako da odgovorim na pp u vezi stana jer ovo mi je prvi put na nekom forumu...Inace kada sam citala cene stanova u Le zaprepastila sam se...bas vlada zdrasveni turizam..Dati 1500 din dnevno je mnogo a i previse jer ostajem dole ceo mesec.PA TO izadje kao stan u centru BG !! Ja sam inace nasla stan po veoma pvoljnoj ceni prekojednog prijatelja koji ima sestru dole i izdace nam ceo sprat..sve ove cene kad sam gledala na netu htela sam da slogiramuser posted image

(odgovor članu natanik)
Direktna veza do poruke: 1336
25.2.2013 20:47:36   
razdragana

IZVORNA PORUKA: lalojedac

mirjance srecno!!!! jel moze nesto vise o stanu,cena,kakav je i tako to. mi planiramo isto tako da uzmemo ceo stan i da budemo do bete dole.

lalo pustila sam ti pp u vezi stana.srecno

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1337
25.2.2013 20:54:16   
lalojedac
sladjic dobrodosla i puno srece...mirjance i ja sam slognula...
e devojke imam par pitanja,vecina nalaza je gotova i sve je super ono sto me buni je progesteron koji je 6.16 a 24dc je,ondarubella virus gde pise da imam 38.80aref.vrednost je manja od 10????anapapanikolau mi pise neka druga grupa inflamatornog tipa????
sutra im saljem faksomove rezultate a kad dodje vestica 2 dc radim hormone i treba da radim antimulerian a ne znam kad se on radi?
e sad jos nesto spermatozoidna antitela su mi 47.5 iliti pozitivna,sta to znaciamuz i ja smo ista krvna grupa,nulta pozitivna...pozdrav devojke i tumacite mi ovo please...

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1338
25.2.2013 23:12:28   
Mirjanče
Lalojedac....evo ovako..kolko se a razumem od prosle vto user posted image antispermatozoidna antitela su ti dobra..lece se preko 60. papa test ti je odličan..progesteron mislim takodje ( nemam moje rezlutate u leskovcu su )..ali rubeola ti je pozitivna..to ti jedino nije dobro i moraces to da ponovis...ispada kao da sad imas boginje..meni se to desilo dva puta kao i jos nekim devojkama koje poznajem koje su radile analize..ja sam ponovila rezlutat na Torlkaku u Bg jer su oni jedini merodavni...to je greska do zavoda koji ti je radio ..ne brini...ja sam isla preko fondas i morala sam da ponovim rez jer ne bi prosla komisiju. Pitaj njih u le dal da ponavljas ili sta.Hormoni se svi rade 2..3 dan ciklusa kao i AMH hormomuser posted image Nadam se da sam ti bila od pomoci user posted image

Direktna veza do poruke: 1339
26.2.2013 9:19:21   
masa81
Dobrodosla Sladjic!! user posted image
Ljubav, ti i ja smo u prici dan razlike. Ti pijes mikroginon do 28.marta, ja do 27. ja sam pitala sestru sta i kako da planiram da bih znala kad da pisem odmor. Ona mi je rekla da bi otprilike ET trebalo da mi rade oko 11.aprila. Ja racunam da bi onda trebalo da budem dole oko 5.aprila pa se i ti slicno tome orjentisi. Uostalom, zovi ih i pitaj, objasnice ti sve, sigurna sam. Lalo, tebi sam htela da kazem da ne panicis. To sto ti je rubella pozitivna moze samo da znaci da imas virus u sebi, zato se radi Igg i Igm. Sve te viruse radis Igg, ukoliko su pozitivni uradis i Igm. Znaci, ako je negativan Igm nema razloga za brigu. I da, sto se tice AMH hormona, meni je Stojkovic rekao da ga uradim 5-og dana ciklusa tako da mislim da je najbolje da ih pozoves i pitas da li mozes bilo kog dana ili nesto odredjeno. Ostale devojke, jeste li ok?? Kako podnosite terapiju?? Jel se neka bocka?? Ja zavrsavam prvu kutiju mikroginona i od glavobolje i mucnine hocu da poludim. user posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1340
26.2.2013 10:30:12   
mala_82
IZVORNA PORUKA: lalojedac

sladjic dobrodosla i puno srece...mirjance i ja sam slognula...
e devojke imam par pitanja,vecina nalaza je gotova i sve je super ono sto me buni je progesteron koji je 6.16 a 24dc je,ondarubella virus gde pise da imam 38.80aref.vrednost je manja od 10????anapapanikolau mi pise neka druga grupa inflamatornog tipa????
sutra im saljem faksomove rezultate a kad dodje vestica 2 dc radim hormone i treba da radim antimulerian a ne znam kad se on radi?
e sad jos nesto spermatozoidna antitela su mi 47.5 iliti pozitivna,sta to znaciamuz i ja smo ista krvna grupa,nulta pozitivna...pozdrav devojke i tumacite mi ovo please...

