Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 30.1.2013 21:52:45
|
|
|
|
imperial
|
Oooo Mirjanče izuzetno mi je drago da si nam se i ti konačno pridružila .Drugarice moja,sa nama će ti vreme do tvoje VTO proleteti.... Dobrodošla!!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 30.1.2013 22:02:47
|
|
|
|
Mirjanče
|
Bolje vas nasla i molim pisite samo pozitivne komentare..hihihihihihi ...eto malo i da se nasalimo na ovu nasu muku
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 30.1.2013 22:06:58
|
|
|
|
imperial
|
Miro nadam se da si pročitala pravila foruma da nas ne bi opominjali a poz.komentari su više nego poželjni
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 30.1.2013 22:12:35
|
|
|
|
Mirjanče
|
Pročitala .--nema problema..sve ok..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.1.2013 14:19:44
|
|
|
|
alex88
|
mirjana dobro dosla i srecno.Maso jesi li dobila?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.1.2013 15:30:58
|
|
|
|
masa81
|
Nisam Alex, ti???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.1.2013 17:39:38
|
|
|
|
alex88
|
nisam ni ja
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.1.2013 18:27:47
|
|
|
|
Mirjanče
|
Drage moje zenice kako vidim bice tu puno prolećnih leskovackih bebica Da li je neka radila histro u le..jer rekli su mi da ce raditi u februaru ali tačno kad ne mogu da mi kazu..kao javice mi par dana unapred..dal im je tolika guzva? Ali to mi ne zvuci ni malo profesionalno ...Tada cu valjda znati i kad krecem u aprilu sa stimulacijom pozzz drage moje..srecno nam svima !!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.1.2013 21:07:52
|
|
|
|
lalojedac
|
caozene,kako ste,ajde puno sreceeeeee... mi u utorak idemo dole,konacno da vidimona cemu smo,uh,hvata me trema...daceBog lepe vesti javicu vam naravno kako smo prosli i sta su nam predlozili...drzite palceve,iskreno volela bih da polako krenemo,jer vec 6 godina samo muza bockaju,kljukaju lekovima i vise mi je do sta,volelabih da konacno krene vto i uskoro ljuskam nase bebe,sto znam da zelite sve,pa dace Bog da sve uskoro postanemo trudnjace
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 31.1.2013 21:45:13
|
|
|
|
jela 76
|
Mirjanče, dobro nam došla! Ne brini, histero je stvarno rutinska metoda i ne treba ti više dana za pripremu. Uđe kamericom, vidi, i ako ima problema - sredi ti to. Oporavak par dana! Tako da ćeš brzo u postupak. I to uspešno. I ja sam zakazana za april, možda se i vidimo dole. Biće sve ok, ne brini, pusti ih da rade svoj posao. Lalo, napokon!!! Spremi se, pitaj ih sve što te zanima! Navijam da sa nama uđeš u postupak!!! Koliko nas ima...!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.2.2013 0:56:59
|
|
|
|
Mirjanče
|
Hvala Jelo na iskrenoj podrci..znam da histero njie bauk ( radila sam pre par god i laparaskopiju i hsg..jednu vto sad u aprilu..prosla sam kroz sve i svasta.. ..sto bi rekli ono sto te ne ubije to te jos vise ojaca)..nego me nervira sto ne mogu da mi kazu datum kad je histtero..nego javicemo vam par danaranije...no nebitno.Drago mi je da ce m se dole videti i upoznati..koliko vidim ima nas dosta za april.Ja planiram da ostanem mesec dana dole..necu da se vracam za BG do bete. ..tako da imamo vremena za druzenja.Lalo samo napred !!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.2.2013 10:33:36
|
|
|
|
mala_82
|
Mirjance dobro dosla srecno Lalo drzimo palceve i jako za konacne odgovore i dogovore za nesto konkretno.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.2.2013 20:43:53
|
|
|
|
masa81
|
