|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
22.2.2013 17:45:28   
maka...
natanik imas vremena do maja da zavrsis svu papirologiju za drzavni fond,njima je bitno da svi papiri stignu kod njih pre stimulacije.Ja sam im danas poslala zadnji uput tj. olk 12 a vec sam pocela sa diferelinom i jos tri dana pijem mikroginon.Ko moze da ide preko fonda neka bude uporan,sve moze da se zavrsi u roku.

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1301
22.2.2013 18:55:27   
natanik
maka meni su rekli kad u martu stigneuser posted image da se javim da krenem sa terapijom a vto zakazan za maj zbog toga se cimam da mi ne ode majski termin ali sad si me ohrabrila !mi mislili da idemo privatno o izbegnemo svo ovo nerviranje kad ono suprug ostade bez posla nesto nam se sve skupilo !hvala punooooouser posted image

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1302
22.2.2013 22:10:04   
razdragana

IZVORNA PORUKA: daca77

jelo, a kako kad krvarim da mi rade uz?

daco nema to nikakve veze sto krvaris jel ti kad dobijes ciklus ti treci dan ides kod njih na ulta zvuk i za terapiju i vadjenje hormona,inace kod njih se svu uz rade vaginalno i svim zenama rade kad su ciklusi zato nemo da se opterecujes time

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1303
22.2.2013 22:53:09   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: mirjanam

i sa tolikim amh imala si blagu hiperstimulaciju?!
kao sto rece svaka zena je prica za sebe,niko nezna kako ce ko da odreaguje na terapiju. inace i ja imam problem sa endometrijumom rekose da ce i za to neki lek da mi daju.kad pocnjes ti sa mikroginonom,maja ponovo idete jel da?

Ma da, sada razmisljam da trazim malo slabiju terapiju, sta cemi 13 jc. ako nema nicega za zamrzavanje???Videcu sa njima.I ja sam dobila terapiju za endometrijum, estrofen, recice ti oni gde da ga kupis . Nema ga nigde,apoteka u LE.ga narucuje samo zbog klinike.Mi smo zaboravili lekove u LE. pa sam morala da koristim neku zamenu jer ga ,kazem ti, nema nigde.Ustvari, mozda ga po vecim gradovima ima,proveri to. Krecem sa mikroginonom u martu sa ciklusom, negde oko 28.U maju smo dole,vi????

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 1304
22.2.2013 22:55:13   
nadjaa
Pardon, ESTROFEM!!!!!user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1305
23.2.2013 0:31:02   
mala_82
Nadja ti i ja cemo mozda bas u isto vreme i ja bi trebalo tad da pocnem sa mikroginonom user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1306
23.2.2013 0:38:50   
mala_82
Nemora da znaci da ce ti raditi uz meni na konsultacija nisu radili uz, tek kad sam usla u postupak vto kada sam otisla kod njih na dogovor tad sam radila uz i dali mi diferelin, i tog treceg dana nisam radila uz samo vadila krv, tako da nije kod svakog isto

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1307
23.2.2013 11:49:40   
mirjanam
pa ja pijem mikroginon do 2 marta i 3 dc idemo po terapiju,mislim da cemo od 10 marta da budemo stalno tamo.
a sto su tebi ukljucili terapiju tek 2 dc i sta si primala?i zanima me kad su ti dali stop injekciju,tj.kog dana ciklusa?izvini sto te gnjavim pitanjima ali bas sam radoznala.meni je i progesteron bio ispod granice 3 dc,neznam dali ce mi biti dovoljan utrogestan sto oni daju posle transfera.koliko si ti uzimala utrogestana dnevno?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1308
23.2.2013 12:42:38   
razdragana

IZVORNA PORUKA: nadjaa

Pardon, ESTROFEM!!!!!user posted image

nadjaa ja sam kupila i Le.estrofem i tada sam ga nasla u apoteci gde su mi oni rekli jel je trenutno nestasica tog leka potrazi u vecim apotekama trebalo bi da ga ima,pa mozes taj lek i da kupis i kad budes dole jel meni su dali da ga pijem nakon transvera,od kad bi ga ti pocela da pijes,meni je na dan stop nekcije bio 9,mada je mislim da nem pravila za endometrijum jel je zena radila vto i bio joj 8,5 i ostala trudna.

