Anoniman
|
yula, nisam mislila da joj uopste ne dajem da jede vikendom, nego da joj ne dajem nove namirnice. juce sam joj npr. dala sargarepu iako je bila nedelja, jer je vec 3x jela u toku nedelje. kao skolski bi trebalo da se daje 3 dana jedna namirnica, pa 3 dana druga, znaci 2 nove namirnice nedeljno. i kao daje se prvog dana 3 kasicice, drugog 5,6, a treceg koliko moze da pojede. ako moze citav obrok, onda se da. ja nemam pojma koliko je K danas pojela jer ona jos uvek uci da jed,e pa pljuje, igra se sa kasicom, gura je iz usta, hoce ona da uzme kasiku itd. dala sam joj 7,8 kasicica, mozda cak i 10-ak, ali sumnjam da je ukupno progutala 2. ali sam joj zato vodu posle toga ugurala, bar 4,5 kasicica je morala da popije. cula sam i ja isto za sargarepu. ubuduce cu je samo dodavati necemu, jer ionako nije bila bas preterano odusevljena. sto se tice toga sto vam je izasla, i ja se za svaku tackicu tripujem da je alergija. npr. K kad jede izadje 4,5 sitnih, sitnih tackica oko usta, ali bas sitnih.. medjutim to joj izlazi i od mleka, balavljenja, pa sam skoro sigurna da nema veze sa hranom koju jede, vec joj je to od te vlage oko usta. tash, nista ti se ja ne razumem u ovaj vas raspored. mozda zato sto moje dete nije jos "uobroceno", pa ja jos pojma nemam kako bebin raspored treba da izgleda. zanima me kako postizete da vam dete jede uvek bas u isto vreme? to iziskuje veliki napor (posebno ako radis), pa treba unapred znati koliko ti vremena treba da spremis, kada ce se probuditi, hoce li biti gladno, kako da bude toplo i tek spremljeno bas tada, hocete li biti van kuce tada, hoce li vam neko biti tu itd itd.. ako ne stignes, sta das tada? jos me zanima kako spremas pastetu? znam da si pisala da spremas domacu pastetu za mareta, ali ako bi mogla da postavis recept bilo bi super.
|