aleksandrici -> RE: Posao kod kuce, za trudnice (5.3.2016 15:10:42)
|
Ja sam mama dvoje dece .Tražim posao preko internete.Za divno čudo meni ide super.Počelo je i te kako spontano.Inače sam medicinski tehničar koji ima solidnu platu,ne mogu da se žalim,bar je redovna.Ali svima nama treba neki dodatni dinar !Učestvovala sam u jednoj igrici pripremanja i aranžiranja hrane i naravno osvojila prvo mesto i dobila vrednu nagradu.To me je podstaklo da krenem tim stopama.Verujte ,da svaku hrahu koju spremim ja slikam i to gledam da fotografija bude lepa,kao prava profi.Šaljem svoje recepte raznim novinama,stranicama gde spada i Vaša.Mogu Vam reći da se nekako to svima sviđa.Mene to vuče da budem još bolja.Želim reći mladim mamama da je ovo odličan potez u kućnim uslovima.Jedino ne znate do kraja ishod,neizvesno je ali ne bi bilo ni zanimljivo da se ishod zna.Da se ne lažemo,nije to neka velika zarada ali sasvim pristojna za dnevni trošak,poneki proizvod,malo hemije a priznaćete da svina nama ti preko treba.Odlučila sam i da otvorim svoju stranicu kuhinje gde će biti svi recepti na jednom mestu sa priloženim fotografijama.Malo je reći da sam oduševljena.Žao mi je sto nisam počela sa ovim pre.Ko zna koliko bih imala članova i naravno pripremljenih jela.Hteli mi to da priznamo ili ne,hrana je naša svakodnevna briga,razmatranje,pokušaji.Predstoji mi reklamiranje nekog proizvoda.Unapred se radujem.Nekako stalno se susrećem sa stim da nema posla.Slažem se sa tim ,ali dok čekate nešto bolje,ili dok čuvate mali dečicu,evo dodatnog.Meni je bar doneo i još uvek donosi dodatnu zaradu.Hrana za bebe je odlična tema za početak.Pa izvolite mlade mame,pokušajte i javite utiske.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|