|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
20.2.2013 23:09:10   
mala_82
Daco rade oni do 20h ali ti je najbolje da zoves izmedju 16-17h
Ja sam platila analize prosle godine oko 35.000,00 dinara onda me je vto kostala 321.000,00 bez smestaja hrane a bogme krkala sam user posted image i svih dodatnih analiza na klinici(sa svim tim mislim da me je izaslo oko 4000 eura) plus kasnije femibion i progesteron, a femibion je najjeftiniji kod njih na klinici.

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1276
21.2.2013 13:00:06   
natanik
zene eto mene posle duzeg vremena vto mi je zakazan za maj medjutim suprug je ostao bez posla pa smo predali papire za vto o trosku drzave !dal cu uspeti da zadrzim majski termin videcemo!recite mi dal vam je hormon t-3 bio neophodan za drugostepenu komisiju - naravno ko je imao iskustva sa tim!i dali su vam hormoni potrebni za vto radjeni u istom ciklusu kod nas u bolnici nisu imali reagens ya lh pa sam to radila istog dana(drugog( u sledecem ciklusu!pozzzz user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1277
21.2.2013 13:06:01   
alex88
natalik zao mi je sto ti je suprug ostao bez posla,mislim da nema veze sto nije isti ciklus bitno je da je radjeno drugog dana,srecno i da se uklopis u maj.

(odgovor članu natanik)
Direktna veza do poruke: 1278
21.2.2013 15:51:05   
lalojedac
natanik i ja sam u maju,nadam se da cemo se druziti!!! ja danas vadila krv za deo analiza,pa mi se tamo slosilo,pa sou,sta cu,desava se. Kazite mi za progesteron,ja sam ga uradila a 24dc mi je,ali u Spebu su mi rekli da ne moram 22dc,da je vazno samo da odradim 3dc,da li moze? i za inhibin su mi rekli da mi ne treba? javljam rezultate,samo da su dobri! bas 2 godine nisam vadila krv,mozda mi se zato slosilo,ali me zanima hormonski status. poz

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1279
21.2.2013 18:09:08   
mischovi
Pozdrav drugari! Evo da se javim sada kada su nam zakazali VTO za april. Počeli smo sa microgynonom 18.02. i piću ga 2 meseca. 26.03. treba da odemo u Leskovac na UZ a u međuvremenu, ja treba da izvadim briseve i papu. Da li neko može da mi kaže šta nas čeka posle 26.03? Nisam se baš snašla kada sam pričala sa sestrom telefonom pa je nisam ni pitala šta posle... Nemam čak ni predstavu oko kog datuma treba da odemo na VTO... user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1280
21.2.2013 19:50:49   
natanik
hvala zenske na odgovoru lalo nadam se da cemo se videti i druziti da sto lakse prodjemo sve ja sam progesteron radila 21dc al kasnije sam ponavljala rezultate za TSH i reli mi da uopste nije bitno koji dan!

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1281
21.2.2013 20:33:12   
razdragana

IZVORNA PORUKA: mischovi

Pozdrav drugari! Evo da se javim sada kada su nam zakazali VTO za april. Počeli smo sa microgynonom 18.02. i piću ga 2 meseca. 26.03. treba da odemo u Leskovac na UZ a u međuvremenu, ja treba da izvadim briseve i papu. Da li neko može da mi kaže šta nas čeka posle 26.03? Nisam se baš snašla kada sam pričala sa sestrom telefonom pa je nisam ni pitala šta posle... Nemam čak ni predstavu oko kog datuma treba da odemo na VTO... user posted image

kad zavrsis mikroginon cekas da dobijes ciklus pa treceg dana ides na ultra zvuk i vadjenje hormona a od 7 dana ciklusa ostajete u Le.i dole ste do 15-tak dana,a u medjuvremenu kada odete na ultrazvuk dobices diferelin da se bockas u ruku opusti se i misli pozitivno.puno srece i uspeha,jel vam to prva vto?

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1282
21.2.2013 20:41:54   
Ljubav81
Mischovi, druzicemo se...i mi smo u aprilu...ni ja ne znam sta se tacno kad radi, nama je prva vto, ja pijem mikroginon do 28.03. a na kontrolu i uz idem 22.03:)))))

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 1283
21.2.2013 20:44:00   
Dani.kv
Razdragana jel po jednu ampulu svakog dana primas? U koje doba dana? Jel ruka il stomak?

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1284
21.2.2013 21:12:04   
mala_82
Natanik user posted image za maj polako se skupljamo i ja cu u maju ako Bog da
Lalo kakvi su rezultati?

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1285
21.2.2013 21:30:59   
razdragana

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Razdragana jel po jednu ampulu svakog dana primas? U koje doba dana? Jel ruka il stomak?

da svako vece od 18-19h i tako sve do stop nekcije malo peckaju nekcije ali nista strasno,u ruku.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1286
21.2.2013 22:21:52   
lalojedac
mala ne znam,zvace me iz laba kad zavrse,imam tremu,dace Bog da su super! javicu kad stignu..user posted image

Direktna veza do poruke: 1287
22.2.2013 1:06:54   
maka...
Danas mi je stigao nalaz TSH i sada je 1.2 jupiiiiiiiiiiiiiiiiii ,a varirao je izmedju 3,8 i 10,nastavicu da pijem eutirox da ostane u tim vrednostima.Citala sam da je mnogo bitno za vecu verovatnocu uspesnosti da bude izmedju 1 i 2,u Americi i jos nekim zemljama zenu nece da prime dok ne bude u toj granici jer sa njim mnogo dovode u pitanje spontane i neostvarene trudnoce,ne znam da li gresim,da li ima neko misljenje ili da zna da li je tako?

