Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.2.2013 16:06:19
|
|
|
|
alex88
|
Lalo srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.2.2013 21:03:31
|
|
|
|
Dana 72
|
Lalo, puno, puno,puno srece i da nam doneses lepe vesti
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 2:19:54
|
|
|
|
maka...
|
Lalo puno srece kao i ostalim hrabrim devojkama.Ja imam lepe vesti,proslog cetvrtka sam prosla prvostepenu komisiju a vec u ovog cetvrtka me zvali za drugostepenu,zene to je samo nedelju dana od prve do druge .U medjuvremenu sam posetila endokrinologa jer mi je tsh bio malo povisen,tj 6 je a kako citam po forumima za uspesnu trudnocu treba da bude izmedju 1 i 2 i pijem eutirox.Zanima me da li neko zna ako mi ne bude u normalnim vrednostima da li cu proci drugostepenu komisiju?Da li oni imaju toleranciju i da li ce to da mi pravi problem ako mi se ne dovede u red?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 15:21:07
|
|
|
|
17 joka
|
Maka, to je najbrze sto sam cula da neko prodje dve komisije nadam se da ce se TSH spustiti,on zaista moze da napravi problem,a i za komisiju se ne zna da li ce pustiti srecno u svakom slucaju Lalo duso , cekam te da nas obradujes navijam jako za sve vas
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 16:50:11
|
|
|
|
Ljubav81
|
Pozdrav svima, javljam se prvi put....zakazana mi je VTO za april, od sutra krecem sa prvom kutijom Mikroginona...ovo nam je prvi put i odlucili smo da platimo da bi pre zavrsili....Puno srece svima, ima nas dosta za april koliko vidim:)))
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 17:00:31
|
|
|
|
lalojedac
|
evo me zene,stigoh kuci,i hvala Bogu imam lepe vesti,zakazani smo za maj,od marta krecem da pijem tabletice,pa redom sve,pregledali su me i Nebojsa je odusevljen mojom matericom i jajnicima,kaze bice tu 15 celija! sad imam gomilu analiza da uradim,hormone,briseve i svasta nesto,pa da im to posaljem da bi napravili semu stimulacije,a u medjuvremenu da muz da jos par uzorka,i kao ajd i danas jedan i ladno opet ima plivaca,i zamrzli su,zamislite?! mi smo happy,e sad zanima me da li imamo pravo na fond ako je los spermogram? eto,sad mi trebaju preporuke smestaja,gde raditi analize i tako to. hvala vam sto mislite na mene! inace danas bila cura kojoj je uspela prva,dosla da se pozdravi i rekla nam da samo budemo pozitivni i sto opusteniji,kaze mi smo bili blesavi i eto uspelo je! pa eto da prenesem.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 17:02:51
|
|
|
|
Ljubav81
|
inace, zaboravih da dodam, meni je TSH bio 2.3 i nikakvu terapiju mi nisu dali, tako da se nadam da je to ok.....Lalojedac...super...bas lepo....pozzzz
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 17:03:50
|
|
|
|
17 joka
|
Lalo ma divno zeno, jako jako sam srecna zbog vas ej pa brzo ce to za plivace i tvoje jajnike i matericu, ovo bas obecava osecam da ce maj biti vas mesec
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 17:06:46
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, divne vesti A znaci da ipak ima mesta maja meseca? Negde sam citala da je sve puno do juna.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 17:26:09
|
|
|
|
mala_82
|
Lalo za maj bice to lep i veseli maj za nas videces znala sam a ces nam se pridruzi
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 17:30:34
|
|
|
|
razdragana
|
lalo bas lepo da krenes i ti posto si bila bas opterecena u zadnje vreme o tome kad ces da pocnis nesto da radis o tvojim ispitivanjima i eto konacno dodje vreme,sto se tice analiza imas dosta drzavno da uradis koje se neplacaju,a sto se tice loseg spermograma imas pravo o drzavnom trosku ali neznam koja je dijagnoza u pitanju jel ima do neke dijagnoze.a za smestaj jos ti je sve to rano,a ima dosta u ponudi jel nemozes nigde da zakazes posto nemozes da znas ni ti kad si tacno dole,specan ti pocetak i puno srece.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 17:33:39
