|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS
9.2.2012 9:45:15   
Anoniman
Ja to ne mogu da shvatim , da im je lakse da piju kojekave cajeve tablete i sirupe umesto da odu u neki fitnes centar i uzivaju sto u topljenju svog sala sto u vremenu koje posvecuju sebi , sto u mentalnom zadovoljstvu a i vizuelnom pogotovo ako ima super zgodnih trenera .

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 26
9.2.2012 9:48:36   
Jeca*
e, a pre neki dan pricam sa jednom poznanicom koja se osušila posle drugog porodjaja, a dete sad puni godinu. Smrsala je 20kg. KAze ja sam i posle prve i posle druge trudnoce smrsala uz pomoc nekih kineskih tableta kojima sam jedva usla u trag i narucujem ih preko neke zene. Kaze pila sam njih i osusila se, oba puta
Neke..Slim...ne znam ni sama kako se zovu
ali ne verujete kako je smrsala? jbt sta je u tim tabletama user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 27
9.2.2012 9:49:49   
minavb
Pantljičara?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 28
9.2.2012 9:51:16   
bokicans
Slim line -u njima je Subitramin.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 29
9.2.2012 9:51:51   
Anoniman
Jel to moze i da se smrce user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 30
9.2.2012 9:54:02   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: bokicans

Slim line -u njima je Subitramin.

sli ove su bas kineske, kaze nasla ih je preko nekih foruma

Robin Sharma

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 31
9.2.2012 9:55:19   
bokicans
IZVORNA PORUKA: ribizla

Jel to moze i da se smrce user posted image

Ma može sto ne bih moglo,pa kinesko je.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 32
9.2.2012 9:58:16   
Jeca*
user posted image user posted image user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 33
9.2.2012 9:59:23   
iris_m
IZVORNA PORUKA: Jeca*

e, a pre neki dan pricam sa jednom poznanicom koja se osušila posle drugog porodjaja, a dete sad puni godinu. Smrsala je 20kg. KAze ja sam i posle prve i posle druge trudnoce smrsala uz pomoc nekih kineskih tableta kojima sam jedva usla u trag i narucujem ih preko neke zene. Kaze pila sam njih i osusila se, oba puta
Neke..Slim...ne znam ni sama kako se zovu
ali ne verujete kako je smrsala? jbt sta je u tim tabletama user posted image

Jeca, to su Slimline soft gel ili botanical tablets http://www.meizitang.com/...user posted image

< Poruku je uredio iris_m -- 9.2.2012 10:00:08 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 34
9.2.2012 10:03:30   
tanjica85
verovatno traju kao i kineske stvari. u pocetku sve super, a kasnije se kajes sto si bacila pare. user posted image

(odgovor članu iris_m)
Direktna veza do poruke: 35
9.2.2012 10:08:49   
Anoniman
Kako se, bre, ne plasite da pijete ta s*anja? Niko od vas nema pojma na sta u organizmu te tablete mogu uticati, a uticu sigurno. Ne znam sto birate taj put? Tanjice, batali to zeno. Izbaci slatko, sokove, testa svedi na minimum i malo pripazi kako kombinujes namirnice i ima da se istopis za godinu dana. Ne moras cak ni u teretanu. Proset_as 3km dnevno i uradis 20-tak trbusnjaka i bices mackica i po. Nemoj da se trujes sa tim.

< Poruku je uredio andromeda -- 9.2.2012 10:09:12 >

(odgovor članu tanjica85)
  Direktna veza do poruke: 36
9.2.2012 10:30:27   
tanjica85
moja doktorka i ja smo zajedno gledale sastav i slozila se da je ok, da mogu da probam kako bi bar malo regulisala stolicu.Organizam vise ne moze da mi reaguje na Senu i slicne cajeve za probavu, pa sam probala s ovim proizvodom. a i zato sto se pije jedna kapsula dnevno. Vise mu dodje kao dodatak ishrani. Bitno mi je da ne trujem organizam 3x dnevno raznim sr****a. Inace uglavnom imam problema s zimskom. Leti se vec nekako snadjem, aktivnija sam. Zimi nista ne stizem, ulenjim se i to je moj najveci problem. a nemam vremena za fizicku akrivnost jer imam dvoje male dece, moj momak (tacnije muz koji nece da se venca!!!) po ceo dan radi, nemamo pomoc baka i deka i jedva sastavljamo kraj s krajem i s vremenom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
9.2.2012 10:36:02   
tanjica85
da, ubacila sam sliku tako da mozete da vidite da muku mucim s kilogramima i da vise manje osciliram. za sam imam 6-7 kg viska,a imala sam i do 10-12 kg. i sto je najgore sve ode u butine i stomak. bilo bi idealno da se salce ravnomerno rasporedi.

nece da mi ubaci vise slika.

