Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 16.3.2012 13:22:51
|
|
|
|
tanjica85
|
zadovoljna sam, mb. za sad ne mogu da napisem nista lose. jos uvek nisam osetila nikakve nezeljene posledice, a nadam se da i necu.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 29.3.2012 8:30:46
|
|
|
|
mala buba
|
sta vam je s tim diet+, gde god se okrenem neko ga pije. znam da je tv reklama odlican marketing, ali bas tooooliko. ove moje koleginice poludele. ajde za zene i da razumem,ali i da se i muskarci interesuju....
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 2.4.2012 12:47:28
|
|
|
|
tanjica85
|
ja sam zadovoljna. pokmaze apetit se znatno smanji
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 20.4.2012 1:53:18
|
|
|
|
mala buba
|
drago mi je da si ti srecna i zadovoljna. koliko puta dnevno se trujes tim tabletama? ono kao,dorucak,rucak vecera...pre i posle doruckujes, popije tabletu, onda malo sis cevap, tableta, pa malo mek sa decom pa tableta, pa vecera za muzica pa tableta. ma idi bre
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 20.4.2012 7:53:26
|
|
|
|
minavb
|
Čekaj, jel tanjica mršavi uz hrono ishranu ili uz tablete?
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 20.4.2012 9:24:09
|
|
|
|
tanjica85
|
drage moje, jos ovaj mesec da istrosim ovu kutiju i kraj. kombinovala sam hrono ishranu i taj diet plus. i dalje sam na hrono ishrani. sad ostaje da se rade vezbe i zategnu misici. mb, pijem jednu tabletu dnevno pre rucka i to je to. naravno da se ni ja ne bih kljukala tri puta dnevno. ovo sam probala, zadovoljna sam, skinula sam koliko sam zelela i tu je stop. sad ostaje jos par dana do kraja meseca i kraj. posle samo vezbe,vezbe i vezbe.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 20.4.2012 10:32:36
|
|
|
|
indy_25
|
Bravo Tanjice . Uvijek mi je drago kad cujem da je neko smrsao valjda osjetim onu srecu kad sam ja bila debela pa smrsala.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 20.4.2012 20:20:39
|
|
|
|
sojcica
|
Ja dve-ipo godine imam visak.U pocetku je bilo 10kg.Zadnjih godinu dana blokiram na 5kg viska,pa se iz ocaja opet vratim na onih 10kg.Krenula sam na forum o hrono ishrani,pa sam ugledala ovaj.Procitala sam sve vase postove i ukapirala da meni nije potrebna nikakva specijalna dijeta.U stvari,Pecin post mi se najvise svideo,t.j. pronasla sam se u njenoj prici.Svaki put kada bih skinula 4-5kg za mesec ipo-dva,ja sam i smanjila apetit,a nisam gladovala.Imala sam dva-3 obroka,sa malo ili bez hleba i BEZ slatkisa.Posle 20h,nista hrana.Ali mi se uvek desi neki praznik,slave,i tako to krene...A i nestrpljiva sam,brate,ja bih za mesec svih 10kg-CAO.E,nemoze...Hvala Peco,sto si me podstakla da shvatim,da ja vec imam resenje za svoje kilograme.A sto se tice preparata ,popila sam ih lom,cajeva,ne pitaj.Sve su to gluposti.Samo disciplina.Pozdrav
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 23.4.2012 13:42:18
|
|
|
|
tanjica85
|
hvala, indy. ja sam pri kraju. jos par dana i kao nova. Nastavicu da se prodrzavam ove hrono ishrane, zato sto mi se dopada, a i inace se tako hranim. za sad sam zadovoljna svojom kilazom i molim boga da se kg vise ne vrate. Peco, zamolila bih te da i meni posaljes, zanima me o cemu se radi
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 29.4.2012 14:15:01
|
|
|
|
stoja88
|
caoo svima, danas sam se i ja ovde uclanila da vidim vase iskustvo sa diet plus :) i ja planiram da to probam jel imam i ja malo viskih kilograma. al je problem sto ja zivim u austriji a to ovde nema da se kupi a oni to nesalju van srbije :/ pozz
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 29.4.2012 14:31:19
|
|
|
|
peca
|
stojo, ne sumnjam da u austriji mozes da nadjes isto s.... samo drugo pakovanje lepo vreme, dobro drustvo, malo mozga , malo volje i resices se toga
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 30.4.2012 11:10:15
|
|
|
|
tanjica85
|
svako ima pravo na sopstvenio izbor, delimicno se slazem s pecom,ali sam ja ovim proizvodom zadovoljna. ne verujem da ima u Sloveniji da se kupi bas taj preparat. Kad kupujes bilo koji preparat, obavezno pogledaj sastav
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 1.5.2012 16:54:19
|
|
|
|
stoja88
|
ima i ovde dosta prozivoda peco al nisam nijedan probala :) kolko dugo si ti koristila diet plus tanjice? i kolko kg si skinula?