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1288
22.2.2013 7:29:55   
daca77
Ja sinoc konacno zakazala konsultacije za 05.03., ali jutros razmisljam da ce tada biti prisutna i user posted image , ako malo porani. Videcu za par dana, pa cu verovatno malo da pomerim termin.

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1289
22.2.2013 11:16:17   
jela 76
Ne pomeraj Daco termin!!! Njima ne smeta što imaš ciklus. I ja sam na konsultacijama imala menzis, pa ništa! Ionako te gleda samo vag. sondom.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1290
22.2.2013 11:29:29   
natanik
hvala puno pa da se u maju druzimo!mi treba da zovemo od ponedeljka da nam zakazu drugostepenu komisiju u nisu pa se javljam!pozdravuser posted image aleks 88 malo sam se pogubila jel si i ti za maj ?

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1291
22.2.2013 12:29:03   
daca77
jelo, a kako kad krvarim da mi rade uz?

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1292
22.2.2013 12:39:41   
alex88
natalik ja sam za april,oko 25 aprila ce biti oplodnja,a 28marta idem na kontrolu
IZVORNA PORUKA: natanik

hvala puno pa da se u maju druzimo!mi treba da zovemo od ponedeljka da nam zakazu drugostepenu komisiju u nisu pa se javljam!pozdravuser posted image aleks 88 malo sam se pogubila jel si i ti za maj ?

(odgovor članu natanik)
Direktna veza do poruke: 1293
22.2.2013 12:44:30   
nadjaa
Daco, ne brini ,kad budes krenula sa terapijom imas obavezni UZ drugog dana ciklusa, a to mu dodje isto. Maka, upravu si, ne samo na zapadu i kod nas je tako. Idealno je je da TSH bude manji od dva, mislim da vec sa vrednostima vecim od tri, vracaju dok se to ne sredi.Devojke,svaka zena je prica za sebe. Ja sam krenula sa bockanjem drugog dana ciklusa a neke zene krecu i par dana pre toga. Kad budete otisle na pregled koji su vam zakazali ,recice vam kada krecete. Jedino sto je isto za sve zene je da su od sedmog dana ciklusa u LE.

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1294
22.2.2013 13:00:26   
alex88
nadjo kad se ostane u le jer svaki drugi dan vade krv za hormone i rade vaginalni uz?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1295
22.2.2013 14:14:25   
mirjanam
Nadjo koliki ti je AMH i koliko si jc imala na aspiraciji i ja bi trebalo 3 dc da krenem sa terapijom.
daco ja kad sam bila prvi put na konsultacijama imala sam menzis i radili su mi vaginalni ultrazvuk mislim da preko stomaka ne rade uopste.

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1296
22.2.2013 14:16:44   
nadjaa
Da,oni procene koliko cesto je to potrebno. Ja sam poslednja tri dana pre aspiracije isla svakog dana jer mi je endometrijum bio tanak pa smo cekali da on malo zadeblja a pri tom su mi pratili da folikuli ne prerastu i kako sve to hormoni prate.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1297
22.2.2013 14:22:41   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: mirjanam

Nadjo koliki ti je AMH i koliko si jc imala na aspiraciji i ja bi trebalo 3 dc da krenem sa terapijom.
daco ja kad sam bila prvi put na konsultacijama imala sam menzis i radili su mi vaginalni ultrazvuk mislim da preko stomaka ne rade uopste.

Mirjanam, AMH mi je bio 1,5 i dobili smo 13 jc.ali nismo imali nista za zamrzavanje. Dobili smo tri osmocelijska embrioncica, kazu, extra kvaliteta, na zalost nista.

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 1298
22.2.2013 15:32:17   
mirjanam
i sa tolikim amh imala si blagu hiperstimulaciju?!
kao sto rece svaka zena je prica za sebe,niko nezna kako ce ko da odreaguje na terapiju. inace i ja imam problem sa endometrijumom rekose da ce i za to neki lek da mi daju.kad pocnjes ti sa mikroginonom,maja ponovo idete jel da?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1299
22.2.2013 16:56:23   
mischovi

IZVORNA PORUKA: razdragana

IZVORNA PORUKA: mischovi

kad zavrsis mikroginon cekas da dobijes ciklus pa treceg dana ides na ultra zvuk i vadjenje hormona a od 7 dana ciklusa ostajete u Le.i dole ste do 15-tak dana,a u medjuvremenu kada odete na ultrazvuk dobices diferelin da se bockas u ruku opusti se i misli pozitivno.puno srece i uspeha,jel vam to prva vto?

Da prva nam je user posted image I baš smo nestrpljivi.. ali ok... Za sada sve podnosimo dobro i baš se veselimo proleću.. Hvala na lepim željama i nadam se da ćemo se dreužiti na nekim veselijim forumima... user posted image

Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here