Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.1.2013 11:01:11
|
|
|
|
jela 76
|
Dobro došla Anja! Pogledaj na prethodnim stranicama, već su pisale žene o tim detaljima.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.1.2013 21:38:14
|
|
|
|
Dani.kv
|
Anja zasto ne ides preko fonda?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.1.2013 21:44:53
|
|
|
|
17 joka
|
I ja se pitam sto placate ,kad mozete preko drzave?
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 26.1.2013 22:41:37
|
|
|
|
Anja74
|
Drage moje sve ste divne i pune podrske. Ja imam cerku iz prvog braka koju sam rodila u 18 god. u 23-trecoj sam se razvela jako teska prica. Dugo sam bila sama i konacno kada sam srela coveka sa kojim mogu da disem kao jedno bice, eto nesto nam meda da se ostvarimo kao roditelji. Zato nemamo prava o trosku drazve. Danima citam koju kliniku odabrati, jer mi uzimamo kredit sta ako neuspe. Sve je to dodatno opterecenje tako da polako ludim. Zanima me ako neko zna kolika je cena drugog pokusaja u Le sa zamrznutim materijalom. Izvinite ako vas smaram ali nekako mi je lakse da otvorim dusu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.1.2013 0:27:32
|
|
|
|
imperial
|
Draga Anja dobrodošla,ja mislim da je cena negde oko 500 eura ako se radi FET,stim što ja mislim da oni u Le retko kad idu na veći broj jajnih ćelija,tako da retko kad ostane nešto za zamrzavanje.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.1.2013 10:19:12
|
|
|
|
Dani.kv
|
Anja niko tebi ne garantuje u ni jednoj klinici uspeh. Ja sam puno citala po forumima i licno kontaktirala sa zenama iz grada i dosle smo do zakljucka da u Srbiji Le zato sto imaju dobrog biologa sto je najbitnije a i oko smestaja u Le nema problema. U inostranstvu Maribor ili Prag. Cene imas na sajtu klinike
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.1.2013 10:42:36
|
|
|
|
lalojedac
|
slazem se sa dani! u srbiji ovi su najbolji ali naravno niko ne zna da li ce uspeti prva,i ja sam u toj situaciji oko kredita ali ako ne pokusam nikad necu znati da li bi uspela prva,a dace Bog da hoce!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.1.2013 11:27:12
|
|
|
|
masa81
|
Dobrodosla Anja! Glavu gore i samo misli pozitivno.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.1.2013 14:10:12
|
|
|
|
alex88
|
dobrodosla anja i srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 27.1.2013 16:05:54
|
|
|
|
Anja74
|
Hvala vam na recima podrske i dobrodoslice. Ocekujem uskoro da idem za Le pa vam se javljam. Do tada svim srcem sam uz vas
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.1.2013 17:03:48
|
|
|
|
mala_82
|
Kako li nam je Razdragana nadam se da ce nam se javiti uskoro do tada navijam jako za nju
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.1.2013 23:31:09
|
|
|
|
razdragana
|
mala evo i mene danas sam dosla kuci pa ugrabi sad da vam se javim,iz Le.nosim samo lepe stvari jel sam za 13 dana toliko se lepo provela tamo da samo imam reci hvale za sve zaposljene na klinici jel su pravi profesionalci u svom poslu i zato se nadam najlepsem.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.1.2013 23:36:14
|
|
|
|
mala_82
|
drago mo je da si zadovoljna kako si prosla pisi malo o tvom iskustvu u celom postupku i naravno navijamo za tvoju trocifrenu betu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 0:02:20
|
|
|
|
imperial
|
Razdragana,baš mi je drago da si zadovoljna,piši nam malo sve nas interesuje
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 11:51:20
|
|
|
|
mine
|
Lalo, na osnovu cega? IZVORNA PORUKA: lalojedac slazem se sa dani! u srbiji ovi su najbolji ali naravno niko ne zna da li ce uspeti prva,i ja sam u toj situaciji oko kredita ali ako ne pokusam nikad necu znati da li bi uspela prva,a dace Bog da hoce!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 13:56:32
|
|
|
|
alex88
|
super razdragana,drago mi je da ti je bilo lepo,navijam za ,kad budes mogla napisi nam detaljnije.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 14:43:16
|
|
|
|
Dani.kv
|
Devojke interesuje me da li se neka od vas bockala kuci, tj da li ampule MORAJU da se drze non-stop u frizideru?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 15:26:01
|
|
|
|
razdragana
|
hvala vam svima i ja se nadam pozitivnom rezultatu,ja sam bila na semi dugog protokola jel kod mene je to islo nesto sporije izvadjeno mi je 11 jajnih celija gde je od toga doslo do 8 oplodjenih od toga su mi vracena 3 embriona osmoceliska a ostali smo ostavili do blastociste gde nije nijedan preziveo tako da nismo imali nista za zaledjavanje,to je bila preporuka profesora tako da smo se na te opcije odlucili.ma klinici je nenormalno velika guzva tako da nas je sa ovim problemom iz dana u dan sve vise navescu primer samo na dan mog transvera imalo je nas 5 a svaki dan po najmanj 2-3 punkcije inace oni su tako organizovani da se to sve odradi u predvidjenom roku,inace imali smo srecu da nam je bilo lepo vreme pa smo upoznali grad a gde smo bili smesteni da su tako fini ljudi gde smo bas imali paznju sa njine strane tako da u svakom smislu reci da sam se super provela za 13 dana boravka i da sam toliko bila opustena da mi je ovo doslo kao godisnji odmor.ako vas nesto zanima jos slobodno pitajte tu sam da pomognem ako mogu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 15:28:21
|
|
|
|
razdragana
|
IZVORNA PORUKA: Dani.kv Devojke interesuje me da li se neka od vas bockala kuci, tj da li ampule MORAJU da se drze non-stop u frizideru? pa neznam sta primas ali ja sam primala diferelin kuci i on nije potreban da se drzi u frizideru dok sam gonal i njega sammorala da drzim u frizideru.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 15:48:26
|
|
|
|
Dani.kv
|
Diferelin i menopur primam. Kupila bi kod nas a odnela za Maribor
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 16:12:20
|
|
|
|
mala_82
|
Super Razdragana sad ti drzim palceve za visoku betu i tvoje Dani diferelin sigurno moze bez a mislim da moze i menopur pitaj u nekoj apoteci oni moraju da znaju...
< Poruku je uredio mala_82 -- 29.1.2013 16:14:51 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 17:52:19
|
|
|
|
razdragana
|
IZVORNA PORUKA: Dani.kv Diferelin i menopur primam. Kupila bi kod nas a odnela za Maribor netreba ni jedno ni drugo da se drzi u frizideru znam jel sam primala ja i to.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 18:10:03
|
|
|
|
Dani.kv
|
Hvala devojke. Bice to sve Ok
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 18:28:08
|
|
|
|
nadjaa
|
Razdragana, obraduj nas velikom betom, drzim ti palceve!!!! Dani, ja sam bas pitala na klinici da li treba da ih drzim u frizideru rekli su da ne treba.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 29.1.2013 18:31:35
|
|
|
|
masa81
|
Razdragana, super zvucis. Samo tako nastavi i sve mora biti dobro!! Drzim palceve za visoku betu!!!! Alex, kad ti pocinjes sa terapijom???
|
|
|
Anketa
Koje ime izabrativikivekiNajbolje ime za devojčicuValentina (
53%)
Viktorija (
33%)
Violeta (
14%)
Ukupan broj glasova: 51Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!