RE: Posao kod kuce, preko interneta (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finansijske dileme roditeljstva

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (14.4.2016 11:16:36)

Sanjalice, drzimo pesnice!

Milena18 -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (14.4.2016 11:30:48)

Srećno, Sanjalice!

Ja sam jedno vreme na Elance-u radila dizajn korica za knjige, ali sam odustala čim sam našla sadašnji posao. U to vreme (pre 2-3 godine) bilo je puno ljudi iz Indije, Kine i Pakistana koji su radili za manje od dolara na sat i bilo je jako teško pored njih dobiti dobru cenu za rad, tako da to ne bih preporučila osim ukoliko želite da steknete iskustvo. Elance se skoro spojio sa Odeskom i ne znam kakva je trenutno situacija, ali ne verujem da se nešto bitno promenilo.

Sanjalicaaa -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (14.4.2016 11:50:20)

Hvala, drage moje [sm=smiley31.gif]
Milena, situacija je ista i danas.

nikiteki -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (14.4.2016 18:30:10)

Sanjalice bravo.

Sanjalicaaa -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (20.4.2016 9:01:50)

Da se pohvalim, prosla sam prvi intervju, pozvana sam na drugi. Trudim se da se ne zanosim i ne nadam puno.

Milena18 -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (20.4.2016 9:32:53)

Super [sm=bravo.gif]
Srećno na drugom!

nikiteki -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (20.4.2016 10:32:29)

[sm=bravo.gif] sanjalice

jocajaca -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (20.4.2016 10:59:27)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bravo samo naprijed!!!!!!!!!!!

dddaca -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (20.4.2016 22:24:04)

eeee, supeeer [sm=bravo.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (22.4.2016 16:18:18)

Hvala vam. [sm=smiley31.gif]
Danas imala intervju. Rezultati za nedelju-dve. Ja sam zadovoljna. Sad da li će oni biti ne znam. Nije ni važno, drugačije iskustvo još sam i doterana od ranog jutra. I to je nešto [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (22.4.2016 16:58:57)

Izvin'te, sredjena ribo, nisam vas prepoznala [sm=jezicek.gif]
Drzim palceve, draga!

Sanjalicaaa -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (22.4.2016 17:02:51)

Haha, ni muž me nece prepoznati [sm=jezicek.gif][sm=zz_skip.gif][sm=smiley31.gif]

aleksandrici -> RE: Posao kod kuce, za trudnice (24.4.2016 17:03:50)

Ja što sam dobila ponudu za posao od kuće je uglavnom Avon kozmetiak,da se učlanim,dobijem priozvod gratis i prodajem dalje robu.Nešto drugačije nisam naišla.Znam gospođe koje su krenule sa blogovima ali mnogo godina pre i sad reklamiraju pojedine proizvode.Ja bih to mogla na primer ali nisam uspela da nađem sponzora,što ne znači da neću.Nekako se najviše snalazim sa receptima,obkavljujem po novinama i gastro blogovima i ponekad dodatno zarađujem.

nikiteki -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (24.4.2016 17:43:49)

Sanjalice držimo palčeve da prodjes

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.9.2016 7:05:34)

Dobro jutro mame.

Dodjoh da vas vidim i iskreno postavim oglas. Ja sam nasla super poslic preko neta. Radim za jednog amerikanca svasta i sad mu treba osoba koja tecno prica arapski i engleski. U pitanju je advokatska kancelarija koja ima i predstavnistvo u Dubaiju stoga im treba arapski. U pitanju je prakticno posao sekretarice od kuce. Znaci javljas se na telefon (instalira se aplikacija majic jack) i u kompjuter se teftere sastanci. Plata bi bila oko 60 000 din mesecno.

Ja radim svasta za mog sefa, takodje se javljam na pozive ali radim i neki marketing, covek mi placa webinare da slusam da bih mogla da mu pomognem oko marketinga i zaradjujem 5 dolara na sat. Posao je opustencija, kad zvoni tel zvoni kad ne zvoni mozes da radis sta hoces.