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1309
23.2.2013 13:37:11   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: mirjanam

pa ja pijem mikroginon do 2 marta i 3 dc idemo po terapiju,mislim da cemo od 10 marta da budemo stalno tamo.
a sto su tebi ukljucili terapiju tek 2 dc i sta si primala?i zanima me kad su ti dali stop injekciju,tj.kog dana ciklusa?izvini sto te gnjavim pitanjima ali bas sam radoznala.meni je i progesteron bio ispod granice 3 dc,neznam dali ce mi biti dovoljan utrogestan sto oni daju posle transfera.koliko si ti uzimala utrogestana dnevno?

Pa kazem ti, svaka zena je prica za sebe.Mi smo imali zakazano drugog dana ciklusa(znaci, nebitno subota, nedelja ,cim dobijem sutradan da sam u LE.).Radjen mi je UZ, dala sam krv za hormone ,dobila diferelin(od 2. dc.)i menopur(od 3.dc.)Otisli smo kuci i sedmog dana ciklusa smo ponovo dosli kada smo imali ponovo UZ, dali krv i posto sam ja odlicno odreagovala na terapiju(bilo je puno folikula) dva dana smo bili slobodni a onda nastavili sa skoro svakodnevnim pregledima. Sad pokusavam da se setim kada je bila aspiracija......ovako, ja sam dobila 2.11.,od 8.11. smo bili dole,transver mi je bio 19.11. znaci aspiracija 16.11. Mislim da je bas tako bilo.Utrogestan sam uzimala tri puta po jednu, ako je potrebno uzimaces po dve, ne brini recice ti oni.I ne gnjavis me ,pitaj sta god te zanima, znam kako je meni bilo kad sam ulazila u celu pricu.user posted image user posted image samo nemoj da se poistovecujes sa drugim zenama, ni terapija ni duzina terapije nije ista kod nijedne zene.Zato i jesmo na UZ. skoro svakog dana.user posted image user posted image

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 1310
23.2.2013 13:39:15   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: mala_82

Nadja ti i ja cemo mozda bas u isto vreme i ja bi trebalo tad da pocnem sa mikroginonom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1311
23.2.2013 17:55:21   
hrabradevojka
Drage zene,posto sam i ja pre sest meseci prosla isto sto i vi,potpuno razumem strah,iscekivanje,uzbudjenje...Samo zelim da vam pozelim puno strpljenja,pozitivne energije-to je najvaznije od svega,optimizma i vere da cete uspeti,jer cete tako zaista uspeti! Nikakva posebna ishrana,ni vitamini ne mogu pomoci verujte mi da sve to ide iz glave.Ja sam mnogo lose podnela aspiraciju jajnih celija,imala sam jaku hiperstimulaciju,puno vode mi se iz jajnika razlilo u stomak,izvukli su mi,peti dan od aspiracije 1l vode iz stomaka i tek onda mi vratili dve bebe,tj.dve blastociste,i nisam mogla nista da jedem,non-stop sam povracala i imala proliv jedno 10 dana nakon transfera,a tako sam planirala da se hranim zdravo,spremila sam med,revitu,jogurt,mleko...sve sto treba zatim sam cula da je ananas fenomenalan za zacece,al dzaba,ja se nisam odvajala od wc solje i imala sam velike bolove u besici...Ipak sam verovala u uspeh i Bogu hvala 13-og dana od transfera moja beta je bila 303!Kad mi je suprug rekao rezultat testa,nisam mu verovala,odmah sam zvala labaratoriju da proverim,od prevelikog uzbudjenja pocela sam da vristim!Iako sam verovala u vto i u sebe sto je najbitnije,potvrda trudnoce je najlepsi dan u mom zivotu...To je za mene nezaboravno iskustvo,u koje sam usla potpuno rastereceno i opusteno od prvog dana.Smestaj mi je bio extra,blizu bolnice,po povoljnoj ceni,gazde su predobri ljudi,kuca je cista i uredna i prelepa,mislim da smo platili 10 eura dnevno ili 15e.ali je bila uzivancija,kao na letovanju;)bila je rostiljijada i mi smo svako vece izlazili po kafanama i lumpovali... Nedajte se zene i verujte mi-uspecete! Saljem vam puno pozitivne energije i mislim na sve vas...Nadam se da ce nekog od vas moje iskustvo makar malo ohrabriti...

