Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 7.2.2012 17:59:07
|
|
|
|
mala buba
|
tanjice, drago mi je da se osecas sjajno. za dve nedelje se oseces mnogo lakse,tako brzo? kako se pije taj diet plus? daj mi jos malo informacija o redukovanoj ishrani
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 10:01:32
|
|
|
|
tanjica85
|
Verovatno je taj osecaj i na psihickoj bazi. Ranije sam imala problema sa zatvorom, do nedelju dana nisam isla u wc. Sad mogu da se pohvalim ubrzanim metabolizmom. Svi koji imaju ovakav problem kao ja, znaju o cemu pricam i kakva je sreca ubrzati metabolizam i isprazniti creva. Jedan obrok (1 kapsula) u toku dana, 30 min pre glavnog obroka, sa 1 do 2 čaše mlake vode. Preporučuje se povećana upotreba tečnosti (1-2 litra) u periodu uzimanja proizvoda. IZMEĐU OBROKA MORA DA PROĐE MINIMALNO TRI , OPTIMALNO ČETIRI SATA! AKO POJEDEMO I NAJMANJU GRICKALICU UNUTAR OVOG PERIODA, NAŠE TELO TO PREPOZNAJE KAO KOMPLETAN OBROK I SLEDEĆA TRI ILI ČETIRI SATA NEĆE DOĆI DO POČETKA OSLOBAĐANJA MASNOĆA! to je samo jedan od saveta lekara. Potrudicu se da ovih dana iskucam ono sto su mi oni preporucili.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 11:15:27
|
|
|
|
indy_25
|
I vjezbanjem ces ubrzati metabolizam. Malo na fitnes i opali po cardiu po sat sat i po pa da vidis kako kile lete i kako se ubrzava metabolizam.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 11:38:48
|
|
|
|
tanjica85
|
To i radim,ali samo po lepsem vremenu. Kad dodje zima, ulenjim se. Da li je to zbog kraceg dana ili zbog duzeg radnog vremena, ne znam. U stanu radim vezbe,ali nije to to. Nikako da se razmrdam. Iskreno se i plasim jer se komsinica ispod prosle godine zalila zbog lupanja.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 11:44:57
|
|
|
|
Tea2
|
tanjice85,nisam te do sada videla na forumu...Imas tri objave,nemas tiker. Jos jedna reklama.... Mina,jesi li citala sastav ovog preparata..?Zelim strucno misljenje o njemu-tvoje strucno misljenje. O slicnim preparatima znam sta mislis.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:00:03
|
|
|
|
kalinam
|
Godinama se borim s viskom kilograma. I nastavljam...ali sam okrenula nov list. Drage dame, na nagovor decka (a buduceg muza) kupila sam Diet PLus i mogu vam reci za dve nedelje osecam se mnogo lakse. Zahvaljujuci savetovalistu koje imaju, uspela sam da redukujem ishranu, ubrzam metabolizam i osecam sjajnije nego ikad. Verovatno je to malo i na psihickoj bazi, ali se opet nadam, opet se radujem i opet sanjam. Prepisano iz kojekavih casopisa, odnosno, sa stranice na kojoj se nalazi REKLAMA. Mogli ste bar biti za nijansu inovativniji. Moje misljenje - uneti manje kalorija nego sto ih se portosi, jednostavna matematika, izuzev u slucajevima gde postoje hormonski poremecaji i sl, a koji zahtevaju odgovarajuci strucan tretman.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:02:57
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Mina,jesi li citala sastav ovog preparata..?Zelim strucno misljenje o njemu-tvoje strucno misljenje. O slicnim preparatima znam sta mislis. Isto mislim i o ovom. Nisam čitala sastav.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:08:32
|
|
|
|
bebironcic
|
Ja mislim da su svi ovi preparati !Ako ovaj preparat i njemu slicni sluze za regulisanje telesne tezine,cemu onda redukovana ishrana?!Samim regulisanjem ishrane i manjim unosom kalorija bice gubitka tezine!Zato sam ja pre za *izbusenu kasiku* nego za ovakve stvari!
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:11:04
|
|
|
|
Tea2
|
E,Tanjice-slikaj se sada i stavi sliku.... I kada smrsas!Ako se setis da si ovaj preparat reklamirala i na ovom forumu!!!
