Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 19:12:27
|
|
|
|
alex88
|
u februaru se javljam kad dobijem,ali mi ovaj mesec kao za inat kasni,pa ce mi sledeci ciklus biti u martu,poslala sam im mejl pitala da li da se javim ovih dana kad dobijem ili sledeci ciklus,cekam odgovor,u aprilu sam na programu pa neznam koliko cu koristiti kontracepciju bolje da ih pitam za svaki slucaj.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 19:26:36
|
|
|
|
masa81
|
Neces verovati, ali slicno je i kod mene. I ja sam na programu u apriu i kad sam se cula sa njima rekli su mi da se javim kad dobijem u februaru. Posto znam da bi trebalo da dobijem krajem januara, pitala sam ih da li da se javim ako mi mozda bude kasnilo koji dan pa dobijem pocetkom februara?? Sestra mi je rekla da se javim ako dobijem pocetkom februara da pocnem sa lekovima i kao to nista ne menja , samo znaci " da cete uzimati produzenu terapiju lekovima."
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 19:31:45
|
|
|
|
alex88
|
isti slucaj ja trebala 26 i nisam,psiha je cudo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 19:45:13
|
|
|
|
nadjaa
|
Devojke, nista ne brinite. Njima je bitno da se javite sa ciklusom u februaru nebitno da li je to zakasnila iz januara.Nije dobro ako cekate ciklus ,recimo, krajen februara pa zakasni kao sada onda vas pomeraju za jedan mesec pa umesto da se odradi VTO u aprilu pomera se za maj. Tako da je to jos i dobro sto malo kasni sada.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 20:02:38
|
|
|
|
alex88
|
hvala nadja,i meni su odgovorili da se javim kad dobijem,nebitno sto mi kasni da ne brinem nista.Htela sam da vas pitam koje tablete za kontracepciju daju i kog dana ciklusa se piju,da bi znala da proverim da li ima ovde da se kupe jer sam trenutno u sloveniji?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 20:21:25
|
|
|
|
nadjaa
|
mikroginon se pije. Od petog dana ciklusa kreces, pa recimo ako dobijes pocetkom februara pijes bez prekida do kraja marta kako bi se uklopila da dobijes pocetkom aprila. Ja sam popila 29 tabletica(jedna kutija plus osam) ali sve je individualno.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 20:31:22
|
|
|
|
Dani.kv
|
Aleks pa otkud i u Sloveniji? Kojim dobrom?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 20:40:40
|
|
|
|
alex88
|
ovde imam baku po ocu,dosla da je obidjem.hvala nadja na odgovoru nadam se da ih ovde ima.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 20:46:16
|
|
|
|
Dani.kv
|
Mislim da nema. Ja pijem femoden. Kupila sam u Mariboru. Pijaj dal su istog sastava. I obavezno uzmi elevit vitamine. Kazu da st bas, bas dobri za nas
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 20:51:27
|
|
|
|
razdragana
|
IZVORNA PORUKA: Anja74 Pozdrav za sve drage moje, vec duzi period redovno citam i pratim ovu temu,a nikako nemam hrabrosti i da se javim. Posle tri neuspele inseminacije, svih mogucih analiza, ustanovili smo da je kod mene sve ok. Hsg uredu, hormoni, brisevi takodje. TSH je bio problem, sada uz terapiju je oko 3-4. Problem je los spermogram ukupno oko 10ml. Bili smo pre godinu dana u Le i tada su jos predlozili VTO. Problem je kao i svuda finansije, zato me zanima da mi neko ko ima je radio tamo posalje poruku o cenama. Koliko otprilike sve to izadje, sam proces znam, ali lekovi, smestaj itd. Hvala unapred i pozdrav za sve. Od srca nam svima zelim . anja evo cene koje su na klinici od onoga sto sam ja koristila ICSI 240.000 DIFERELIN 450.00 GONAL 75ij-2,500 MENOPUR 75ij 1,700 pregnil620.00 Cena hormona 750.00 krvna slika 350.00.Smestaj ti je od 10 evra pa navise a u proseku svuda je po 1500 din zavisi sve koliko ces terapije da potrosis tako da niko nemoze da ti kaze koliko ce tacno da te kosta jer zavisi kako ces da reagujes na terapiju a dali ce da ti se radi IVF ili ICSI posto je i tu velika razlika u ceni tako da moze da bude od 2500-3000 evra(nas je konkretno samo na klinici kostalo 350,000 din)+stan 1100 dnevno a ostali smo 13 dana.ako te zanima jos nesto slobodno pitaj.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 20:52:12
