Diana2 -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (11.1.2015 1:59:39)
|
Cao svima,htela bi da podelim sam vama moje iskustvo i da vam skrenem paznju na neke stvari Moje iskustvo Vec nekoliko godina moj otac je proucavao poslove preko neta jer je penzioner i ima vremena i ja sam mislila da je to samo cista zabluda,narocito MLM poslovi,sve mi je to bilo prevara i td,priznajem. Sve dok jednom nije dobio cek sa parama i objasnio mi sustinu posla. Od tad sam i ja u poslu (treba vremena da se udje u posao kao i za sve drugo). Iskren savet 1.free poslovi (sve je super aii kad treba da vam plate tad uvek bude nesto ali para nigde) 2.klikanje reklama (od 1000 do 3000 za 1 dolar,oni placaju ali bas puno treba) 3.ocenjivanje slika (placaju ali samo jednom 100% od zarade,sto znaci mozete podizati 20% 30% itd ali samo jednom ceo iznos) 4.svaki posao koji vrsi isplatu i koji vredi ulozenog vremena placa se clanarina (mecesna ili godisnja) 6.vodite racuna da poslove trazite od nekog ko je vec u tom poslu i ko je vec dobio pare od te firme 7.niste vezani za radno vreme,kad i koliko radite,ni sta ste zavrsili,ni strani jezik i td (bitni su sam internet,komp i naravno da li vama odgovara ta vrsta posla) 8.bitno je da ste punoletni i da imate bankovni racun za stranu valutu (devizna i internet kartica) 9.placanja se vrse cekom,karticom njihovom,na vas racun ili paypal pozdrav svima [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|