Lalo AMH radis 5 dana ciklusa, Rubelu ako si samo radila igg odi do laboratorije i pitaj ih dal rade rubelu igm i uradi i to tako je meni bilo za CMV, papa ti je dobar, a za antispermatozoidna najbolje da pitas ili njih ili tvog doktora

Direktna veza do poruke: 1341
26.2.2013 10:48:39   
Ljubav81
meni je Stojkovic rekao da AMH odradim obavezno 5.dana ciklusa...a sto se tice rubelle meni je igg bio pozitivan a igm negativan i to je super jer znaci da sam ih prelezala...tako su mi rekli...znaci ako je igg pozitivan mora da se odradi i igm obavezno i u odnosu na igm se tumaci nalaz...ja prekosutra zavrsavam 1.kutiju mikroginona....super ga podnosim, nemam ni glavobolje ni mucnine, ne osecam ama bas nista....ja jos nisam gledala nista za smestaj....pozzz za sve

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1342
26.2.2013 11:37:29   
mirjanam
razdragana mozes li i meni da pustis poruku za stan posto sam ja od 10 marta dole.
isto bih zamolila i druge koje su vec bile za stan.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 1343
26.2.2013 11:59:48   
Sladjic
Cao drustvo!
Ljubav drago mi je sto si iz KG,ja tamo dolazim ljeti i ponekad zimi,obozavam KG!
Natanik ja i ovdje idem redovno kod lekara i kazu nam da to nije nikakav problem i da je to vrloo lak slucaj,
tako da treba samo pozitivno i ja sam jutros pricala sa doktoricom i puno me smirila,a posto ja treba da smrsam jedno 6kg dala mi je ishranu,a muz ne sme da jede masno a o to obozava,ne sme morske plodove da jede i soju nikako,gazirano ovdje strogo zabranjuju.Ovdje ti sve opsirno objasnjavaju,a i ja znam dosta iz medicine tj ginekologije,malo teze znam na srpski te neke reci ali se snalazim.Natanik ne brinite,sve ce biti dobro,da samo znate kako ovamo pricaju za dr Stojkovica,kao da je "izum veka"...
Devojke samo pozitivno,ne vjerujte u bapske price,ja od toga ludim "ovaj ti napravio ovo,onaj ti napravio ono",to ne ostoji i nemojte da se zavaravate,ojacajte svoju vjeru u onoga koji nas je stvorio,i vjerujte u svoj MOZAK jer je on onaj koji nam radi ovako i onako!Ne dajte se,i ne zurite nigdje,znam da cete kao i ja reci "ide vreme",ali bolje da rodimo zdravu djecu,nego posle da se kajemo kad bude ovako i onnako.
Iskreno se nadam da vas nisam smorila.zelim da vam svima dam pozitivno energiju,ne zurite!Volite se ljudi,volite muzeve,zivite normalno,jer nista nemoze silom.Ne gasite ljubav!

ne trci za srecom,preskocit ces je,a ni jedan sekund se ne moze vratiti u nazad.
Svima nama ce se ostvariti ciljevi,hvala Bogu i MOZGU!
Saljem vam veliki pozdrav!

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 1344
26.2.2013 12:19:43   
daca77

IZVORNA PORUKA: Ljubav81

meni je Stojkovic rekao da AMH odradim obavezno 5.dana ciklusa...a sto se tice rubelle meni je igg bio pozitivan a igm negativan i to je super jer znaci da sam ih prelezala...tako su mi rekli...znaci ako je igg pozitivan mora da se odradi i igm obavezno i u odnosu na igm se tumaci nalaz...ja prekosutra zavrsavam 1.kutiju mikroginona....super ga podnosim, nemam ni glavobolje ni mucnine, ne osecam ama bas nista....ja jos nisam gledala nista za smestaj....pozzz za sve

A ja juce uradila AMH, 3dcuser posted image
Izgleda da su i oni nesto promenili, jer sam prosle god.AMH odradila sredinom ciklusa, kada sam bila u Le i rekli su mi da je moguce ovaj hormon raditi tokom celog ciklusa.

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1345
26.2.2013 14:36:37   
lalojedac
evo menezvali me iz Le da mi kazu da su nas pomerili za jun jer je sve puno a i moram papu da odradim opet,da koristim fitovag pa da ponovim test pa da im javim rezultat a ostalo je u perfektnom redu,a u aprilskom ciklusu da radim hormone i da im se javim za semu...malo sam tuzna ali bolje da se proveri taj test nego pred transfer da mi pravi pometnjuuser posted image ...nato onaj stancic ce mi onda trebati za jun...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1346
26.2.2013 15:02:06   
maka...
moze i meni broj telefona za smestaj.

Direktna veza do poruke: 1347
26.2.2013 15:38:08   
ivanicasale
user posted image neznam da li sam uspela da ovo dobro napisem ali ovo mi je prvi put na nekom forumu,i ja i mm se lecimo od steriliteta vec 5god.Imala sam jedan spontani pre 3god,i sada su resili da nas puste na vto.Mi isto idemo u leskovac,vto je zakazana za april,do 5.04 pijem Mikroginor a 28.03 se javljamo na uz i za dalju terapiju.Inace ja imam policisticne jajnike a mm smanjen broj i pokretljivos.(doduse to su mu uradili lekari u Bg,jer je pre njihovog lecenja rezultat bio zadovoljavajuci.Mene bi isto trebali brojevi telefona za smestaj.Hvala vam puno na pricama jer puno znace.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1348
26.2.2013 16:07:41   
alex88
dobrodosla ivanicesale i puno srece ti zelim.user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1349
26.2.2013 16:24:31   
mala_82
Dobrodosla Ivanicasale i puno uspeha u postupku user posted image
Lalo bas steta sto su te pomerili ali to je samo mesec dana razlike prodje to brzo

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here