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1312
23.2.2013 20:23:43   
mischovi
Super priča i super što si je napisala!!! Čitam ovaj forum mesecima i skoro da me je obeshrabrilo to što je možda jedna priča bila pozitivna... Ja sam počela sa terapijom i u aprilu očekujemo VTO.... user posted image Još jednom hvala što si pisala baš mi je, mogu reći i NAM JE falila happy storyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hrabradevojka)
Direktna veza do poruke: 1313
23.2.2013 21:43:16   
lalojedac
hrabra devojko pre svega ti cestitam na trudnoci a onda ti veliko hvala na ovoj lepoj prici i na pozitivi koju si mi unela...ja nekako verujem da cemo uspeti i nadam se,kao i ljudi oko mene,sto je naravno kod svih isto i to je i normalno i jako bi volela da nam svima uspe i da rodimo zdrave bebeuser posted image
hvala ti,meni licno znaci ovo tvoje iskustvo i sto ti kazes sve je iz glave,treba jesti vitamine i pravilnu ishranu ali to treba raditi redovno a ne samo u vto prici,ja inace pazim da unesem vitamine tako da cu i nastaviti,e sad sto se tice fizickog rada,e tu smatram da treba jako paziti,ja pomeram krevete da bi usisala a to nikako necu raditi posle transfera...
devojke puno sreceuser posted image

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1314
24.2.2013 3:34:34   
Mirjanče
Drage moje zenice...evo i mene da se javim..dugo me nije bilo..jer ruku na srce bas izbegavam da idem na forume..jer procitam puno iskustava i ba se istrpujemuser posted image Ja uveliko pijem mikroginon..dr mi je dao semu posle histeroskopije u le..29 marta imam kontrolni uz i ako sve bude ok rekao je da planiramo oko 10 aprila da smo dole da krecem sa stimulacijom.Jedno me brine, jos me niko sa klinike nije zvao da mi kaze da ponesem nove briseve i sta vec treba za 29 mart..a citam ovde da su trazili..mozda zato sto sam ja sad radila za histeoskopiju kod njih cerv i vag i sve je bilo ok.. user posted image Vidim da nas ima dostau aprilu i jako se radujem da ce mo se druziti..jA SAM nasla stan u le za ceo mesec od 10 aprila-..necu se vracati za Bg ...dole cu sacekati i betu-. Inace ja sam vam pisala da mi je ovo druga vto ..prva u nar frontu prosle god neuspesna i vidim d ase dosta pise o hiperstimulaciji koju sam i ja imala a AMH hormon mi je 2.5 bio..raspaadala sam se od bolova ..pa se bojim da mi opet ne bude isto a iskreno smucila mi se tad i tA surutka i sve ostalo. Da jos netso sam htela da vam kazem..ja ovu vto radim o trosku fonda i sve sam analize uradila na upute osim amh.I zato mi nije jasno zasto tolike pare dajete na analize kada sve mozete da uradite na upute i nista da vas ne kosta..pokupite sve upute od dr odjednom i krenete da radite.Poooooozzzz svim zenicama jos jednom..divne ste user posted image i samo hrabroooooooooooo