Lalo, drzim palceve. Mislicemo na tebe u utorak. Mirjance, dobrodosla i srecno!! Devojke, ja imam novosti. Danas sam dobila. Zvala sam kliniku i dobila instrukcije kako da pijem mikroginon. Ima ga u svim apotekama, upravo sam ga kupila,319 din. kutija.Rekli su mi da kupim tri kutije. Krecem naravno od 5 dana ciklusa, to mu dodje 5. februar i pijem do 27.02. Popijem celu prvu kutiju i nekoliko od druge. Zatim pauza 7 dana i od 7.marta do 27. marta pijem mikroginon iz trece kutije. 21.marta imam kontrolu zakazanu u bolnici,a rekli su ako sve bude ok da planiram da ce postupak biti oko 11.aprila. Eto, bila sam detaljna i to sve zbog devojaka koje pitaju kako i sta se pije?? Nadam se da je to ok.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.2.2013 22:31:23
|
|
|
|
Mirjanče
|
pozzz Masa i svim zenicama...Masa i ja ga pijem vec..prva kutija mi je pri kraju..ja radim histero prvo sad u februaru ..pa su mi rekli da pijem mikroginon jer onda se histero radi nezavisno od ciklusa Treba da ih zovem u ponedeljak da vidim sta i kako dalje jer se jos ne javljaju kad cu na histero..verovatno necu praviti pauzu sa mikroginonom Onda se vidimo dole u apriluuu..juhuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.2.2013 23:21:31
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala drage!!! pa nek je sa srecom svima koje su pocele tabletice i neka bude uspesno!!! hvala za detaljna objasnjenja,meni znace a verujem i drugim devojkama...nadam se da ce nam krenuti konacno pa da uskoro zagledamo stomacice!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.2.2013 0:00:40
|
|
|
|
masa81
|
Bice to sve dobro devojke!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.2.2013 15:54:24
|
|
|
|
alex88
|
Lalo drzim ti fige za utorak,maso bas super sto si dobila i kreces sa terapijom,ja jos uvek nisam,bas me nervira ,ranije sam molila boga da ne dobijem a sad jedva cekam,al dobro ko ceka taj doceka,dosta nas je u aprilu,bice dosta prolecnih
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.2.2013 20:43:02
|
|
|
|
Dana 72
|
Caos, SVIMA evo i mene . Pre par dana bila sam u LE na konsultacijamaKao prvo zelim da vam kazem da su mi utisci vise nego pozitivni SVI su jako ljubazni. Razgovor sam vodila sa doktorom Stojkov.Prezadovoljna sam.Jako je pristupacan i prizeman .Imala sam osecaj kao da se vec odavno poznajemo. Sve sam mogla da pitam sto me zanimalo i sve mi je lepo sa strpljenjem objasnio , bez neke zurbe i nejasnih pojmova. Ja sam prvi put u OVOJ PRICI tako ta sam imala dosta toga da pitam.Zaista sam odusevljena. Moram da odradim histero... i cekam na nalaz od FSH ,LH pa ako to bude u redu ( S muzem je sve u redu) VT bi bila odprilike Juni. Pozdrav i sretno SVIMA
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.2.2013 21:18:01
|
|
|
|
nata11
|
Super Dano. Navijam za dobre rezultate hormona i histero.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.2.2013 11:34:44
|
|
|
|
Dana 72
|
Nato, hvala ti.Nadam se dodrim rezultatima kao sto i SVAKOJ od vas zelim.Javljam se kad budem SVE konkretno znala. Pozd. SVIMA
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.2.2013 13:11:40
|
|
|
|
lalojedac
|
sutra smo u Le,drzite nam palceve!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.2.2013 13:12:17
|
|
|
|
lalojedac
|
sutra smo u Le,drzite nam palceve!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.2.2013 13:16:17
|
|
|
|
imperial
|
Lalo drzimo ,uz vas smo i ja sutra zovem da zakazem drugostepenu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.2.2013 14:41:58
|
|
|
|
jela 76
|
Lalo Imperial
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.2.2013 15:00:45
|
|
|
|
mine
|
Lalo, srecno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Položaj spavanja bebeпеперутка16Kako stavljate bebu da spava?Na stomak. (
0%)
Na ledja. (
0%)
Na jedan bok. (
0%)
Menjate na oba boka. (
100%)
Ukupan broj glasova: 5Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!