iliana4 -> RE: Posao kod kuce, preko interneta (28.7.2014 19:10:42)
|
Pozdrav, nisam zelela da kuckam ovde o poslu, jer sam u sustini smatrala da ko je zainteresovan javice se putem pp, ne postoji nijedan skriven razlog, a vec nekoliko clanica se javilo ovde sa pozitivnim iskustvima. Ne znam da li smem da pominjem naziv kompanije, ona uspesno posluje vec 16 godina i ima mnoooogo partnera, a poseban uspeh ostvaruje nas region. Registracija je besplatna, kada se registrujes krenes sa obavljanjem zadataka, kroz koje ustvari kreces da ucis o poslu. Svakodnevno dobijas lekcije iz oblasti marketinga i tvoj sponzor ti je konstantno dostupan za svaku vrstu pomoci. Sav materijal, bilo u pisanom ili video obliku je preveden na nas jezik, imamo jakooo veliki tim, svake nedelje se odrzavaju predavanja-webinari uzivo sa mogucnoscu resavanja svih dilema koje imamo u vezi posla. Postoji nekoliko nacina zarade: -Stvaranje vlastitog Tima -Promocija proizvoda iz Tripleclicks online prodavnice. Izbor preko 73.000 proizvoda -Zarada od prodaje vaših vlastitih proizvoda -Zarada dovođenjem drugih prodavaca -Zarada promocijom/reklamiranjem online aukcija PriceBenders Tacno je da ukoliko se opredelis za prvi nacin moras imati tim koji radi, ako nemas tim nema ni zarade, ali postoje i drugi nacini i mogucnosti zarade. Ja sam se opredelila za izgradnju tima i pruzam veliku podrsku svojim saradnicima. Naravno vecina nas se pita gde cemo naci ljude za tim. To je moguce zahvaljujuci marketing alatima i besplatnim obukama koje nam kompanija pruza. Tacno je i da se sa ulaganjem brze napreduje, ja npr. puno ulazem u tim, ali sa tim ulaganjem nije obavezno krenuti odmah vec tek kada imas tim i ostvaris zaradu. Nisam ovde da bilo koga dovedem u zabludu i nemam nikakve koristi od samog uclanjenja ni broja clanova. Saradnja mene i mog psa se zasniva na obostranom interesu, jer i on mora raditi da bi zaradjivao i ja imala zaradu od toga, a sa vecom mojom zaradom ja opet ulazem u tim i napredujemo zajedno. Ovo nije klasican MLM jer tvoj clan moze brze napredovati ukoliko radi vise i bolje. Ako vas jos nesto zanima pitajte.
|
|
|
|