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:13:44
|
|
|
|
tanjica85
|
Ja sam nova i nije nikakva reklama. Pokazite mi stranicu gde je ta reklama i odmah se povlacim s foruma....? to su moje reci. Ma, aman ljudi i ja zelim da cujem kometare dr ljudi. Ni sama nisam sigurna kakav ce biti rezultat, ali za sad sam zadovoljna, pisala sam zbog cega.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:15:03
|
|
|
|
Tea2
|
U tom slucaju,zelim ti dobrodoslicu!!!I ocekujem sliku!!
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:17:30
|
|
|
|
tanjica85
|
ma ljudi, zelim misljenje razlicitih profila ljudi. Kakva reklama?
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:20:36
|
|
|
|
tanjica85
|
sad ste me naterale da zaista ubacim svoju sliku...ubacicu je sutra.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:21:02
|
|
|
|
Olga75
|
prvo dobrodosla na forum zatim za reklame je zaduzena DunjaRR a moje misljenje : kad sam se ugojila sve sam probala ( sem urinoterapije ) pila sam i piruvat , koji mi je pomogao nesto malo ali bez vezbanja i redukcije nema mrsavljenja osim ne daj Boze neke bolesti a ne znam da li se secate , verovatno ne jer je to bilo tamo krajem osamdesetih pocetkom devedesetih , pojavile su se neke cudotvorne tablete za mrsavljenje i ljudi su se stvarno od njih " susili " zasto ? zato sto su u njih pakovane pantljicare
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:24:33
|
|
|
|
tanjica85
|
Hvala. slazem se. i ja praktikujem vezbe, ali trenutno ne (kao sto sam vec pisala). ne verujem da postoji carobni stapic, zato sam se pored ovog preparata, obratila i lekaru.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:34:38
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR zato sto su u njih pakovane pantljicare Kokosai kapsule
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:47:17
|
|
|
|
Maya21
|
nema kilograma minus dok se dobrano ne potrudite i izbalansirate ishranu... ja sam daleko od moje idealne tezine, ali sam uspela da smrsam 20kg... sad sam u fazi stagnacije ali ce opet krenuti kg dole... da budem iskrena mnogo sam se opustila za praznike pa zato ni nema rezultata... sve dok se ne znojite i ne izbalansirate ishranu, a da pri tom ne gladujete, nikakve magicne pilule vam nece pomoci...
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 12:52:51
|
|
|
|
kalinam
|
Tako je Maya21, red, rad i disciplina su jedino sto pomaze i nesto cega se mora pridrzavati uvek. Pitanje - da li je ovo onaj peparat s jednom od najlosijih reklama (prikazuje se na pinku, uz grand show tako da nije ni cudo) - direktoreee, on deeeelujeeee...ne znam ko je to "uspeo" da smisli.....
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 13:13:57
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Olga RR zato sto su u njih pakovane pantljicare Kokosai kapsule Eto, sad će žene da se raspituju za pantljičare, mislim da je ovo vrhunac... poslije klistir-dijete
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 13:24:26
|
|
|
|
minavb
|
Meni je vrhunac jedna koja je ostavila rusku salatu na suncu 7 dana. Treba li da pišem šta joj se desilo?
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 13:31:39
|
|
|
|
tanjica85
|
mislim da nije, ono je valjda bio Antikilogram "PREDSENICE; on deeeeluje". degutantna reklama. uz sve pesmu koja prati video. Za ovaj proizvod koji sad konzumiram sam cula u redakciji casopisa Magicno bilje (nadam se da i ovo nije reklama!?!) ,mada sam videla i na RTVP. Mislim da nisu bile u pitanju samo Koksai pilule, vec i pilule cuvene i debele Bozen.
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 19:08:06
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 19:27:24
|
|
|
|
minavb
|
Taj proždrnjuje.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 8.2.2012 22:44:02
|
|
|
|
magde
|
ja sam saznala ovde u moj grad pa i u SK da devojke koje konzumirale slimline tako nekako kapsule ali bas STVARNO videla sam i rezultate 10 kg sigurno su smrsali.....nakon neko vreme saznalo se da ove kapsule su stetne da mogu cak da se javi i rak.....ali nakon to opet neke devojke jos uzimaju ali stvarno su efikasne ...a za ovo sto TANJA mislim bese neznam prvi put cujem
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.