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 3.5.2012 11:10:18
|
|
|
|
tanjica85
|
tri meseca. vaga mi ne meri tacno, ali otprilike 10 kg,ako ne i vise, to mogu da vidim po farmerkama. izmericu se danas kod jetrve,pa javljam.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 6.5.2012 21:54:47
|
|
|
|
Cecana
|
Tanjice koliko si smrsala za tri meseca? Ja sam na Hrono 2 meseca i smrsala sam 8 kg.Ja sam prezadovoljna.Jos par kilograma do leta da skinem i bicu fit.Da napomenem da jedem po neki slatkis svaki dan.Sto se fizicke aktivnosti tice pocela sam pre dve nedelje da vozim bicikl,svaki dan po pola sata-sat,nekad i duze.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 7.5.2012 13:23:28
|
|
|
|
tanjica85
|
napisala sam, otprilike 10 kg, ako ne i vise. ne radi mi tacno vaga. i ja sam na hrono ishrani, odusevljena sam.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 14.5.2012 11:09:20
|
|
|
|
stoja88
|
kako ide ta hrono dijeta? jel mozete mi dati rezept :) bas bi htela to probati ako je dobra i ako se skida tako kilogrami. pozz
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 14.5.2012 11:11:02
|
|
|
|
Olga75
|
Stoja , pogledaj prvu stranu teme koja ima samo tri strane pardon , ovo je cetvrta strana
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 14.5.2012 12:14:52
|
|
|
|
tanjica85
|
IZVORNA PORUKA: Cecana Tanjice koliko si smrsala za tri meseca? Ja sam na Hrono 2 meseca i smrsala sam 8 kg.Ja sam prezadovoljna.Jos par kilograma do leta da skinem i bicu fit.Da napomenem da jedem po neki slatkis svaki dan.Sto se fizicke aktivnosti tice pocela sam pre dve nedelje da vozim bicikl,svaki dan po pola sata-sat,nekad i duze. Cecana, koji slatkis jedes? Nista osim cokolade za kuvanje nisam jela.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 14.5.2012 16:24:10
|
|
|
|
Cecana
|
Tanjice ja pojedem za uzinu jednu vocku(jabuku ili bananu,ili jagode) i 2-3 reda obicne mlecne cokolade,ili parce torte,ili cok.bananicu.Znaci konkretni slatkisi.Prvih mesec dana sam jela crnu cokoladu i jabuku. Sad sam dve nedelje stajala na istoj kilazi,evo sad je opet krenulo.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 16.5.2012 12:42:53
|
|
|
|
tanjica85
|
meni je voce zapravo uzina, izmedju doruck i rucka i izmedju rucka i vecere. trudim se da ne jedem voce rano ujutru, isto tako se trudim da ne jedem voce kasno uvece. kolac pojedem s vremena na vreme, mozda 1 nedeljno, eventualno 2x kad sam u PMSu. takodje ponekad pojedem bonzitu ili cokoladu za kuvanje.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 16.6.2012 16:13:00
|
|
|
|
mala buba
|
cekaj, cekaj...prestala si da pijes taj Diet + i sad si na hrono ishrani ili si kombinovala preparat i hrono? jesi postigla zeljenu kilazu? Moj kolega skinuo 7 kg za mesec dana s tim diet +, samo mislim da ce se tako lako izgubljeni kilogrami brzo vrati.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 18.6.2012 10:15:47
|
|
|
|
tanjica85
|
u pocetku sam kombinovala hrono ishranu i Diet Plus. Nakon 4 kutije, tj 4 meseca, resila sam prestanem jer sam postigla ono sto sam zelela. mozda mi je ostalo da skinem jos 3, 4 kg i to je to. Taman pred leto. Pocela sam i da vezbam jer mi je koza dosta opustena, sva sam mlitava, a kako i ne bih bila kad sam izbubila preko 13 kg. sad sam samo na hrono ishrani.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 2.7.2012 8:26:52
|
|
|
|
mala buba
|
Tanjice, mada mislim da si i sa hrono ishranom mogla toliko da skines. ne znam sta da ti kazem, ti najbolje znas. za odluku da vezbas. nepoverljiva sam prema tim preparatima, ja se ne bih trovala koliko god da vidim rezultate. imam visak, ali se ne usudjujem. cula sam i za diet plus, a i za hrono ishranu. mada sam za hrono saznala od vas i prezadovoljna sam.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 4.7.2012 13:06:36
|
|
|
|
tanjica85
|
u pravu si, mogla sam,ali sam zelela da ubrzam taj proces mrsavljenja. kao sto sam vec napisala, dopao mi se sastav proizvoda, a sad i rezultat koji sam postigla, nisam se pokajala.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?