Ako ima neka mama koja zna arapski i engleski bas bi nam trebala. A mislim da je super posao od kuce, jer ja dete svoje i uspavam i hanranim i okupam bez po muke.

Od licnih podataka se ne daje nista tako da nema bojazni prakticno se da samo email da mogu na pay pal nalog da plate i to je to. Nedeljno je isplata, Pay pal uzima 5 dolara za podizanje novca. I to je to. Ukoliko bude potrebe da mama radi jos nesto ide plus na platu, ali mislim dok se mama malo ne obuci da ce u pocetku biti 3 dolara na sat. Preracunajte se i izracunajte, u principu imas posao sekretarice jeste niko nam ne placa diplome ali ja mislim da je to ok suma novca.

Javite se ako ima zainteresovanih sa ovim kvalifikacijama.

Ljubim vas

Ana RR -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.9.2016 8:48:19)

Ljiso, prvo da te hugnem [sm=smiley31.gif]

Drugo, rado bih se prijavila ali ne znam arapski [sm=smiley13.gif] inače volim te poslove preko neta, majic jack već imam (poseban telefonski uređaj samo za njega) ali za usa i ca.

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.9.2016 8:53:55)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ljiso, prvo da te hugnem [sm=smiley31.gif]

Drugo, rado bih se prijavila ali ne znam arapski [sm=smiley13.gif] inače volim te poslove preko neta, majic jack već imam (poseban telefonski uređaj samo za njega) ali za usa i ca.

[sm=smiley31.gif] e bas nam puno ljudi koji bi radili ali ne znaju arapski, odnosno ili znaju arapski a ne znaju engleski i obratno.

Ne mogu da verujem da je toliki problem naci osobu koja zna oba jezika i jos da nije paranoicna da je prevara preko interneta [sm=jezicek.gif], i rekoh pitacu ja moju rr familiju.
Majic jack je super, ma znas kad sam pitala sefa da li mogu da zovem prijatelje u USA i on naravno kaze nema problema. Pri tom nisam ja kupila majic jack vec sef ja sam samo instalirala aplikaciju. Ne placam nista naravno.

Ukoliko treba cak mislim da je sef voljan i da posalje ajfon.

Sanjalicaaa -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.9.2016 9:03:50)

MiLJ, ja imam drugarici koja zna i arapski i engleski. Proslediću joj ovo sto si napisala, možda bi joj se dopalo.

Ana RR -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.9.2016 10:03:23)

Mi godinama koristimo majick jack, ali imamo baš usb koji se poveže sa telefonom i internetom. Godišnje se plaća 20 dolara, čini mi se. Super stvar.

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.9.2016 19:17:42)

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

MiLJ, ja imam drugarici koja zna i arapski i engleski. Proslediću joj ovo sto si napisala, možda bi joj se dopalo.

Sanjalicee ima li vesti?

wivern -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.9.2016 19:32:59)

Ljiso ti li si? [sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.9.2016 21:33:04)

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Ljiso ti li si? [sm=bravo.gif]

[sm=smiley31.gif]

Ja sam draga ja sam[sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (5.9.2016 6:33:59)

Sanjalice ima li vesti???

vocicana -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (5.9.2016 8:11:39)

Imam drugaricu u Beogradu zivi, studirala arapski, ne znam samo koliko brzo mogu da je kontaktiram, ali videcu sta mogu. Ja tecno govorim engleski, takodje pisem, a aarapski ne. Bas mi je zao, a tebi je to super opcija, boli te uvo, samo sekretarisi, sve dok covek uredno placa, divno, toliko sam srecna i ponosna na ringerajke sposobne, bravo, bravo!!! Javicu se ko se Sanjalica ne javi.

vocicana -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (5.9.2016 8:28:49)

Nasla sam je, samo da mi se javi. Napisi nekibroj telefona u pp Misho i Ljiso, da joj dam da se cujete. Kada se javi.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>