Direktna veza do poruke: 38
9.2.2012 11:12:06   
branki*
tanjice,kad sam bila student,pa sam se jedno vreme bas ugojila(nisam bila debela,nego,onako,punija),bila sam u stanju da pojedem i g,samo da smrsam,koliko sam bila opsednuta.cak sam i naruccila 2 puta neke tablete.ali-po mom misljenju dzaba sve,ako ne smanjis kolicinu hrane ,pod 1,a pod 2,malo vise fizicke aktivnosti.od tad,pa do sad,izuzev trudnoce,nisam se vise tako ugojila.variram 2-3 kg,ali to je pod kontrolom.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 39
9.2.2012 11:25:36   
tanjica85
Branki, sve to znam, ali ja sam sad spremna da pojedem i g****. user posted image koliko god nezrelo zvucalo.
uzasno sam opsednuta. od druge trudnoce sam se bas ugojila, do duse uspela sam da skinem par kilograma. e sad je ostalo ono sitnooo, po meni najteze. Bitno mi je da preguram samo zimu. jer zimi "pajam" sta stignem. e tu sam okrenula nov list. malko redukovala ishranu i sve nade polozila u taj proizvod i savete koje mi je uputila doktorka.
davno sam ja probusila kasiku, ali nisam znala kako da je probusim,pa nije bilo efekta. sve sam pogresno radila. "pajala" voce posle 12 uvece, grickala semenke po ceo dan, pravila dijetalne pitice, grickala sargarepu po ceo dan, pila gazirane sokove, pa i vocne. tek sad sam shvatila da sta god da uneses izmedju obroka (da li je to neka grickalica, sendvicic, kolac) to se smatra obrokom.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 40
22.2.2012 0:05:24   
mala buba
Tanjice kao što sam te već zamolila podeli s nama te savete dr.
šta fali šargarepi? zdrava je i dobra je za vid user posted image

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

Direktna veza do poruke: 41
22.2.2012 11:21:24   
tanjica85
Obavezno je jesti ujutru obrok bogat žvotinjskim masnoćama i sporovarećim ugljenim hidratima. Zabranjen je unos svih gaziranih pića koja sadrže šećere ili veštačke zaslađivače (Coca Cola, Sprite, Tonic, Fanta, Coca Cola zero, energetska pića, zaslađeni voćni sokovi, pa i obični sokovi i drugo). Nikako da se kombinuju proteini i ugljeni hidrati za ručak i večeru, ovo je moguće samo ujutru za doručak
Zabranjene su sve vrste "grickalica" izmežu obroka (SVE, izuzev badema i ponekad lešnika)
Voće i suvo voće se ne jede ujutru, niti uveče, kao ni slatkiši- (čokolada), već samo između 16 i 18 časova, po zimskom računanju vremena (znači od 17 do 19 časova po letnjem računanju vremena). mada jedno parčence čokolade ne može da škodi.
Testenina se ne sme jesti uveče (paste, pica, hleb, sendviči, pite, gibanice, palačinke, itd)
Hleb, testenine, pirinač i skrobna povrća (pasulj, grašak, sočivo, krompir, itd) se jedu najkasnije do 15 časova, može i do 16h, nikako posle toga.

ima još dosta saveta iz Hrono ishrane... npr da se ne preskaču obroci, da je obavezno imati 3 obroka i dve užine. mogu da ti pođaljem predloge za doručak, ručak, večeru.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu mala buba)
Direktna veza do poruke: 42
22.2.2012 11:32:28   
peca
Moram da se malko ubacim user posted image
Metabolizam nije bas toliko usko povezan sa redovnom stolicom-samo da znate user posted image

Tanjice ako se hranis zdravo, i ako se pridrzavas hrono ishrane, jako bi volela da mi objasnis zbog cega se kljukas tim tabletama ???

< Poruku je uredio peca -- 22.2.2012 11:43:30 >

Direktna veza do poruke: 43
22.2.2012 11:47:09   
tanjica85
Peco, pojasni molim te. kako nije? ja bila ubeđena da ubrzan metabolizam-redovna stolica.

Jovan Dučić

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 44
22.2.2012 11:49:54   
peca
Ne mogu sad da ti strucno objasnjavam, raspitaj se kod nekog doktora, ali to sto si ti mislila je zabluda, stolica i metabolizam nije isto user posted image

Ja sam skinula 16kg za kratko vreme, dovela svoj metabolizam u red, a stolica mi je kao i ceo zivot neredovna i neizvesna user posted image

Direktna veza do poruke: 45
22.2.2012 12:16:22   
tanjica85
nisam ni mislila da je jedno te isto metabolizam i stolica. samo je povezano jedno s drugim.

Jovan Dučić

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 46
22.2.2012 22:33:03   
mala buba
manje više sam to znala. user posted image ja!
ali treba da se kuva svaki dan, ništa konkretno mi nisi objasnila. mislila sam da imas predloge za obroke. pih!

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

Direktna veza do poruke: 47
23.2.2012 11:16:52   
tanjica85
Mala buba, imam, ali mi treba vremena da otkucam. Šta te tačno zanima?

Jovan Dučić

(odgovor članu mala buba)
Direktna veza do poruke: 48
23.2.2012 11:21:28   
Olga75
pa Tanjice , kucaj nam sve jelovnike user posted image
mislim , ima nas debelih ovde
pojele bi svasta
doduse , ogradicu se od pantljicare i urinoterapije

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 49
23.2.2012 11:27:16   
minavb
Otvorite temu o roni ishrani.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here