dddaca -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (5.7.2017 18:49:43)
|
Voci izgleda da je bila slucajnost da su mi stigle tri ankete za redom. Izvinjavam se ako sam nekoga navela da misli da se od ovoga moze lako zaraditi. Mislim da sam cak i pisala da nije tako, vec da ovo dodje onako, usputno, da kapne neki dinar sa strane. Sto se mene tice, na jednom sajtu sam dobila dopunu za telefon u vrednosti od 1000 din, i imam jos poena koje mogu da unovcim, ali iskreno ne znam da li da uzimam dopunu koja mi ne treba ili pretplatu na neki casopis koji me takodje ne zanima, i tako vreme prolazi i da, zastarice mi 200 poena do kraja ovog meseca ako ih ne iskoristim. Na drugom sajtu sam vec nekoliko puta unovcila po 1500 din, ali ne mogu sa sigurnoscu da kazem u kom vremenskom periodu. Sa tog istog sajta su mi u poslednjih deset dana stigle tri ankete posle ko zna koliko vremena. Na zalost samo jednu sam odradila, kod ostale dve nisam bila u odgovarajucoj ciljnoj grupi. Da ide sporo, ide, ali kad se poeni sakupe, dobro dodje kes... Na trecem sajtu sam mozda za najkrace vreme uspela da dobijem vec nekoliko vaucera od po 600 din koje sam koristila u Liliju. Opet, ima sajtova gde sam se registrovala i gde jos uvek nisam ostvarila nikakvu zaradu. Eto, to su moja iskustva, pa ako je nekome interesantno poslacu mu referal link, ako nije opet ok. U svakom slucaju, jos jednom naglasavam, nije ovo mogucnost da se ostvari neka velika zarada, ali onako usput, sto da ne. Ako provedem sat vremena dnevno ispred racunara, zasto da ne odvojim 10-15 minuta za anketu s vremena na vreme. Pa nek je i isplata jednom godisnje u najgorem slucaju, meni ne smeta jer ovo i ne smatram izvorom zarade
|
|
|
|