minka78 -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (7.5.2015 23:54:42)
|
Zdravo drugari,pozdrav svima gledala po netu pa vidim da komentariset_e na temu posla preko interneta.Svi smo naravno sunjicavi po pitanju toga,i ja sam bila isto tako.Ali kako mi je bilo preko glave svega,racuna,rata za kredite,a o troskovima oko kuce da ne pricam,resila sam da uzmem stvar u svoje ruke i promenim na bolje standard svoje porodice.Majka sam troje dece,inace radim ali mi je bio potreban dodatni prihod.I tako trazeci na netu neki poslic naletim na jedan jako zanimljiv tekst na jednom forumu i rekoh hajde da probam,nista ne mogu da izgubim.I tako drustvo 26.marta ove godine mi je bila godisnjica rada u kompaniji,radim i zaradjujem preko neta.Da se razumemo nema zarade preko noci,nije nikakvo kliktanje po eklamama,ovde se radi i zaradjuje i to dobro.Ako je ko zainteresovan moze mi pisati na mail bice mi drago da mi se pridruzite.Posao je jako interesantan,a ja cu vam pomoci u svemu i uvesti vas u posao i nauciti kako se radi [sm=smiley20.gif] Mozete mi pisati na pp ili na mail OBRISAN MEJL!
|
|
|
|