|
|
|
|
mala_82
|
Razdragana kako si ti kad se radi beta ?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 18:24:12
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zene! l ja se radujem! sve od danas su zakazali za maj,ima i za april,znacilo bi mi da mi neko kaze za fond,mi smo azzo ali eto ima par plivaca,danas rekose neke tri porcije,nemam pojma,ajde dace Bog,u maju smo se vencali na sv. Vasilija Ostroskog,pa muzu rodjendan,pa u maju diplomirao,nekao nam se sve u maju desavalo pa dace Bog da nam ovaj maj bude najlepsi maj do sad!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 18:45:34
|
|
|
|
Maslacak15
|
lalo ja iskreno ne znam kakvi su im kriterijumi ali bi mi bilo skroz nelogicno da vas odbiju iz fonda. Argument za odbijanje je ako postoje neki faktori koji cine uspeh vantelesne malo verovatnim. A u vasem slucaju VTO je bas pravo resenje. Iako u ovoj drzavi ne mora sve da bude logicno ja se stvarno nadam da mozete da radite o trosku fonda....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 18:48:13
|
|
|
|
mine
|
Super lalo...nazalost sa azo ne moze da se ide preko fonda. jedino ako nisu nesto menjali skoro.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 18:48:29
|
|
|
|
alex88
|
lalo za maj,isplatilo se cekanje,puno srece i uspeha.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 18:50:14
|
|
|
|
alex88
|
ljubav81 dobrodosla i srecno.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 20:17:17
|
|
|
|
razdragana
|
dobro sam u petak ako vestica nedodje pre.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 20:24:37
|
|
|
|
alex88
|
navijam da ne dodje i da beta bude velika
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 20:26:10
|
|
|
|
alex88
|
kako se razdragana osecas,jer su ti rekli da mirujes?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 20:26:34
|
|
|
|
Dana 72
|
Lalo, neka ti ovaj maj bude NAJSRETNIJ U ZIVOTU Pozdrav SVIMA
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 20:58:57
|
|
|
|
Mali Makac
|
razdragana, iz tvojih poruka mi se cini da smo radile embrio transfer istog dana, u petak 25. 01? Ja sam bila poslednja, peta po redu. Da li si u kontaktu sa drugim devojkama i sta osecas ovih dana? Mene zigaju jajnici vec danima kao da cu svaki tren da dobijem, a grudi me bole sve vise. O psihickom stanju da i ne govorim. Optimizam i pesimizam se smenjuju svake sekunde.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 21:11:23
|
|
|
|
razdragana
|
alex pa super sam mirujem jel su mi rekli strogo mirovanje
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 21:15:06
|
|
|
|
razdragana
|
meni je transver bio 26 u subotu a bilo nas je i tog dana pet,a sto se tice siptoma i mene bole grudi a zeludac me razbija slabo jedem nemam nikakav apetit neznam dali je od estrofema
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.2.2013 21:21:24
|
|
|
|
razdragana
|
sad te se secam mi smo radile punkciju zajedno ti si plava sa dugom kosom uvek si imala vezanu kosu a za tebe smo sve devojke pitala kada je bio transver i rekli nam da si ti dan pre radila nas pa zelim ti visoku betu i radujem se da ti uspe posto znam da si imala malo jajnih celija,pa nisam nisakim u kontaktu,a ja sam bila zadnja kada je bila punkcija crna sa dugom kosom neznam dali me se secas?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Ime za devojcicu 1.deobranka37Koje vam je najlepse? Koja su vam imena lepsa moderna ili tradicionalna?Elena (
30%)
Nina (
16%)
Una (
16%)
Nika (
13%)
Mina (
17%)
Nora (
9%)
Ukupan broj glasova: 77Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!