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1315
24.2.2013 3:37:59   
Mirjanče
Hrabra devojko Hvala od srca na ovako divnoj podrsciuser posted image Meni mnogo znaci kao i svim zenicama...divnaa siiuser posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1316
24.2.2013 10:05:42   
jela 76
Mirjanče user posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1317
24.2.2013 12:13:55   
nadjaa
E,napokon lepih vesti. Cestitam hrabradevojko, neka ti je laka i skolska trudnoca user posted image user posted image Mirjance, samo napred,srecno u aprilu.Nalaz briseva vazi tri meseca pa ti zato nisu rekli da ih ponovis. Ja se nekako bas obradujem pozitivnim betama, to mi nekako dodje kao vetar u ledja i gura me napred, a znam i da je sa vama tako pa da podelim nesto sa vama.Kada smo mi bili u LE.,bio je jos jedan par iz naseg grada ali se nismo nijednom sreli(po autu NG. registracije smo to provalili), elem, kad sam ja radila betu cura iz laba mi je rekla da je zena koja je VTO radila u LE sat vremena bila pre mene, beta je bila oko100. Juce odem kod drugarice na kaficu(na poslu)i naidje njen suprug (sve se desava u apoteci, dosao po neke lekove)i kroz pricu ja skontam da su to oni. Uglavnom, sve je OK. trudnoca fino napreduje, rekli su joj da do cetvrtog meseca miruje. To im je bila treca VTO,dve radili u BG.Eto da vas malo podignem, rekoh ja ,ovo ce biti godina VTO beba!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1318
24.2.2013 12:48:05   
alex88
Mirjance bicemo zajedno u leskovcu,mozda dan razlike,ja sam oko 11aprila dole.Hrabradevojko cestitam na trudnoci i hvala sto si napisala pricu i ohrabrila nas.user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1319
24.2.2013 17:40:20   
Mirjanče
Alex88 ..bas se radujem..znaci u istom terminu smo dole..user posted image Meni je zakaz taj kontrolni uz i da smo dole 29 marta..pa ako je sve oki da planiramo oko 10..tako pise na ovoj semiuser posted image Bego se zene nerviram..nisu bas azurni..tako su me zvali pred histeroskopiju i rekli dva dana samo ranije da spremim nalaz cerv i vag brisa..i krvnu sliku..zamislite dva dana pred !! a imam nalaze bakterija clamidija..miko..ureaplazma od oktobra..pa cu ovih dana da zakazem to i ponovim rezlutat..da mi ne bi opet dva dana ranije javili da spremimuser posted image Razumem ja da je guzva i sve..ali nisu bas organizovani najbolje

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1320
24.2.2013 18:54:16   
nadjaa
Mirjance, vag.i cer. bris kao i spermokultura ti vazi tri meseca ovo ostalo godinu dana .Ako suprug nije odradio to neka zavrsi i to je touser posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1321
24.2.2013 19:51:08   
17 joka
Hrabra  devojko  Cestitamuser posted image user posted image   uzivaj  u  trudnoci

svim    hrabrim  i  istrajnim   zenama    zelim  puno  srece  i  uspeha 
da  na  ovoj  temi  sto  pre  bude  punouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1322
24.2.2013 22:10:21   
lalojedac
mirjance srecno!!!! jel moze nesto vise o stanu,cena,kakav je i tako to. mi planiramo isto tako da uzmemo ceo stan i da budemo do bete dole.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1323
25.2.2013 9:44:17   
nata11
Lalo evo ja cu kao rodjena Leskovcanka da ti pustim pp sa cenama stana i ostalim cisto da se ne opeces user posted image Srecno devojke.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1324
25.2.2013 9:53:14   
alex88
nato ako ti nije problem pusti i meni brojeve i cene stanova,hvala.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here