dddaca -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (12.2.2016 13:49:44)
|
Evo da probam ja. Ides na depositphotos i ulogujes se sa svojim korisnickim imenom i sifrom koju si definisala prilikom registracije. Nakon toga imas opciju Seller Menu, u okviru koje se nalazi file uploader. Klikom na taj file uploader ti se otvara novi prozor (mislim da add ons treba da budu omoguceni da bi ti se on otvorio). U tom novom prozoru, u donjem levom uglu imas opciju Add Files koja ti omogucava da izaberes slike iz svog racunara. Nakon odabira zeljenih fotografija klik na Upload files . To moze malo da potraje u zavisnosti od broja fotografija koje saljes. Imas i opciju FTP Uploader, ali ovo je jednostavnije sto sam ti napisala. Kada je zavrsen upload, fotografije se nalaze u odeljku Unfinished Tu definises kljucne reci i kategorije koje ce kupcima olaksati pretragu. Ako treba jos neka pomoc pisi. Nisam sigurna, ali za svaku odobrenu fotografiju ili ilustraciju ranije su placali odredjeni iznos. Posto sam ja odavno pocela, ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, ali mislim da je to 0.2 usd Pokusacu da ubacim sliku kasnije, ako treba
|
|
|
|