RE: Posao kod kuce, preko interneta (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finansijske dileme roditeljstva

Poruka

MamaNecaVo -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (24.1.2018 14:13:33)

Hvala zene..
Bas cu da isztazim o tome.Ne zvuci lose.

dddaca -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (24.1.2018 23:55:13)

Ljisho koji ti je to oglas na srpskom? meni je promakao. Imace, na upworku bidujem povremeno, ali nikako da dobijem posao. Pitam se kako da dobijem bar jednu pozitivnu ocenu?

goca011 -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 14:43:27)

Jedan od poslova online moze da bude testiranje mobilnih aplikacija kao obican korisnik. Jednostavno instaliras, napises review i budes placena za to. Ja to radim vec 4 meseca. Ukoliko te bude interesovalo mogu ti poslati link. Od preduslova moras znati engleski zbog pisanja review-a kao i osnovno znanje sto se tice koriscenja aplikacija. Pozz

mama Jo -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 14:59:43)

To zvuci veoma interesantno... Goco ako mozes neki info vise i meni u pp, i hvala unapred šŸ˜Š

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 21:20:49)

ja rekoh ajd malo da se aktiviram na upworku, i juce sam poslala par proposals, i evo cini mi se dobih posao [sm=smiley36.gif]. Obavile smo jedan deo intervjua cekam drugi deo e sad... ako mi se poklapa sa poslom za sefa...Nema sanse da cu da radim za nju.Ako mogu kad god u toku dana kad imam vremena onda hocu [sm=smiley36.gif].

Ana RR -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 21:35:12)

Ja sam morala da otvorim novi profil, stari mi suspendovali [sm=smiley4.gif] malo sam se razbacivala sa Connects a vidim da su u poslednje vreme gomilu ljudi suspendovali zbog toga. ReŔili da naprave čistku.

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 22:30:17)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja sam morala da otvorim novi profil, stari mi suspendovali [sm=smiley4.gif] malo sam se razbacivala sa Connects a vidim da su u poslednje vreme gomilu ljudi suspendovali zbog toga. ReŔili da naprave čistku.

zasto su ti suspendovali?
Ja evo saljem toj neke info, pricam sa klijentima i sa sefom. Nekako mi frka da me sef ne "uhvati"[sm=smiley36.gif] kao da mu radim iza ledja tako se osecam

Ana RR -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 23:06:39)

Pa navodno sam imala previÅ”e poslatih proposal-a [sm=zmeden.gif] Čitam posle na fb (na upwork srbija) kako su mnogima to uradili, nekima zbog navodno previÅ”e proposal-a a nekima zbog premalo. Glupost.

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 23:09:32)

[sm=smiley36.gif] pa ja juce poslala 12. Samo juce. I evo sa zenom sam na skajpu. cekam je da se vrati sa nekog sastanka ali otprilike i got the job, samo jos ja da vidim da li mi se svidja job [sm=smiley36.gif]

Posao personal assistantt, ali je part time i flexible je. Pa se nadam da cu se uskladiti

isidora88 -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 23:20:45)

Bravo ljiso. Meni je to sve kao naucna fantastika, uopste mi nije jasno sta vi sada tu radite[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 23:28:54)

Pa to ti kažem, neŔto su prolupali. Možda nasumično to rade, pojma nemam. Uglavnom, sad imam novi nalog, sa devojačkim prezimenom [sm=smiley36.gif]

Isi, ima zaista raznih poslova. A sada se skoro sve može raditi od kuće.

dddaca -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 23:30:47)

Eeee Ljiso, super. Navijamo da dobijes posao [sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 23:36:06)

Ddaco malo sam se aktivirala zbog tebe[sm=smiley36.gif]. Ti si mi sad bila motivacija. U principu meni su super one time poslovi data entry, search leads, translation i tako to ali sam se eto prijavila i na ovaj part time kao personal assistant. Mislim tehnicki sam ja svom sefu personal assistant vev dve godine nije da nemam iskustva[sm=smiley36.gif].

isidora88 -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 23:36:29)

A za kakve poslove vi konkurisete, sta konkretno radite?

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (1.2.2018 23:40:51)

IZVORNA PORUKA: isidora88

A za kakve poslove vi konkuriset_e, sta konkretno radite?

E pa sad bas napisah. Unosenje podataka u excel tabele, trazenje kontakata i informacija o ljudima preko sajtova i unosenje tih podataka u tabelu, pa licni virtualni asistent,odrzavas nekom fb twitter i sl, azuriras mu sastanke u kalendaru i td i td. Ima svasta. Prevodi sa jednog jezika na drugi. Ma svasta webdizajn fotosop

dddaca -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.2.2018 0:07:42)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ddaco malo sam se aktivirala zbog tebe[sm=smiley36.gif].

Ti si se zbog mene aktivirala i pre nego sto si se registrovala tamo [sm=smiley36.gif]
Moram svima da kazem. Nasa divna Ljisa mi je pomogla da dobijem prvu ocenu na Upworku [sm=smiley31.gif]

isidora88 -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.2.2018 0:51:11)

Super kad se snalazite u tome, meni to zvuci mnogo komplikovano[sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.2.2018 2:15:40)

Ja bih sve dala da radim od kuće hahaha. Ali nemam sansi.

DuÅ”kić -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.2.2018 7:08:02)

I ja bih od kuce, ali se ne snalazim.

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.2.2018 7:45:18)

IZVORNA PORUKA: dddaca

Moram svima da kazem. Nasa divna Ljisa mi je pomogla da dobijem prvu ocenu na Upworku [sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif] ma malo sam ti pomogla, mogla si ti to sve i sama samo ti je trebala moralna podrska [sm=smiley36.gif]

Duskic sta si ti po struci? Mislim da ne skodi nikad registrovati se na takve sajtove. Ja sam se registrovala jos pre godinu dana, par puta sam slala proposals, al sam evo prekjuce bas za ozbiljno, poslala 12 komada odjednom. I evo izgleda da hoce zena da radim za nju.

Ddaco na infostudu ima par oglasa za rad od kuce. Ukucaj u pretragu izacice ti. Ima kao dispecar vozila u programu limoanywhere (jednostavan da ne moz biti jednostavniji) i

dddaca -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.2.2018 9:09:53)

Sve jedno, i moralna podrska znaci šŸ˜˜

Ana RR -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.2.2018 9:33:30)

Bravo daco [sm=bravo.gif] LjiÅ”o, kad već tako deliÅ” ocene udeli i meni jednu [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.2.2018 9:34:38)

Bravo daco [sm=bravo.gif] LjiÅ”o, kad već tako deliÅ” ocene udeli i meni jednu [sm=smiley36.gif]

ehhehe ne delim JA ocene,ona je dobila ocenu hihih od poslodavca. five star ehehe ja sam samo malo pripomogla, malcice.

isidora88 -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.2.2018 10:20:20)

Bravo dacco[sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (2.2.2018 10:41:29)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

ehhehe ne delim JA ocene,ona je dobila ocenu hihih od poslodavca. five star ehehe ja sam samo malo pripomogla, malcice.

[sm=smiley20.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>