|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
26.1.2013 11:01:11   
jela 76
Dobro došla Anja! Pogledaj na prethodnim stranicama, već su pisale žene o tim detaljima.

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1051
26.1.2013 21:38:14   
Dani.kv
Anja zasto ne ides preko fonda?

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1052
26.1.2013 21:44:53   
17 joka
I  ja  se  pitam sto  placate  ,kad  mozete  preko  drzave?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1053
26.1.2013 22:41:37   
Anja74
Drage moje sve ste divne i pune podrske. Ja imam cerku iz prvog braka koju sam rodila u 18 god. u 23-trecoj sam se razvela jako teska prica. Dugo sam bila sama i konacno kada sam srela coveka sa kojim mogu da disem kao jedno bice, eto nesto nam meda da se ostvarimo kao roditelji. Zato nemamo prava o trosku drazve. Danima citam koju kliniku odabrati, jer mi uzimamo kredit sta ako neuspe. Sve je to dodatno opterecenje tako da polako ludim. Zanima me ako neko zna kolika je cena drugog pokusaja u Le sa zamrznutim materijalom. Izvinite ako vas smaram ali nekako mi je lakse da otvorim dusu.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1054
27.1.2013 0:27:32   
imperial
Draga Anja dobrodošla,ja mislim da je cena negde oko 500 eura ako se radi FET,stim što ja mislim da oni u Le retko kad idu na veći broj jajnih ćelija,tako da retko kad ostane nešto za zamrzavanje.

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1055
27.1.2013 10:19:12   
Dani.kv
Anja niko tebi ne garantuje u ni jednoj klinici uspeh. Ja sam puno citala po forumima i licno kontaktirala sa zenama iz grada i dosle smo do zakljucka da u Srbiji Le zato sto imaju dobrog biologa sto je najbitnije a i oko smestaja u Le nema problema. U inostranstvu Maribor ili Prag. Cene imas na sajtu klinike

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1056
27.1.2013 10:42:36   
lalojedac
slazem se sa dani! u srbiji ovi su najbolji ali naravno niko ne zna da li ce uspeti prva,i ja sam u toj situaciji oko kredita ali ako ne pokusam nikad necu znati da li bi uspela prva,a dace Bog da hoce!

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1057
27.1.2013 11:27:12   
masa81
Dobrodosla Anja! user posted image Glavu gore i samo misli pozitivno. user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1058
27.1.2013 14:10:12   
alex88
dobrodosla anja i srecnouser posted image

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1059
27.1.2013 16:05:54   
Anja74
Hvala vam na recima podrske i dobrodoslice. Ocekujem uskoro da idem za Le pa vam se javljam. Do tada svim srcem sam uz vas user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1060
28.1.2013 17:03:48   
mala_82
Kako li nam je Razdragana nadam se da ce nam se javiti uskoro do tada navijam user posted image user posted image jako za nju

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1061
28.1.2013 23:31:09   
razdragana
mala evo i mene danas sam dosla kuci pa ugrabi sad da vam se javim,iz Le.nosim samo lepe stvari jel sam za 13 dana toliko se lepo provela tamo da samo imam reci hvale za sve zaposljene na klinici jel su pravi profesionalci u svom poslu i zato se nadam najlepsem.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1062
28.1.2013 23:36:14   
mala_82
drago mo je da si zadovoljna kako si prosla pisi malo o tvom iskustvu u celom postupku i naravno navijamo za tvoju trocifrenu betu user posted image user posted image

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 1063
29.1.2013 0:02:20   
imperial
Razdragana,baš mi je drago da si zadovoljna,piši nam malo sve nas interesujeuser posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1064
29.1.2013 11:51:20   
mine
Lalo, na osnovu cega?
IZVORNA PORUKA: lalojedac

slazem se sa dani! u srbiji ovi su najbolji ali naravno niko ne zna da li ce uspeti prva,i ja sam u toj situaciji oko kredita ali ako ne pokusam nikad necu znati da li bi uspela prva,a dace Bog da hoce!

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1065
29.1.2013 13:56:32   
alex88
super razdragana,drago mi je da ti je bilo lepo,navijam zauser posted image ,kad budes mogla napisi nam detaljnije.user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1066
29.1.2013 14:43:16   
Dani.kv
Devojke interesuje me da li se neka od vas bockala kuci, tj da li ampule MORAJU da se drze non-stop u frizideru?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1067
29.1.2013 15:26:01   
razdragana
hvala vam svima i ja se nadam pozitivnom rezultatu,ja sam bila na semi dugog protokola jel kod mene je to islo nesto sporije izvadjeno mi je 11 jajnih celija gde je od toga doslo do 8 oplodjenih od toga su mi vracena 3 embriona osmoceliska a ostali smo ostavili do blastociste gde nije nijedan preziveo tako da nismo imali nista za zaledjavanje,to je bila preporuka profesora tako da smo se na te opcije odlucili.ma klinici je nenormalno velika guzva tako da nas je sa ovim problemom iz dana u dan sve vise navescu primer samo na dan mog transvera imalo je nas 5 a svaki dan po najmanj 2-3 punkcije inace oni su tako organizovani da se to sve odradi u predvidjenom roku,inace imali smo srecu da nam je bilo lepo vreme pa smo upoznali grad a gde smo bili smesteni da su tako fini ljudi gde smo bas imali paznju sa njine strane tako da u svakom smislu reci da sam se super provela za 13 dana boravka i da sam toliko bila opustena da mi je ovo doslo kao godisnji odmor.ako vas nesto zanima jos slobodno pitajte tu sam da pomognem ako mogu.

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1068
29.1.2013 15:28:21   
razdragana

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Devojke interesuje me da li se neka od vas bockala kuci, tj da li ampule MORAJU da se drze non-stop u frizideru?

pa neznam sta primas ali ja sam primala diferelin kuci i on nije potreban da se drzi u frizideru dok sam gonal i njega sammorala da drzim u frizideru.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1069
29.1.2013 15:48:26   
Dani.kv
Diferelin i menopur primam. Kupila bi kod nas a odnela za Maribor

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1070
29.1.2013 16:12:20   
mala_82
Super Razdragana user posted image sad ti drzim palceve za visoku betu i tvoje user posted image user posted image
Dani diferelin sigurno moze bez a mislim da moze i menopur pitaj u nekoj apoteci oni moraju da znaju...

< Poruku je uredio mala_82 -- 29.1.2013 16:14:51 >

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1071
29.1.2013 17:52:19   
razdragana

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Diferelin i menopur primam. Kupila bi kod nas a odnela za Maribor

netreba ni jedno ni drugo da se drzi u frizideru znam jel sam primala ja i to.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1072
29.1.2013 18:10:03   
Dani.kv
Hvala devojke. Bice to sve Ok

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1073
29.1.2013 18:28:08   
nadjaa
Razdragana, obraduj nas velikom betom, drzim ti palceve!!!! Dani, ja sam bas pitala na klinici da li treba da ih drzim u frizideru rekli su da ne treba.

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1074
29.1.2013 18:31:35   
masa81
Razdragana, super zvucis. user posted image Samo tako nastavi i sve mora biti dobro!! user posted image Drzim palceve za visoku betu!!!!user posted image
Alex, kad ti pocinjes sa terapijom???

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

BEBA
bukimuki

koliko dugo ste koristili siroki povoj svojoj bebei

nisam koristila (26%)

samo 2 meseca (15%)

4 meseca (31%)

6 meseci (10%)

koliko bi je dr savetovao (18%)

Ukupan broj glasova: 39

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here