Sladjic
|
Cao drustvo! Ljubav drago mi je sto si iz KG,ja tamo dolazim ljeti i ponekad zimi,obozavam KG! Natanik ja i ovdje idem redovno kod lekara i kazu nam da to nije nikakav problem i da je to vrloo lak slucaj, tako da treba samo pozitivno i ja sam jutros pricala sa doktoricom i puno me smirila,a posto ja treba da smrsam jedno 6kg dala mi je ishranu,a muz ne sme da jede masno a o to obozava,ne sme morske plodove da jede i soju nikako,gazirano ovdje strogo zabranjuju.Ovdje ti sve opsirno objasnjavaju,a i ja znam dosta iz medicine tj ginekologije,malo teze znam na srpski te neke reci ali se snalazim.Natanik ne brinite,sve ce biti dobro,da samo znate kako ovamo pricaju za dr Stojkovica,kao da je "izum veka"... Devojke samo pozitivno,ne vjerujte u bapske price,ja od toga ludim "ovaj ti napravio ovo,onaj ti napravio ono",to ne ostoji i nemojte da se zavaravate,ojacajte svoju vjeru u onoga koji nas je stvorio,i vjerujte u svoj MOZAK jer je on onaj koji nam radi ovako i onako!Ne dajte se,i ne zurite nigdje,znam da cete kao i ja reci "ide vreme",ali bolje da rodimo zdravu djecu,nego posle da se kajemo kad bude ovako i onnako. Iskreno se nadam da vas nisam smorila.zelim da vam svima dam pozitivno energiju,ne zurite!Volite se ljudi,volite muzeve,zivite normalno,jer nista nemoze silom.Ne gasite ljubav! ne trci za srecom,preskocit ces je,a ni jedan sekund se ne moze vratiti u nazad. Svima nama ce se ostvariti ciljevi,hvala Bogu i MOZGU! Saljem vam veliki pozdrav!
|