Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 12.10.2012 18:21:17
|
|
|
|
mala buba
|
nisam, plasim se iskreno. otkud znam mozda pocnem. i dalje je cuvam.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 15.10.2012 12:12:35
|
|
|
|
tanjica85
|
ne razumem, sto cuvas? probaj, sta te kosta? jel ne dojis? nema kontraidnikacija i nezeljenih efekata.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 15.10.2012 12:33:49
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: tanjica85 ne razumem, sto cuvas? probaj, sta te kosta? jel ne dojis? nema kontraidnikacija i nezeljenih efekata. bez uvrede, ali kako znas? (pritom se ovo pitanje odnosi ne samo na diet+ nego na bilo koji preparat za mrsavljenje)
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 15.10.2012 13:00:07
|
|
|
|
tanjica85
|
znam samo za ovaj, jer sam pitala pre nego sto sam pocela da koristim. ne preporucuje se samo ukoliko je osoba na aktivnoj terapiji za stitnu zlezdu. gledali smo sastav. evo sad cu da iskucam: hrom, asai ekstrakt, zeleni caj ekstrakt, garsinija ekstrakt, kitosan, kofein, jabukovo sirce, kelp, grejpfrut, papaja.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 15.10.2012 13:07:21
|
|
|
|
Jeca*
|
ja posle one price o zelenoj kafi vise ne verujem ni u sta...ustvari, tako se ispostavilo za milion proizvoda na trzistu te ok su, te provereni, pa ih samo zabrane na osnovu mog visegodisnjeg iskustva i mucenja da smrsam, sad kad sam relativno zadovoljna mogu samo da kazem da jedino pomaze sport i dijeta. Sve ostalo....
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 15.10.2012 13:29:02
|
|
|
|
tanjica85
|
delimicno se slazem sa tobom, Jeco. vec sam pisala o tome da bilo koji preparat moze samo da pomogne u tom procesu mrsavljenja,ali da retko sta je trajno. meni je ovaj preparat pomogao, doduse ja odrzavam kilazu hronom ishranom. sto se tice ovog sastava, jesam proverila, vec sam napisala na pocetku. najbitnije mi je da mi je dr rekla da mogu slobodno da probam, da je dobar sastav, tj da bolju formulaciju nije videla. Mislim da su sa zelenom kafom omanuli, svaki preparat mora da prodje razne kontrole, analize, mora da ga odobri ministarstvo zdrav;ja, Farmaceutski fakultet, Gradski Institut za javno zdravlje itd
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 15.10.2012 13:39:40
|
|
|
|
Jeca*
|
samo je, na osnovu sastava, koliko vidim, vazno da ovo ne piju osobe koje su pod nekom terapijom, jer grejp recimo ne sme da se jede ako se piju lekovi, ukljucujuci i kontraceptivne pilule
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 15.10.2012 13:47:49
|
|
|
|
tanjica85
|
Napisala sam, osobe koje su na aktivnoj terapiji za stitnu zlezdu. naravno, ne preporucuje se trudnicama i dojiljama, mladjima od 18. jako je mala koncentracija u jednoj kapsuli, tako da ne moze da skodi.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 29.10.2012 7:32:44
|
|
|
|
mala buba
|
slazem se sa Jecom. nisam bas sigurna da su preparati za mrsavljenje potpuno nestetni. iskreno ja se plasim da probam, cuvam tu kutiju Dijet Plusa gledam je svaki dan, ne smem. sta ako se jos vise ugojm kad prestanem da pijem?
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 2.11.2012 12:02:56
|
|
|
|
tanjica85
|
pa ako se vratis starim zivotnim navikama, onda hoces. redukujes ishranu i ne bojis se da se kilogrami vrate
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 9.11.2012 7:51:24
|
|
|
|
mala buba
|
ako ti tako kazes
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 16.11.2012 15:43:50
|
|
|
|
tanjica85
|
u ovom mesecu samo 3 kg manje i nije mi neki rezultat, no dobro.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 23.11.2012 7:52:45
|
|
|
|
mala buba
|
pa to je ok 3 kg.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 28.11.2012 14:00:02
|
|
|
|
tanjica85
|
mislila sam da ću više. malo sam brljala.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 28.11.2012 19:45:13
|
|
|
|
mala buba
|
sledeci put nemoj da brljas i eto rezultata. opusti se, sta sad, malo redukovana ishrana, malo vezbice i eto drago mi je da ti je pomogao bar za 3 kg manje
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 17.12.2012 14:31:44
|
|
|
|
tanjica85
|
da, moracu malo da se sredim. ne ide, cim dodje zima, ja sam cao sa kretanjem.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 24.12.2012 18:40:09
|
|
|
|
stankoovicka
|
iskreno i ja se plasim kontraindikacija i vestackih tableta za mrsavljenje. bas se plasim. najbolje je korigovati ishranu i vezbe, ali imati volju, para i vremena za to. Uzela neki caj za mrsavljenje u biljnoj apoteci i mogu reci da mi je malo smanjeniji apetit.. malo.. al verovatno ne moze preko noci..
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 28.12.2012 11:00:32
|
|
|
|
tanjica85
|
javi nam kako napredujes
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 18.1.2013 15:54:28
|
|
|
|
tanjica85
|
stankoovicka, ne javljas nam kako napredujes? jesi pocela?
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 22.2.2013 10:09:42
|
|
|
|
tanjica85
|
u Lilly apotekama ima neka akcija za diet plus, po znatno nizoj ceni. eto ukoliko je nekom od pomoci. cini mi se da su inace povecali cenu proiyvoda, valjda im je krenulo dobro prodaja
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 5.4.2013 9:45:52
|
|
|
|
tanjica85
|
eto, drage moje, ja sam juce opet kupila diet plus. skontala sam da prija mom organizmu, bas izbacujem tecnost, apetit smanjen.
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 15.7.2013 14:21:19
|
|
|
|
tanjica85
|
Ponovo da aktiviram temu da bih podelila iskustvo sa vama. Elem, zbog zdravstvenih problema, a i zbog novčanih bila sam odustala od svih preparata za mršavljenje. Vratila sam se na hrono ishranu i mogu vam reci da mi je značajno pomogla i da i dalje pomaže. I dalje napredujem. Diet Plus mi je pomogao da izbacim visak tecnosti iz organizma i pomogao mi je na početku mršavljenja. Sad zbog hrono ishrane nemam potrebe za bilo kakvih preparatima za mršavljenje
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 20.9.2013 11:13:29
|
|
|
|
tanjica85
|
evo mene opet na ovoj temi opet sam se ugojila i opet muka sa kilogramima. i dalje sam na hrono ishrani. samo sam sad dodatno pijem Mega fit, da probam jos jednom. jedna majka u skoli mi preporucila i eto mene ponovo ovde
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 20.9.2013 11:23:20
|
|
|
|
Peace*
|
Nisam razumela, ugojila si se na hrono ishrani?
|
|
RE: DIET PLUS-KILOGRAMI MINUS 20.9.2013 11:52:02
|
|
|
|
tanjica85
|
ma malo vise sam se opustila tokom leta, pa se i nisam pridrzavala. ne znam sta mi bi, toliko mi se javio apetit tokom odmora. uh
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?