|
|
|
|
alex88
|
provericu,hvala.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 20:55:09
|
|
|
|
masa81
|
Hvala Nadjice. Alex, meni su rekli da cu piti mikroginon samo da se javim cim dobijem da se dogovorimo kad pocinjem. Rekli su mi najkasnije petog dana da se pocinje.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 20:57:25
|
|
|
|
alex88
|
dani jer ti ovo prva vantelesna,vidim da si iz kv,kad trebas da se javis u maribor?jesi vec gledala nesto za smestaj? IZVORNA PORUKA: Dani.kv Mislim da nema. Ja pijem femoden. Kupila sam u Mariboru. Pijaj dal su istog sastava. I obavezno uzmi elevit vitamine. Kazu da st bas, bas dobri za nas
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 21:08:28
|
|
|
|
mala_82
|
E to se meni desilo ja sam imala zakazano prvo za novembar ali mi zakasni ciklus u oktobru pa me pomere za decembar i onda sam pila mokroginon mesec dana bez prestanka...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 21:16:44
|
|
|
|
Dani.kv
|
Aleks prvu VTO radila sam na Gak-u. Lose sam prosla u svakom pogledu i bez razmisljanja kontaktirala Maribor. I eto posle cetiri meseca opet tablete. Meni je muz Slovenac pa cu biti u svojoj kuci
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 21:27:22
|
|
|
|
alex88
|
e bas super,mikroginon proizvodi nemacka pa moguce da uvozi i slovenija,videcu ovih dana. zivis u kraljevu?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 22:13:14
|
|
|
|
Dani.kv
|
Zvanicno zivim u Ratini a radim u V. Banji. S koferom u ruci sam najkasnije do juna. Ako uspe ovo cudo u martu selim se odmah a ako ne u julu. Ove koje ja pijem proizvodi bayer,Nemacka
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 22:21:53
|
|
|
|
Dani.kv
|
Aleks ja zivim u Ratini a radim u Vrnj. Banji. S koferom u ruci sam poslednjih godina. Sad idem na 2-3 meseca a posle zavisi od ishoda. Najkasnije septembar selim se
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 22:30:28
|
|
|
|
alex88
|
dani srecno i da ti uspe
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 22:34:35
|
|
|
|
alex88
|
i mikroginon proizvodi bayer
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 23:38:55
|
|
|
|
maka...
|
Drage moje evo i ja da se javim.Vec 4 dana pijem mikroginon i osecam se odlicno.Pre njih sam bila mnogo nervozna i cesto prelazila nervoza u histeriju,bas sam se osecala lose.Od kako ih pijem toliko sam smirena kao da sam na tabletama za smirenje i sto mi je jako bitno cim legnem odmah zaspim jer od kada znam za sebe imam veliki problem sa spavanjem,trebalo mi je po dva,tri sata da zaspim. Veliki pozdrav za sve vas.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 30.1.2013 10:07:33
|
|
|
|
masa81
|
Pa to je super. Vecina se zali na mikroginon. Za kad si ti zakazana??
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 30.1.2013 13:05:29
|
|
|
|
maka...
|
u martu jedva cekam. 18. februara imam zakazan pregled i pocinjem sa bockanjem.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 30.1.2013 18:54:28
|
|
|
|
alex88
|
bas lepo mako,puno srece i uspeha od srca ti zelim
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 30.1.2013 20:55:14
|
|
|
|
Mirjanče
|
Hej drage moje,,eto i mene da se javim. Inace prvi put sam član nekog foruma . I ja sam na programu u leskovcu za aprila mesec..o trosku fonda.Inace bili cmo na konsutacijama 3 januara..i tada je dr video nesto sumnjivo na uz..pa je odlozio vto umesto za mart za april..jer pre toga mora da mi uradi histeroskopiju u februaru sad . Počela sam i ja sa mikroginonom ovog meseca zbog histeroskopije..jer ako se pije mikrog hissero moze da se radi bilo kad nezavisno od ciklusa. Inace ovo mi je druga vto..prosla je bila u frontu u aprilu prosle god..pozzz za sve članice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
MajanovosadjankaDa li vam se svidja ime:Ika (
13%)
Mia (
87%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!